102

Анонимен

преди 3 месеца

До 101 Е да не я искаш тая украинска простотия тук това значи,че Симс Русия.По-голяма глупост не бях чел или това е опорката като трябва да се проси зеленист

101

Анонимен

преди 3 месеца

Милиардите, които стояели като гаранция за бългаския валутен борд, според мен 100% вече ги няма. Ако в ЕС имаше налични пари, нямаше непрекъснато да се чудят как да окрадат запорираните финанси на Русия. Парите просто ги няма и не е добре да се хранят илюзии, че би ги имало. Затова влизане в еврозоната няма да има.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Това ли са всичките хора които искат референдум? Нали уж бяха 600 000? Аз тук невиждам и 600 човека да има. Нещо послъгват от Възраждане май.

99

Анонимен

преди 3 месеца

До 106 За русофилите в България не знам ,ама българи има достатъчно щото това с приемането на еврото няма нищо общо с Русия украинска копейко

98

Анонимен

преди 3 месеца

До 103 И кво общо има приемането или не на еврото с Русия били ми обяснил бе тролей уркопски

97

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите в България са има няма 15% със все по-силно затихващи функции, тъй като средната възраст е около 72, тоест прага на живот в държавата. Виж ги колко събират по избори и ще ти стане ясно. Довижданеее.

96

Анонимен

преди 3 месеца

До 100 Е Възраждане ще нагласи украинските копейки дето си мислят, че тук вече им е урколандия

95

Анонимен

преди 3 месеца

Митрофанова дали ще се включи в протеста? Нали тя самата каза, че Възраждане е тяхната (Руската) партия в парламента. Би трябвало да ги подкрепи.

94

Свобода

преди 3 месеца

Краят на Възраждане е близо. От тези снимки може да се види :)))

93

Анонимен

преди 3 месеца

Той румбата радев ще ви нагласи вас копейките, като направи партия сте първите, които отиват под чертата и така безславно ще приключите завинаги.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше референдум за АЕЦ. Народът искаше да се строи. Десните се наложиха и отанахме без нова АЕЦ. Сега Полша строи много реактори. Оня ден писаха, че Чехия щяла а строи 4 големи реактора навсднъж. Информация отскоро показва, че САЩ за миналата година са купили от Русия най -много уран от 2013 насам. Защо за всяко нещо трябва първо да си унищожим доброто, а после да гоним дивото???/

91

За ЕС и НАТО

преди 3 месеца

Немощи напъни на руZките копейки. Колкото спряха демонтажа на окупаторския монумент, толкова и ще спрат България да върви по евроатлантическия си път!

90

до до 94

преди 3 месеца

Ти май си от тия дето още не си ял шамари още, щото си пазил паметника от вкъщи.

89

Анонимен

преди 3 месеца

До 94'Е кое европейско развитие виждаш ти ,че не е ясно ,а да и фермерите тук излязоха на протест щото кинти има само за Урколандия

88

Анонимен

преди 3 месеца

Тия маллумници ако мислят, че като си докарат мизерията в София ще спрат Европейското развитие, шенген, еврозона и тн по-добре да не си губят копейките. Колкото опазиха паметника, по 1-2 шамара и никой не ги чу и видя повече хахахах мишки утрепани бедни.

87

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ създадоха еврото като функция на долара. Сега и двамата най-вероятни кандидат - президенти на САЩ рабтят активно против ЕС. Няма изгледи ЕС да намери ресурс да се противопостави на САЩ в обозримо бъдеще. промяна в световните порядки е възможна само при ясна победа на РФ, което значи промяна на финансовата система на света, откъсването от зависимостта от американския контрол чрез банковата система. За всички юе е добре.

86

Анонимен

преди 3 месеца

До 86 Е ние си имаме валута и тук не е Урколандия да се пробутваш с евтини лозунги

85

Възраждане

преди 3 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

84

Пеевски

преди 3 месеца

50-100 човека има няма се събрали да ми рушат беззаконието ... Ще вкарам още калинки в КС и да спи Магнитски под камък.

83

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонимеН Против НАТО защото избива Русия. Против ЕС е защото страната се обезлюди и дигат цените и приеха и македонски език.