38

Анонимен

преди 3 месеца

До Барон Мюнхаузен 41. Нашите граждани да не би да са с имунитет когато действуват срещу законите или сигурността срещу други държави ? Допитай се до САЩ, там да ти обяснят как шарят по света и отвличат такива подобни действуващи срещу САЩ. Или за тях може а за други не може ?

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя па откъде го изровихте бе ? Къф е и за кво се бори ? Далаверимпекс с украинците ли прави ?

36

Барон Мюнхаузен

преди 3 месеца

Чужда държава,заплашва наши граждани,това го няма никъде.Време е да се обяви края на Рассия с една балистична ракета към Масква и да обявят капитулация...Абхазия ще бъде върната на Грузия(която е тяхна територия),Сахалин ще бъде върнат на Япония ,а Крим и измислените републики ще бъдат върнати на Украйна!!!И мощни репарации да им се върне тъпкано ,заради годините преди и след ВСВ!!!

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 38 - Путин още не е тръгнал да проси и да реве. Като започне, ще помислим. Ти за Зельо се погрижи, че е решил да прави следваща обиколка по просия.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм включен в списъка. Значи правя много малко за победата на Украйна. Трябва да коригирам поведението си и да засиля подкрепата си за Украйна.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Руските мекерета защо не сте на фронта да борите нацистите, ***?

32

Тоя

преди 3 месеца

даже и няма да разбере като го намери оловото.

31

къде сте

преди 3 месеца

БГ институции- чужда държава заплашва българи, а вие се спотайвате по метода на Т. Живков---докато мине бурята се навеждате. Така и Радев се неведе пред мутрофанова навръх Съединението ни...

30

Голям тъпан!

преди 3 месеца

Пътник е този!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не е само Иван Калчев. Списъкът е от 96 хиляди души основно чуждестранни граждани които поддържат справедливата война на Украйна срещу агресията на Русия. В списъка има много българи и е съставен с цел всяване на омраза между поддръжниците на Украйна и русофилите. Нашето външно министерство мълчи по въпроса докато балтийските държави реагираха светкавично на руската провокация.

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 16 Това са червените пенсионери,дето цял ден киснат по форумите!Не им обръщай внимание!Мъж с памперс вече не е мъж!:)))

27

Иван Проданов

преди 3 месеца

Тоя мърлю да се надява да не го намерят руснаците , че ще му порнат задните части!

26

Германец

преди 3 месеца

Евала, пич :)

25

анонимен келеш

преди 3 месеца

Евала Иванееее,ГЕРОЙ за орден.Кажи колко руснака изтрепа в Украйна?Иначе при нашите копейки нищо ново.Клавиатурни бабаити които заплашват скрити зад анонимни профили,а кога Митрофанова ги молеше да опазят паметника на съветската армия напълниха гащите:):):)Съответно гаврата с флекса беше за назидание на копейките.Големи шубета:):):)

24

от килера

преди 3 месеца

Русофилите,дето предават и продават България на руските фашисти,след края на войната ще заминат за Сибир!Това е едно от условията за нашата помощ за Украйна!А БСП,ДПС и Възраждане ще бъдат закрити!

23

Путин издирва Гришо

преди 3 месеца

Вчера победил на тенис руснаците Рублев и Медведев...... Това е Русия...

22

Анонимен

преди 3 месеца

Този човек беше на фронта в калта половин година срещу рашняците. Русоробските страхливци да наричат такъв човек страхливец, просто не виждам ако почне гражданска война какво ще правите руски подметки. Вие сте едни декоративни, глупави безопастни игли. Даже не ви го побират малките първобитни мозъци колко сте рехави и уязвими, страхливци.

21

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАЩО ЛИ Е ИЗБЯГАЛ ОТ ФРОНТА А РУСНАЦИТЕ НАИСТИНА ЩЕ ГО ПОТЪРСЯТ НО НИКОИ НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕ

20

Анонимен

преди 3 месеца

Калчо ако п.укне - взема 400 000 $ на аванта :)))

19

Ха

преди 3 месеца

Страхливец защо не си на фронта да мреш за нацистите?!