22

Анонимен

преди 3 месеца

Когато влезнахме в НАТО, сълзите ми текоха от щастие! Обичам Америка и Западния модел, а Кокорчо и Кирчо са моите идоли. Но сега видях как посрещнаха Путин в Риад и усетих топлина отзад. Проверих. Оказа се че леко съм понапълнил гащите. Но няма страшно, сърцето ми е пълно с евроатлантизъм и любов към Запада!

21

До 32

преди 3 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ! Сигурен ли си че и твоя случай не е същият?

20

Да дойдем на думата

преди 3 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Вие май не си давате сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023.

18

Колко от избягалите

преди 3 месеца

ще се пекат по Черноморието тази година? Щото миналата година беше пълно. И повечето бяха там за сметка на данъкоплатците.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула нали ги хрантути на хотели 5 звезди :)))

16

До 25

преди 3 месеца

Сигурен ли си че не смърди от теб самия? Очевидно си поел по грешния път! Имаш нужда от пречистване!

15

Кинжалите пречистват

преди 3 месеца

Скоро в небесата ще засвистят Кинжалите! И ще донесат морална и духовна чистота за всички джендерасти на Запад! Пречистването наближава!

14

Пречистен Джендераст

преди 3 месеца

Гледай интервюто на Вова! Пречистих се и захвърлих тротинетката! Изгледайте го и вие! Истината пречиства!!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Много повече са избягалите!!

12

Цецо Кинжала

преди 3 месеца

Макар и върл русофил не съм с лошо мнение за украинките.Запознах се с една студентка от Киев на 22.Стана лесно направо на улицата и без много да му мисли се нави да отидем на кафе.Беше любопитна и готова за приключения.Оказа се че е майсторка на духовите инструменти и като я питах после къде се е учила да свири така,каза че то не се учи а е до талант.

11

Гледайте интервюто

преди 3 месеца

на бай Вова! Гледайте джендерасти! Гледай бе! Пречисти се бе!

10

Пенсионер

преди 3 месеца

До анонимен 10 Ти не знаеш ли какво е казал Путин ? Украйна ни нападна и ние се защитаваме. Ха,ха...!

9

Така е ..

преди 3 месеца

Нормалните хора не искат да умират и не искат война.Путин и генералите му предизвикаха много смърт и ужас.Двадесет и седем милиона руснаци загиват през ВСВ и така и акъла не им дойде , че никога повече не трябва да има война.Пр-им-ити-вен , войнствен народ.

8

Анонимен

преди 3 месеца

В Испания се напълни с украинци наглопитеци

7

новини бг

преди 3 месеца

Заглеждали ли сте физиономията на плешив урунгел че с грозен че увиснал нос че на президенто Ви че румен радев.

6

София

преди 3 месеца

Чакате ли от Брюксел да разрешат статия за интервюто на Путин хахахахахаха

5

Анонимен

преди 3 месеца

Превратът в Киев през 2014 г. бе извършен от въоръжената опозиция с подкрепата на ЦРУ. Конфликтът между Москва и Киев бе провокиран от преврата. Украйна започна война срещу Донбас. Целта на Русия е да прекрати тази война. В Украйна превърнаха неонацистите в национални герой и им издигат паметници. Зеленски взе властта като обещаваше мир за Украйна и излъга украинския народ, каза Президентът Путин в интервю, дадено на Такър Карлсън.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Като падне нацисткия режим ше се върнат, в майка Русия

3

Ахмед Утешителя

преди 3 месеца

Доста са и предимно украинки но има и дезертьори мъже доста.Във Варна съм и тук е пълно с укровдовици които постоянно обикалят през деня че и вечер.Обичат да обикалят из плажа.Нямат работа и се шлаяят.Разговорливи са и лесно се запознават,готови са за приключения и утешаване винаги.Че и са красиви повечето.