417

Истината

преди 3 месеца

Горките рус0р0би вече немогат да го поемат. С всеки изминал ден все повече лъсва истината за блатото наречено русия. Дори нациските пропагандни гнезда като телеграм и таас несмогват да скрият факта че блатная е гола вода и я чака дълги години немотия изолирана в девета глуха, далече от цивилизованият свят.

416

Анонимен

преди 3 месеца

Z + Z = Пречупен кръст. Случайно ли е? Нарочно ли е ? Само Путин знае.

415

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха 1-евро атлантик-кво е това афро ако кроасан в целофан .2-В българия славим падналите за независимоста и българи ,другото се определя като национално предателство и е повод за отнемане на гражданство...според конституцията

414

Сата НАТО

преди 3 месеца

До бай Пешо... да де, ама на евентуални мирни преговори (в близко бъдеще, ама по-натам), Русия би могла да постави условието да й бъдат възстановени всички потопени кораби ----///------ Ахахахааа! Ае, бай Пешо, ти шизак ли си, къв си? Ти още ли не си се разсънил, бе! Не разбра ли досега, че руснаците са тези, дето че плащат репарации?

413

СВОЙ

преди 3 месеца

Някаква информация за полигона Селидово и стотиците жертви,че нещо Укрите не говорят по тази тема.А, Авдеевка е поредната месомелачка на Укро армията.Кринки,най-безумната Пи Ар акция на Укронацистите,да покажат,че правят нещо,за сметка на хилядите жертви.Безумие,за да просят оръжие и фашисткото ръководство лично да се облагодетелства от парите на Европа и САЩ.

412

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Според Кремъл, на борда на прясно потопения руски кораб Цезар Куников е имало 350 украински военнопленници, транспортирани за размяна на затворници. Освен това корабът е потънал поради авария след пушене, заради лошото време, в знак на добра воля, победоносно към дъното.

411

...!

преди 3 месеца

Слава на Украйна!

410

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е демократична държава, призната и приета от най - цивилизованите европейски държави, към които тичат през глава от цял свят, а най много от Русия. А нацисти са бандитите, които са превзели Кремъл.

409

Сата НАТО

преди 3 месеца

Какво се оказа, фейк ли е новината или верно са глътнали солена вода? Разправят, че към 80 руснацита отишли на концерт?

408

Странно,

преди 3 месеца

...как в скандалното си интервю Путин защити Хитлер, и искара Полша виновна за войната ?Защо всички крайно-десни партии в Европа са под закрилата на Кремъл? А на крепостните ,все нацисти им се привиждат! Пък и да славиш Украйна, която спира азиатските орди към Европа, било "нацистки" поздрав??? Поне Копейките ще се разпознават лесно из форумите!

407

Анонимен

преди 3 месеца

Абе *** кво търсиш в български вестник с нацисткия поздрав слава Окраина.Марш на защитаваш сънародниците си ***

406

Наблюдател

преди 3 месеца

Абсолютно резонен въпрос,... какво търсят руски десантни кораби в украински води ? Искрено им пожелавам, да изгонят и руският башибозук, нахлул в независима Украйна!

405

слава на украйна

преди 3 месеца

което е зле за русия е добре за България

404

Жиката

преди 3 месеца

Русия ,сама си е виновна ,че не удря англичаните.Тези дронове,към корабите са английски.С такива взривиха и СП.

403

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките са изплискали тотално след потопяването на поредното им корито - Зеленски щял да убива Макрон Боже, Боже, пийте си лекарствата бе!

402

Ха,ха,ха

преди 3 месеца

Украинците пукат руските корабли като яребици...Смех!

401

граничар

преди 3 месеца

Много руски блюдолизци са напъплили сайта,но е по-добре да заминат за любимата им Русия и там да *** каквото им падне...

400

Анонимен

преди 3 месеца

Естесвено че ще го загуби и това трябва да ни радва,нямаме нужда от държава терорист на Черно море ,кво правим ако утре някоя случаино блуждаеща украинска мина изплува на нашия бряг и потопи наш кораб .*** нямат място на морето -*** са .След техните диверсии на тръбите цяла Европа е в дирника,инфлация , икономии ,фалити и талибабска напаст навсякъде.Оня ден гледах как един алжирец бие жени в спирка на метрото и хората не могат да го озаптят ,това е Европа сега

399

Самарин

преди 3 месеца

Украински фашистки ***,някоя сутрин ще осъмнете в Киев като в разорана нива.Земетресение от 15 степен на Рихтер,ще ви зарови кратуните надълбоко.

398

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски е планирал да убие Макрон в Киев и да обвини Русия. Макрон си отмени посещението в Киев. Вижте снимките как НСО пази Росен Желязков с автомати в Киев и съберете две и две.