35

до 38-ми, Точно така

преди 3 месеца

, а бъдещето на ЕС и НАТО е отходния канал на историята. Изводите сам си прави.

34

до 34

преди 3 месеца

Казаното от теб няма никакъв смисъл. Спекулата в цените не е само за русофили, а за всички. Само не започвай да дрънкаш глупости за инвестиции и планиране, може да инвестира и планира само милионера, а милионере не виси по цял в днес.бг да пише глупости.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Бъдещето на България и ЕС и НАТО

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Програмист - Стига демонстрация на простотия, че закопа съсловието. Пък там има и умни хора.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Вие добре ли сте? Всичко е пропаганда-да си седим в ЕС, да помагаме на Украйна и така нашата собствена икономика ще расте без да старее. Тие лакърдии и баба ми няма да залъжат.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Че откаде да очаква ,няма такова нещо в България, то да не е Русия. Нещо са се излъгали жестоко.

29

до 29-ти това EUR

преди 3 месеца

В смисъл? Радваш се, че еврото ще направи българите по-бедни ли? Не разбрах кое е смешното тука? Ти в Турция ли живееш или в България?

28

До до Анонимен 24

преди 3 месеца

Абе, добре гледаш, ама не видиш! ВПН-ското имане не е като истинското. От хорска елементарщина с претенции няма как да ме заболи, има къде по-съществени неща, от които да те заболи.

27

Вземи това EUR

преди 3 месеца

Чакам с нетърпение да видя шоуто как в джобовете на русопоклонниците щв дрънкат евракита. Ще има голям квич,.. :)))

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26, заплатите ни в ИТ бизнеса се актуализират. Моята лично миналата година беше актуализирана два пъти + получихме всички два пъти бонуси заради инфлацията + годишен бонус. Сега очакваме да ни променят заплатите заради МОД. Така че... всеки си изчислява инфлацията за своето си положение! От там и покупателната способност.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Този псевдо-програмист дето се хвали явно му липсва 3-ти клас, защото ако можеше да смята щеше да разбере, че сегашната му заплата е с по-ниска покупателна способност от тази на джуниър преди 3 години, айде марж да дебъгваш или на телефона, повечето сте такива.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 24, а бе като гледам има цели 10 срещу 5 :) Ама е прав и за това ви боли толкова!

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен23 - Няма съмнения, че се справяш с ВПН-а, не се хаби, плюсовете съгласни с твоите объркани мисли няма да ти донесат.

22

Анонимен

преди 3 месеца

На обезумелия бачкатор му казваш как нормалните хора се развиват, качват им се доходи, не им влияе инфлацията, оня търси вината в Сорос, Марс, Луната, Зеленски и САЩ, че е неук и нищоможещ подпечатан аутсайдер до живот. Ко да ги правиш такива?! Без тях планетата не може да съществува- трябват слуги. Кофтито е, че ще се избият по 10000 за 1 работно място, докато за интелектуален труд недостигът е брутален. Не и в ЕС, разбира се. Там бачкаторите са много по-малък процент от населението.

21

Правилно ли прочитам

преди 3 месеца

очакват ръст на инфлацията през 2025 година? Какво евро ни гони тогава? Ние и сега имаме по-висока инфлация от условията на ЕЦБ. Или това е планираната инфлация веднага след приемане на еврото? Нищо не разбрах.

20

Руските Фаши са

преди 3 месеца

У несвяст

19

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19 - Не е виновен зеления, нали знаеш лафа за баницата и лудия. Други са за бой и са ни по-близко от украинския просяк.

18

Европа фашисти

преди 3 месеца

Европа рухна, Европа е тотална лъжа и измама!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, масов убиецо Зеленски, престани да рекетираш България! Това, че унищожи украинците и Украйна, малко ли ти е, че рекетираш и бедна България и я съсипваш, какви са тези три пакета "помощи" изрекетирани от бедна България? Малко ли е , че България храни украинските бежанци, които са емигрирали заради теб? Капитулирай, бе Зеленски, вредиш на всички, на всички, паааразит!

16

до 11

преди 3 месеца

Фед, красавецо, инфлацията НЕ се измерва в цената на баничката. Не знам кой нормален човек яде баничка с канцерогенни мазнини от улицата, при условие, че за 10-12лв. ще направи цяла тава с най-добрите продукти на пазара и немско масло... Въпрос на избор кой за какво да си дава парите.