48

Анонимен

преди 3 месеца

Мара Габриел си е една кукла на конци точно като Йорданка.На Боко такива му трябват,за да може да си ги командори,а те му се отплащат с послушание.Нали не си въобразявате,че друг ще е премиер и външен м-р,а не Бойко.

47

Анонимен

преди 3 месеца

12 години застой за държавата и далавера за герп не са ли достатъчни?...

46

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Почти е дошло времето ! Борисов, К.Костадинов и Пеевски се споглеждат срамежливо и с минижупи пред иконаите на Ердоган ,Путин и Зеленски в Софийската джамия "Сашо Невски"където се предполага,че главният имам Шимон Сакскобурготски ще замени безкръвните причастия с ъс солидни месни хапки кошер и халал, издюнерствани от телата на последните оцелели роби българи. Борисов и Пеевски вече започнаха кампанията на турчето К.К. Инициали,които ще станат К.К.К. веднага щом SS се нанесат в новия офис.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Боко,освен за цирка,да ни забавлява с лакърдиите си,за друго не става.Не знам защо все още има толкова наивници,които му се връзват?

44

Стига с този Борисов

преди 3 месеца

кога ще влиза в затвора? Това е единственото, което ме интерсува за това лице!

43

Киро

преди 3 месеца

И днес йощ БалканътЩом бурята захващаСпомня тоз ден буренДенят във койтоНа парапета Лена се надупиА наш Киря изотзадеПолата и надигнаИ О БожеБялата пухкава дупаркаСластно той омачка...

42

Право на мнение!

преди 3 месеца

Борисов да се маха вече! Не се вписва нито в съвременна България, нито в Европа! Борисов е нисък про.ст.ашки манталитет на мутра от 90-те! Той е срам и позор за политищата у нас!

41

Реалист

преди 3 месеца

Калин Стоянов си е баш ГЕРБеро-ДПСар!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Следващото народно събрание ще свика велико народно събрание и това нещо КС ще бъде закрито. България ще стане президентска република, а депутатите ще бъдат 80 на брой. Но ако войната дотогава е свършила нещата може би ще станат и без ВНС. Това означава, че в България ще е станал първият военен преврат през 21-ви век, който ще изчисти от тази територия цялата тази проядена от 6e3pogue и предателство политическа *** и начело на държавата ще бъде военен съвет, който след десет години управление ще положи началото на гражданско общество, такова каквото вече 34 години се опитваме да създадем.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

37

tot

преди 3 месеца

Тоя дъртак,докто се бърка навсякаде ,държавата хаир няма да види ,а куклата на конци Габриел само фигурира ,кълчисе,и де я дръпне стреца там върви ,а ще става министър..БОЖЕееееееее!!

36

Боби

преди 3 месеца

Най-добре Ахмед Доган за премиер. Така ще са доволни всички, които ви избраха да подмените вода. Така и така с ДПС управлявате, поне си признайте.

35

до 37

преди 3 месеца

""Боце да прецака ПП ДС""" -------- Неъ...! Първо прецака Нас и Държавата ни и то сумарно веке 14 години!!!

34

маалатъ

преди 3 месеца

Смех, Грех и Рев!!!!! Туй е реалноста у наштъ "държавицъ" изобразена като "Санитарен Възел" (инак шъ мъъ модерират) от един Чех!!!!!!

33

добра е в дисциплина

преди 3 месеца

Буци , дип одърте , иначе праиш Ланка на Мата Хари и сглабката е бетон . И да не забраиш и некъде и къщичка по екзатичните местанца за децата

32

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

Само да мине ротацията! Ох Котьоооо! Почвам министрите един по един! Първи Тагаренко! Фурнела и Кохейкин с кеф ще ме подкрепята! После ще видим кой, първия като падне, другите са лесни!

31

Честито Нова Сглобка

преди 3 месеца

"Бял дим в СОС: Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС е Новият Председател - Намериха се необходимите осем гласа, които досега не достигаха" - Познайте от къде се намериха тези 8 гласа от 1 път!!

30

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Борисов не вярвай на шарлатаните лъжат алчни са единствено ги интересува тяхното благоденствие И какво като махнаха Гешев

29

Ясни сте ни

преди 3 месеца

Посолството ги е оставило малко да се правят на интересни, всички знаем, че с едно обаждане от там и веднага "ще се разберат". Абсолютен цирк, по медии, по сайтове, едни и същи отвратителни хора, едни и същи криви лица. Слагайте си там както сте го решили и стига вече панаири, от сутрин до вечер ни облъчвате с отвратителността си!