275

Анонимен

преди 3 месеца

Войната в Украйна ще е най малкия проблем на човечеството,ако още някой не е разбрал

274

Юлиян до 265

преди 3 месеца

Отговор първи:Тази дума-дори,е напълно излишна.Друг вариант не съществува.

273

Юлиян

преди 3 месеца

А и някой трябва да ви "отвори очите".

272

Юлиян

преди 3 месеца

Володята си има достатъчно и воини, и оръжие,и техника и както виждате се справя уверено и без нас.А ние сме по-нужни тук.Определено тук има немалко "задръстен ***", който трябва да бъде "възпиран",да не нагази в "блатото" от което се излиза трудно.

271

Анонимен

преди 3 месеца

Когато военната операция привърши, запада ще е затрил трилиарди и няма да е получил нищо в замяна освен 200 милиона по-малък пазар, а поробените държави една по една ще се отърват от марионетните си правителства, които ако имат късмет ще бъдат съдени и никой няма да им помогне ако това са си въобразявали. Накрая и тези, които забъркаха тази каша в крайна степен също ще си платят защото разглезеното егоистично общество, което възпитаха може и нищо да не го вълнува, но когато изгладнее ще озверее

270

Стефан

преди 3 месеца

Забравих да добавя,че последната команда в армията е"Сражавай се по единично" Евроатлантиците по тези форуми и по тези географски ширини не язнаят но съм сигурен че съветскиягенерал Сурскуи ( не съмвиноват. Укрите го пишат с "У") я знае тази команда много добре. Ит из абаут тайм мон женерал. Не спа?

269

Анонимен

преди 3 месеца

Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.

268

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

267

Анонимен

преди 3 месеца

Ама не знаете ли че Авдеевка вече не е стратегически важна, както Мариопул, Сиверск, Артьомск, Маринка, а скоро стратегически ще се омаловажат Часив Яр, Сиверск, Купянск. И така пастепенно ще губят стратегическа важност град след град та чак до Киев и Лвов. Така както шумно рекламираното настъпление на запада постепенно премина в "тактическо отстъпление". И както санкциите постепенно се оказаха инфлация, обедняване и високи сметки, а усмивките на западните политици се изтриха от лицата им.

266

Стефан

преди 3 месеца

Стоп! Нали се пишеше до вчера Авдиивка? Що така? Ами много просто. Скоро прода ниците от Днес ще издават газета Сегодня.Райт бойс?Райт, ай ноу.

265

До Юлиян

преди 3 месеца

Дори утре Украйна да падне, тя вече нанесе такива поражение на Русия, че руснаците ще се възстановяват десетилетия. Да не забравяме, че преди 2 години никой не вярваше, че Украйна ще издържи повече от месец. Сега 2 години по късно Русия се сбогува с 20% от черноморския си флот, хиляди танкове, стотици самолети и още куп техника. И дори това не е важното, щото е само желязо. Важни са стотиците хиляди избити младежи, поне според мен, за руснаците хората са заменим консуматив.

264

Юлиян

преди 3 месеца

Мислех да понапиша нещичко, ама няма смисъл."Евроатлантиците" се "сдухаха" и се покриха.А на "умряло куче нож да вадиш" някакси не е за мен.Свикнал съм обикновенно да споря с по няколко "неплатени,чистосърдечни,безкористни" поддръжници на "единствено правилния цивилизационен избор".Едва го написах,за изговарянето не искам и да мисля.Циливилизацията,Марийке!!!

263

Грозната истина

преди 3 месеца

Амдеевка е на около 2 километра от позициите на руснаците от преди 2 години. Правете сметка за 2 години руската армия е превзела 2 километра. А копейките се чудят що се гъбаркаме с така наречената втора армия (в света или в Украйна не е ясно).

262

Грейтхохълленд

преди 3 месеца

Авдеевка не е стратегическа,а гроздето е кисело...

261

Анонимен

преди 3 месеца

Приключи изтеглянето....останалите са в котела.

260

Сийка

преди 3 месеца

Мечката ги къса на парчета

259

МУХАХАХАХА

преди 3 месеца

Адвеевка за 2 години, Киев за 3 дена! Великая и Могучая!

258

Анонимен

преди 3 месеца

Частично наускат Авдеевка, само живите. По-голямата част от украинците остава на позиции.

257

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е, че марихуаната вече е легална.

256

Анонимен

преди 3 месеца

Както западните медии описват войната....Украинската армия героично и победоносно отстъпва, докато Руската армия сразена и обезкървена плахо настъпва.