29

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно вече печатат и шенгенски визи, та ако случайно ни приемат някой ден да има готови за продан на руснаците.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Сякаш досега на е са секли левове и стотинки. Дори вероятно сплавта е уеднаквена отдавна. Интересен е реалният курс на Еврото към Лева!

27

Анонимен

преди 3 месеца

НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА

26

Анонимен

преди 3 месеца

Боже, що за хора гласуват за партия, която говори все за копейки и Копейкин?!

25

Новост

преди 3 месеца

Цитат: "С полученото одобрение от Съвета на ЕС БНБ ще може да отсече по 1 млн. бройки от всички номинали (1, 2, 3, 10, 20, 50 евроцента и 1 и 2 евро). >>> Значи само в България ще има монета от 3 евроцента и няма да има монета от 5 евроцента....

24

Анонимен

преди 3 месеца

Да напълним Запада с еврофалшификати ли?Малии, ша им вземе главата ветрец от нашите.

23

Хахаха...

преди 3 месеца

Хахахахаха...В края на миналата година е постъпила поръчка от страна на БНБ, за отпечатването на огромен брой нови банкноти от всички стойности.Ама ,това никоя медия не смее да го коментира?! Т_ъпунгерите ще имат да сънуват ЕВРО-то в близките 3-4 год.

22

Някой да се Обади на

преди 3 месеца

Брюксел - да ги Информира, че вече Българската Държава - Сече Фалшиво Евро, точно както Северна Корея - Номер 1 в Света Фалшификатор на Доларови Банкноти!

21

Анонимен

преди 3 месеца

дизайна е бил готов 2021ва.

20

Сега Тия

преди 3 месеца

Фалшиви Евро Монети като Залеят Европа - не само за Срам ще станеме, ами никога няма да ни пуснат и в ЕвроЗоната, т.е. ще стане Сценарият Шенген!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Тия що слагат каруцата пред коня. Ще крадете в Евро ааа аааа....

18

НаПомня ми на Вица

преди 3 месеца

Ако вие Печатите Пари в Мазето си - това е Углавно Престъпление, ако ЮдеюСемите Печатат Пари в Мазето - това е Централна Банка!

17

Муахаха

преди 3 месеца

Мислите ли, че това е Законно?! в смисъл покажете ми ЕЦБ, с кой документ ни е позволила това - иначе, е все едно Фалшиви Пари и напечатени от Държавата ни!!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ама някой каза ли на мегафона Копейкин? Защото той принципно е първия, който бие аларма за всяко нещо, а още нищо не е казал. Или информаторите му са любезно закупени или спят.

15

Голям

преди 3 месеца

Умирам от смях като гледам хора, които още си въобразяват че е възможно левът да има повече от 1-2 години живот.

14

Иван

преди 3 месеца

Не ви искаме скапано-то ЕВРО! РАЗБЕРЕТЕ ГО ПРОДАЖНИЦИ!

13

до 9

преди 3 месеца

Сега ще ти обясня как работи. Всяка година има количество монети, които понеже са стари, изкривени, потъмнели се претапят и правят нови. Метала се рециклира. Та като дойде момента, банката ще изтегли от потребление съответното количество стотинки и ще ги замени с евра. Имаме машините, в тях просто се влага темплейт за нова монета. Капиталовложението не е голямо. Знам от опит ;)

12

Новозеландец

преди 3 месеца

Хора изпълнявайте пълно гражданско неподчинение , не палете автобусите сутрин да возите никой , не зареждайте магазините, оставете на самотек всички бензиностанций , предприятия спрете да плащате ток вода и т.н . Изтеглете си всички пари от банките , всичко ще фалира за часове , след това ше ви лижат обувките всички , аз избягах от мутрите чорбаджии и държавата мащеха с лек 100 к кредит от Райфайзен не го внасям и не ме бърка нямам имоти в България и съм свободен. Поздрави Окланд,Нова Зеландия.

11

А артиени ще има ли?

преди 3 месеца

Сал стинки ли ще сечем? Банкоти артиени ще печатаме ли или за нашия стандарт ще пуснат сал курушите в циркулация?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Чакам Кукундрел Копейкин да почне да фучи и да фърля фьшкии по герба пак. Да ходи той да затваря границите, а някой в БНБ си се търкаля в нови евро монетки през това време. Пълен циркаджия е тоз, не знае какво да прави с публичност и власт на тепсия да му ги поднесеш. Обречен е на провал.