291

Майната Ви

преди 3 месеца

НОВИНА! НОВИНА! Генерал Румен Радев е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова във връзка със смъртта на Навални! Слава на героя!

290

*/*

преди 3 месеца

А пред американското посолство кога .Евреите избиха сума народ,обаче за един посочен с пръст от *** " десидент" уникална аларма.Взривиха Северен поток ,че няма да стигнат и до Навални в панделата.

289

ГНЕВЕН

преди 3 месеца

Нашите предатели Тагаренко ,Денко ,мИндженко ,Мирченко ,Шишинчук и Кириякченко заслужават да висят по стълбовете.

288

Няма такава държава

преди 3 месеца

Пред краварското Посолство трябва да има бдение денонощно.Всеки ден краварите избиват невинни хора по целия Свят , но никой не реагира.Страната ни е станала краварска колония ,окупирана от краварски военни бази , а родните продажници ходят всеки месец да ни продават на крака при господарите във ФАЩ.Нашите прокраварски медии мълчат като риби.Сега рИват на умрело за някой си Навални и пускат някакъв нескопосан пропаганден филм за откачалника.

287

Въпрос

преди 3 месеца

Въпрос към хиляд... стотиц... пардон, исках да кажа десетките жълтонаcpaни павeтници граждани се събраха пред Посолството на Руската Федерация в София след смъртта на Алексей Навални: а какво стана с Гонсало Лира, американския журналист и блогер който критикуваше режима в Киев и който наскоро умря в украински затвор?

286

БГ

преди 3 месеца

Един предател умря в Русия и десетки предатели се събраха пред Руското посолство в София

285

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя на първата снимка защо гледа така, сякаш някой е злоупотребил сексуално с него?!

284

Анонимен

преди 3 месеца

До моше 300 - и с какво тогава ЕС ще е по-различен от Русия? Ако това го прави Русия е грешно но ако го прави ЕС е правилно, така ли?

283

Анонимен

преди 3 месеца

Очаквам "возруждянцити" начело с най-голямата малка копейчица :) да проведат бдение с курбан за здраве в подкрепа на кремлинското джудже. те всички си приличат по късите атрибути, в т.ч. памет, интелект, човечност и т.н.

282

Анонимен

преди 3 месеца

Навални е националист, какъвто са Волен и Костадинов, но това естествено няма как да се знае от 'умните и красивите'! Жалко, че не можете да питате Навални 'Чий е Крим?', щеше да ви каже, 'Естествено, че руски!'

281

Мустафа Манаф

преди 3 месеца

Децата на Пеевски правят бдение пред Руското посолство! Идилия!

280

Илия Груев

преди 3 месеца

След разходка починал човека - затова никога не ходя, гледам навсякъде с колата или да лежа и съм здрав като бик.

279

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Някой знае ли кога ще има бдение пред посолството на Израел?

278

моше

преди 3 месеца

На руснаците трябва да се забрани да стъпват на територията на ЕС!А троловете в интернет да се издирват и съдят по бързата процедура...

277

Жададык

преди 3 месеца

Да минат после през портиера на Козяк, заработените центове са при него...Получават се срещу пръстов отпечатък.

276

Анонимен

преди 3 месеца

Американоробска лумпенизирана паплaч. Добре, че са малко, че да могат да ги освидетелстват само за 1 ден и да ги въдворят.

275

Анонимен

преди 3 месеца

Тези *** сериозно ли правят бдение за нацист ?

274

Анонимен

преди 3 месеца

Охооо в "бдението" оса участвали десетина, по-малко от десет полезни иидииооти от платените умно-красиви натегачи??? Какви смеешници само! Или посолството пести средства и не са могли да купят повече от дежурните си агенти или толкова е жалка цялата работа, въпреки плащането за участие?

273

МИ6

преди 3 месеца

стигна до Навални в отговор на интервюто на ТКарлсън. Хибридната война продължава. Сега *** и пульо ще жали и говори простотии по медиите.

272

Анонимен

преди 3 месеца

утре обявявам бдение пред американското посолство до освобождаването на асанж дето гние в краваршингтонски затвори