67

Анонимен

преди 3 месеца

Сирски пое щафетата и резултатите не закъсняха- Авдеевка падна в руски ръце веднага след това

66

Един там

преди 3 месеца

Мършите които подкрепят нацистите, ще дойде и вашият ред, едно по едно трябва да се карат нещата.

65

Един там

преди 3 месеца

За това ще ги заличат от земята укронацистите..

64

2

преди 3 месеца

без да предоставят тази информация на широката общественост", пишат украинци в социалните мрежи. Киев предприе съмнителни действия, очевидно предназначени да повдигнат духа на фанатизираните последователи на фашистите и нацистите, чийто общ идол е Бандера. Няма съмнение, че след като ВС на РФ освободи града от фашистката *** старите имена ще бъдат върнати, особено след като киевските власти едва ли ще отидат в зоната на бойните действия с нови улични табели и съответните инструменти за поставянето им.

63

1

преди 3 месеца

Украинските власти спешно преименуват улиците на Авдеевка, преди да предадат града. Докато в Авдеевка бушуват боеве, а главкома Сирски разполага бригадите си в безсмислена отбрана, Киев преименува улиците на града в чест на нацисти. Местни публични страници пишат, че улиците, кръстени на руски писатели и генерали, сега променят имената си на имената на героите на Бандера. "Ние сме малко шокирани, че нашите власти сега намират време за това, когато градът е по същество разрушен! Сега това очевидно беше "не му е времето", но го направиха по някаква причина,

62

Анонимен

преди 3 месеца

Утре Авдеевка ще падне! И вдругиден! Всеки ден до края на годината!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Това е резултат от слабото руско ПВО - така де.

60

82-ОМБР

преди 3 месеца

Цивилни рашисти няма!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Кво търсят руски генерали в граничния град? Търсили са си го!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Първата операция на новия главнокомандуващ. Казваха че е бил повече палач от колкото военен

57

Последно

преди 3 месеца

Паднала, или полукотел?

56

Последните

преди 3 месеца

Опити на нацистките украинци да се покажат на западните си господари. Войната приключи. Украйна също. Окрайна и тя.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Вече са шест убитите. Към написаното си струва да се добави, че е стреляно със сръбски ракети. Също, че има попадение и в училищен стадион.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Винаги когато фашистите търпят тежки загуби на фронта по 1000-2000 убити почват да обстрелват мирни руски градове и да убиват деца и бебета.Затова утре да не се учудите на ответната 100 искандера по Киев Лвов и другите нацистки поселения.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Учебни стрелби на непалски ракетчици!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевка: в украинските социални мрежи се публикуват некролози на "азовци" загинали около Авдеевка. Най-значимият от тях досега е командирът на батальон капитан Андрей Искра. Загива на 14-ти. Загубите им там са огромни... Формированията от "азовците" са в полукотел.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Този път, за какво е била опашката?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така 54 ,абсолютно си прав!Всичко на Руска салата.

49

Анонимен

преди 3 месеца

До 54, терористите са в Кремъл, иначе другото е вярно - трябва да бъдат трепани на поразия! Баш терориста в бункера трябва да е първия изтезаван и убит заради причинената смърт на стотици хиляди руснаци и украинци

48

До всички Долни

преди 3 месеца

По последни данни от 13.00ч. руското знаме се вее западно от Коксохим комбината. Това е фактическо обкръжение на Укро групировката в Авдеевка. Нацистите могат да се пробват да се измъкнат...но загубите ще бъдат огромни. Момента за организирано изтегляне вече е пропуснат. Очертава се Мариупол 2.0 По целия фронт руските части напредват според Укро източници в Телеграма. Със загубата на Авдеевка Укро Вермахта губи възможност да обстрелва Донецк. И сега си го изкарва на Белгород. Няма да е дълго.