107

лена

преди 3 месеца

До Анонимен Аз съм жена , макар и мустаката и Кирчо трябва да ми задоволява капризите , какво като сме парламентарна , то и Конституция има , ама Кирчо не и се много впечатлява , той е мъж та дрънка , особено в областта на главата .

106

Анонимен

преди 3 месеца

Ленче, тези министри да не ти са носни кърпички, че да ги менкаш. Жевеем в Парламентарна република, а не в Президентска или Монархия. Никакъв респект.

105

ПараПет нюз

преди 3 месеца

Вожда на Парапетния Пролетариат надъхва младата активиска Лена ПараПеткова, защото от Канада са му обещали свежи партизански чети, които да му помогнат да вземе властта в България !! Мощни ЛГБТ партизани от Канада ще помогнат на Киро да разгроми фейковите евроатлантици от герб и партия ДуПяСе !!! Те са на всеки ПАРАПЕТ, от тук до края на Европа !

104

Анонимен

преди 3 месеца

Вие не гледате на държавата да е добре, а не можете да си устоите на ината кой кого и за какво.Мерите си ***, но нв вземате предвид, че едните са мъжки, а другие - женски... За управлението на София: ББ реши да се пише хитър и очаквано неговия кандидат не стигна до балотаж. Независимо от воплите на лидера на ГЕРБ, проблемът е, че новият кмет не се е занимавал с административна работа и цопна в блатото, което му подготвиха герберите.Сега иска нови избори,но какво ще прави столицата 6 месеци?

103

Малка

преди 3 месеца

поправка - Калин Стоянов е министър на ДПС. Реално ДПС управляват държавата, след като Денков каза, че ще си подаде оставката, ако в МВР не се случат някои работи.

102

Песен

преди 3 месеца

Пада дрогаря в пареапетен бой, пада за теб Сглободя....и щом стане той ...мааалка парапетна звезда !!!!

101

Пролетариат нюз

преди 3 месеца

Активиската Лена ПараПеткова громи некоалиционните партньори по заповед на партийния вождъ Киро Ленин ! Да живей партия ПП (ПараПет). Ние сме на всеки ПАРАПЕТ , оттук до края на света !

100

Лена-картечарката

преди 3 месеца

Та-та-татаааа...от упор по Баце и Габриел....гилзите ще ги събират БАДЖАНАЦИТЕ....

99

Лена на Баце пише:

преди 3 месеца

Пожарникарю мой...Ако ГЕРБ твърдят, че нямат министър, да сменим Калин Стоянов....ха-ха-ха...Мустакатата хиена се изсмя и си възкрачи бълдърите на ПАРАПЕТА...

98

Учуден

преди 3 месеца

Тая м,рла що не си гледа хурката,ами е тръгнала да си мери к,литора барабар с мъжете на мегдана?!Аман от еманципирани,мустакати каки!!!Бебето и риве гладно и напикано,ама тя тръгнала дръжава да оправя!!??Айде малко по скромно,главата наведена и очите вперени в тигана с пържените яйца!!

97

3737

преди 3 месеца

Как коя е тая?

96

Bul gur

преди 3 месеца

Делян Пеевски кани Лена Бориславова На ДуПиСе сеанс. Вазелина е желателен.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Тая пък коя е, че ще кадрува? С друго, освен с парапетни подзиви не е известна. И харченето на народни пари за лични интереси.

94

Какво казал Шиши

преди 3 месеца

Цитат: "И Кирил Петков и Бойко Борисов са ми много близки. И двамата много ги обичам." Това казал Диплян Пеефски. Просто леж на земята...хахахаххахах ужъсссс

93

Анонимен

преди 3 месеца

Тая никаквица до кога ще ни я натрапвате?Никой не е длъжен да и слуша словесните оргазmи още по малко пък да и гледа пъпчивата и космата дzурла!

92

Loyko

преди 3 месеца

Нахалството на ПП-ДБ е безкрайно.Както Киро,така и Атанасов смятат хората/народа/ за ***. Ленчето не прави изключение. Защо забравят ,или се правят,че забравят кой спечели изборите и кой е първа политическа сила.Народната дума е с най голяма тежест,а не мераците на Атанасов ,Киро и Лена.

91

марги

преди 3 месеца

Тая, като каква се изказва?

90

Бунгар

преди 3 месеца

Пара-Петкова, Ееееййй..... не се спря това девойче. Никой не се интерисува от нейното мнение. Да си гледа бебчето и да не досажда с глупавите си идеи и размисли.

89

Лена

преди 3 месеца

Искаме избори, но и не ги искаме;))) Не сме натрупали още, достатъчно пари, някои от нас, за да поемем към островите. Аз съм си харесала, най-луксозният и екзотичен остров на света, а там, за да живея като кралица ми требе царица-парица, на не една България, а на две!

88

Анонимен

преди 3 месеца

До Нане"И от кога уличниците са някъФ фактор в колонията"==>Къде видя уличница пък ти. Парапета не е улица. Парапетница е, не е уличница. Общото между двата вида е, че и тез и онез нямат грам срам.