75

Анонимен

преди 3 месеца

До ВЕЛИКА ЕВРОПА И двете световни войни са започнали от и в твоята "цивилизована" европа. Факт.

74

Играете си с огъня

преди 3 месеца

Върнете лентата назад и вижте Германия през 30-те години.

73

ВЕЛИКА ЕВРОПА

преди 3 месеца

Ми Европа е била, Е и винаги ще бъде центъра на човешката цивилизация, колкото и да не им се харесва на некои хора. Целия свят иска да бозае от ваклите биски на най-великия континент. Но няма да му дадем. ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПА! СЛАВА ЕВРОПА!

72

Ми може ли?

преди 3 месеца

Я върнете 80 години назад и вижте дали може. Дето само една Германия и Италия направиха маса поразии в целия свят, а сега като са всички заедно - според вас не може ли?

71

Анонимен

преди 3 месеца

"Никой не трябва да си играе или да търгува със сигурността на Европа", посочи от своя страна германският канцлер Олаф Шолц, цитиран от Ройтерс."--------------След като 80 години сте правили френска любов на САЩ за да се докарате до това положение, звучите меко казано смешно.

70

Българин

преди 3 месеца

Всяка империя се разпада отвътре. И винаги за това управляващите в империята обвиняват външни сили. Ако ЕС иска да се защити в момента, не трябва да инвестира в армия, а европейските граждани да се вдигнат и да изметат хунтата в Брюксел. Защото когато гражданите са доволни от живота, няма как външна сила да се намеси. Промените в геополитическите пластове стават когато хората спрат да живеят добре. А европейските политици направиха точно това - спряха евтините ресурси.

69

Хунка

преди 3 месеца

До До 65-----в Европа парите са повечко от Африка и Южна Америка, така че няма проблем за покупки на суровини, а че Бундесвера може да наема украинци също не е проблем.

68

До 64

преди 3 месеца

"и в частност Германия не е проблем за пет години да се въоръжи, " - мухаха само кръгъл ... про'с'так може да напише по-горното. В немската армия най-качественото са униформите за бременни танкистки, които урсулата поръча.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Не можах да разбера от кой точно ще се защитава "Европа". От Русия или от САЩ.

66

До 65

преди 3 месеца

"в Африка и Южна Америка има всички суровини, " - има, ама струват пари. А ес ги нямат. Факт. ПП. Само неграмотните про'с'таци като ТЕБ ритат срещу фактите.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Шолци ще се цани за редник - да го любят ефрейторите.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Къци Вапцаров - много смело - цяло село да набием полския, та да види колко е силен Иван от съседнто село! Цялото НАТО, та целия свят... срещу феодалната армия на Русия, въоръжена с лопати и кирки и пияни до козирката...

63

Анонимен

преди 3 месеца

Е, все пак нашите скъпи приятели от САЩ ще ни помогнат ако се наложи. Само ни плашат! Но ми се струва, че лекичко се прокрадва тезата, според която щатите нямат приятели, а само интереси... Според руската пропаганда...

62

Хунка

преди 3 месеца

До Анонимен-----в Африка и Южна Америка има всички суровини, един милион украинци имат опит, технологиите са налице, остава само желанието на населението

61

Хунка

преди 3 месеца

За Европа и в частност Германия не е проблем за пет години да се въоръжи, въпросът е дали хората вече са убедени за това. А хората вече го искат.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Започне ли надпревара във въоръжаването, ЕС губи по всички линии. Защото 1. няма суровини, трябва да внася, а някои компомемти се добиват само в Китай или в Русия; 2. досега си позволяваше лукса да няма практическа армия, което е голям харч, а няма как да си боеспособен само с оръжие на склад; 3. Европейците са , меко казано, разгевезени, няма начин да съберат хора. Вчера в Германия раглеждали вариант а рмията им да служели хора БЕЗ немско граждансво.. 4. Липсата на опит е липса на технологии.

59

Pen

преди 3 месеца

Европа е окупирана , късно е вече за армия ...

58

Европеец

преди 3 месеца

Най-важното сега е ние европейците да поставим европейската икономика на военни релси и да увеличим производството на оръжия.

57

Само кръгъл идиот

преди 3 месеца

може да мисли, че сега Европа ще развърти някаква военна промишленост и производство, и ще изгради собствена военна алтернатива на НАТО.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Здравейте приятели, имам едно предложение. Хайде да се посмеем на анимационните филми на Путин, ей така по евроатлантически да се посмеем и да се повеселим, ха ха хаааа хааааааааа, ха ха ха хааааааах, хаха ахаахааах ахаааах хаааааааа!