18

10

преди 3 месеца

тест за лоялност като в Албания и най вероятно резултата ще е същия - 80% отпадат от системата автоматично. там е направено с помоща на ЕС и САЩ. за останалите и новоназначени магистрати всяка година тест за лоялност и всичко в системата ще се оправи. няма нужда от реформи и да се открива топлата вода. всичко е измислено трябва само да има воля и да се приложи. а юристи, които да заменят напусналите в България има много.

17

тя божаница

преди 3 месеца

барманката знае всичко . кой се е дрогирал с бело . кой е вземал кубински пури по 100 долара и трева . докато са обирали гръка - бил обратен , икееца се оплаквал и давал рушвети на много влиятелни бг бандюги . те са платили на убиеца на асан . почерка е същия . оръжието пак не е самоделно . не е било гладкоцевно . право в десетката . да умре от раз .

16

Анонимен

преди 3 месеца

Оня от Банкя знае всичко.Нищо,че мълчи като риба по въпроса.Нали по негово време са ставали всичките тия извращения,даже и по негова поръчка.Не случайно Гешев му викаше шефе!Нали шефа раздава командите.Пък и неговата полиция пазеше престъпниците пред заведенията им.

15

А висши

преди 3 месеца

Шиши депутати няма ли?,???. Те се изпират от комисията на ппдб, гепи и дупе.

14

Така е ..

преди 3 месеца

Само гледайте.Забърканите магистрати сами ще напуснат. По добре оставка вместо съд , но и това не е сигурно.

13

това го каза сараф

преди 3 месеца

преди 2 седмици . арестувай ги . ще избягат като галеви . Пепи еврото избяга . неарестуваните бягат и замитат . ама некадърност . убиеца е същия който думна петров . на свобода е .

12

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не разпитате Гешев?А също и Цацаров!Тия знаят много,даже са в кюпа,ама не смеете да ги пипнете.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Пффф ,перат после ревът, типични безмозъчни умнокрасавци не спряха да протестират срещу себе си.

10

Меката е в Дупница

преди 3 месеца

В Дупница се занимават с имотни измами чрез магистрати и някакви заложни къщи, използват и много роми за сплашване!Цяла мафия са!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Добър ден, открихте топлата вода. Ама сега нали се размириса. Ама нищо, всяко чудо за 3 дни, както винаги досега е било. То е ясно, че държавата е на автопилот, но добре, че има "чистачи" на ***.

8

Анонимен

преди 3 месеца

И висши политици също.Но не смеете да ги назовете да не се разтури сглобката.

7

bfbf

преди 3 месеца

откри топлата вода. друго безсмислие да си оправдаеш висенето в парламента до откриеш? дайте му сено да пасе на козела с рогата.

6

Факт

преди 3 месеца

Това всички го знаят кажете какво ще правите?! Лошото че никой нищо не може да направи....по цивилизационен начин единственото решение е по Сталински начин.

5

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1. За кво му е те си знаят кое от кого е освен ако не е от трети или пети.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Кат тръгнат тия имена докъде ще стигнат ? До под кривата круша както става с всичко останало нали ? Да поприказваме малко да поимитираме работа и после всичко скрито-покрито както винаги нали ?

3

Нане

преди 3 месеца

бадже, е открил жежката вода... ===)))

2

Какво

преди 3 месеца

Е,й?!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Баджанака на Просто Киро - направи ли ДНК тест :)))