113

до Всеки знае

преди 3 месеца

""""МИЛИОНИТЕ СА МУ ОТ ЛУКОЙЛ"""" ---- Що Лъжеш, бе, ЛЪЖЕЦ????? Чалгаря Никога не е бил част от пряката Власт!!!!

112

ТРИФОНОВ ЗАВИЖДА

преди 3 месеца

ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА МИЛИОНИТЕ НА КОКОРЧО, НАЛИ?

111

ВСЕКИ ЗНАЕ

преди 3 месеца

МНОГО, МНОГО МИЛИОНИ ГЕПЕНИ ОТ НАС! МИЛИОНИТЕ СА МУ ОТ ЛУКОЙЛ.

110

ЧЕСТИТА 25

преди 3 месеца

Дългият им си загуби парите в офшорките. Сега пък иска субсизии за партията си. Същият боклък е като лидера им на тези от Герби и ДПС. Честита 2024 на приятелите ми и приятелките ми. А пък, те за техен ужас, са торкова много. Но пък, парите ми са доста повече от птях.

109

Лакомо магаре

преди 3 месеца

Тоя мръсниk що хора излъга да гласуват за него и това беше точно,когато имаше вълна от протести и голяма енергия за промяна.Тогава оня от Банкя живееше в джипката няколко месеца се беше покрил.Тия гадовe чалгари много успешно овладяха протестите,умишлено не направиха правителство и разтеглиха процесите за да утихне напрежението.Проклети да са!

108

Певец, от народните

преди 3 месеца

А пък, Г-ЖА ГЛОРИЯ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА МИ СЕ СЪРДИ. Тя е най-добрата, но само като го пее първия. Каго и аз си го ЗАПИЯ ВТОРИЯ, дори и депутатите ни си мълчат. ЧЕСТИТО ГЛОРИЬО. Ще си ги разделим ами. Никой не работи и пее за без пари. От БОГА САНИ ДАДЕНИ. ДАРБИТЕ. Зая това и не им искме акъл от депутатите и идепутатките ни. Само с ИМАЛА МАЙКАТА. Но пък, кой знае. МОЖЕ И С ТАЗИ ЗА белитени МАНАСТИРТЕ НВИ ДА ТЕ НАДПЕЯ. От БОГА СА НИ ДАДЕНИ. Не на този от Деге-то. Нито пък на тези от поредното им.

107

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ откраднаха стотици милиарди докато бяха на власт, но за тях никой не смее да пита.

106

Анонимен

преди 3 месеца

"Интересно защо всички плюват по ПП...и тоя наркоманец и ония измисленяци от възраждане,но дума не обелват за Боко, Шиши и другите стари" - Глупости ...

105

Анонимен

преди 3 месеца

"Резултатите от интервюто продължават, тъй като американският водещ е изправен пред критики, че е направил малко, за да предизвика руския президент," - Требва си мноооооооо кух, чи да платаш данаци у бегету

104

Долу мутрите

преди 3 месеца

Интересно защо всички плюват по ПП...и тоя наркоманец и ония измисленяци от възраждане,но дума не обелват за Боко, Шиши и другите стари(доказани във времето) корумпирани маскaри.Щом всичките корумпета и техните слуги ги нападат всекидневно значи Промяната яко им е разбъркала схемите.Не че и те са идеални,но на фона на тия са супер.

103

до всъщност

преди 3 месеца

""""Дългия е сред най-богатите българи у нас..""" ----- Нееъ! Дългия е богатичък, но в сравнение с Тикватъ, Грухчо, Ококорения А. и Кирчу Т. е направо г-н Никой!

102

Атос

преди 3 месеца

А къде са Вашите милиони г-н. Учиндолски?

101

Българин

преди 3 месеца

Да я прощават Глория Славеев и Славуцата им от ДеГе-то. Тя, нито и аз няма за какво да си ги прощаваме. Просто защото сме си най-добрите. Не сме от партиите им. Но пък, ПЕСНИТЕ НИ СА СИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ. Тези, народните. ПРАБАБИЧКАТА МИ ами. Тя ме е отгледала и възпитала. В Хотел Прак ще се надпяваме с г-жа ГЛОРИЯ. Дори и на плаж ще ходим заедно.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Тая Славка не беше декларирала бееее.НАП защо го пожали?!На политик ли се прави?!

99

Рей

преди 3 месеца

Преди 2 години НАП подпука Слави за укриване на ДДС.

98

По-точно

преди 3 месеца

Чалгарят е жалък шут и слуга на мафията!

97

Цитат

преди 3 месеца

"Дълго време бе замесен в съмнителни схеми. Фирмата 7/8 АД всъщност бе 99.576% американска собственост. 0.361% от капитала бяха на Станислав Трифонов. Офшорката бе регистрирана в щата делауеър, който е известен с либералния си данъчен режим. Тъкмо чрез схема, представящият се за родолюбец с учиндолец успя да спести милиони левове от данъци."

96

Всъщност

преди 3 месеца

От години е известно, че Дългия е сред най-богатите българи у нас, но броят на милионите му е мистерия.

95

Помним

преди 3 месеца

Слави Трифонов сам беше сред неизрядните бивши народни представители, които не са благоволили да подадат имотните си декларации пред КПКОНПИ, макар законът изрично да ги задължава ежегодно да изпълняват процедурата. Още е бесен. Явно завижда на Асен Василев.

94

Я марш, Славуцо!

преди 3 месеца

Слави вместо да се засрами, че сам укриваше доходи и го съдеха, седнал да брои парите на другите.