22

Мнение

преди 6 месеца

Разглобяването е загуба на време, държавни пари, нестабилност и застой! България има нужда от стабилност, закони, реформи и контрол.

21

До 5

преди 6 месеца

Ти в колко държави с добро управление си живял? Слизал ли си скоро от тюфлека да мръднеш тук-там че да видиш и проумееш колко по зле от България има.В света ври и кипи мушмороко и разглезеното ви поколение може само да хейти благодарение на мнооогото си свободно време!!!

20

млък

преди 6 месеца

Най ми е кеф облажили се тетки от приватизацията и пратили синчетата в сащ да дават съвети как да живеем

19

Вин

преди 6 месеца

И как ще се справите с бежанските потоци ако не сме в ЕС - мечтата на руско-болшевишките еничари?! Ние сме на пътя им от Турция към Европа и няма да се промени, само може да се затегне контрола от Румъния и тогава наистина ще остават хиляди, чакайки удобен момент да продължат нататък! Рублокомунетата=лъжци, крадци, родоотстъпници!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Бъдещето в Бг не е ляво, съвсем не е дясно и съвсем не е с Русия. Всички сте лъжци. Хващате се за нещо малко и спекулации до край за гласове, после като дойдат изборите забравяте всичко обещано.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Нинова, какво бъдеще бълнуваш уе! С теб, Костя и партиите ви, за БГ-то никако добро бъдеще не се вижда на хоризонта!

16

Анонимен

преди 6 месеца

"Сглобката" я има, защото на народа му писна от избори през 4-5 месеца и президентски правителства. Сега да си налягате парцалите и да работите за България, но на дали ще свършите последното.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Бъдещето на България е само едно, забрана на проруските фашизирани партии като БСП и Възраждане.

14

карачанаков

преди 6 месеца

Ей туй жив.....но не млъкна,сега много знай ала като беше ортак с Киро мълчеше.

13

друго решение

преди 6 месеца

До 5 - Видиш ли дилър, ти не го мисли, а пистолета изва. Видиш ли мутра, не чакай, а с ножа го из... Таковай ти. Крадец ако се залови, навреме не губи, а с въже за теглича го завържи и се повози, повози се ти, няколко корумпирани сгази. Други дето вкарват мигранти, на високо, много на високо, обеси ти! И ще настан ден. България ще заблести. Изчистена от злово, нина не го виждаш ти?!

12

К. Благоев

преди 6 месеца

Кой ли иска мнението на тази провалена в политиката жена?

11

Дони

преди 6 месеца

Хаха, специалистката по разглобяването. Тя партията си разглоби до да не се знае ще прескочат ли 4-те % процента, та лае по другите. Божее, вересиитеее...

10

Галя

преди 6 месеца

Как така ще се разглобяват, не е съгласувано с посолството?!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Бърза, защото знае, че ако изкараме до 2027-*** с тов аправителство, Радев ще изяде целия вот на БСП. Но ако има избори лятото, това е почти година и половина още цуцане за Корнито.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Тя предлага да се саморазглобят. Да не са луди?

7

эээ

преди 6 месеца

Може би е права,не знам?Но не мога да понеса един уличен разбойник от банкя,един с объркана мисъл от дръндар,и е дин ш.-о-п-ар/с прасешка физиономия -буквално/, да се факторите в държавата.Пропаднала работа.

6

Случаен

преди 6 месеца

Корни е най-хубавото нещо случило се на БСП!

5

Съвет към всички

преди 6 месеца

Напускайте това нещо, наречено държава. България си е много красива, но за жалост с мнооогооо лошо управление. От година на година все по-зле и все по-зле. Няма развитие тук. Обречени сте на мизерия и трудности. Докато политиците и тия на държавна хранилка са си много добре. Куфарите и към Терминала. С подобни политици няма бъдеще.

4

Мечока Иван

преди 6 месеца

Демократичните *** мълчат като партизанин на разпит за това че "Най-малко 500 украински войници загинаха след руска атака срещу полигон в Селидово

3

Анонимен

преди 6 месеца

Нинова питай Стоянов няма ли дирекция вътрешен контрол да установят фолк певиците с кои служители спат, че масово излизат положителни резултати от дръг чек и кръвни проби докато шофират!