198

2

преди 4 месеца

че няма проблеми с техните банани. Въпреки това позицията на Русия остава непоклатима, затова Търговското представителство на Еквадор в Москва поиска спешна среща с представители на Росселхознадзор. Еквадорските медии отбелязват, че паниката на властите е свързана със сериозна заплаха за икономиката на Еквадор: Русия е най-големият купувач на банани, а руският пазар представлява 20% от целия износ. Москва вече е намерила алтернативен източник на банани в Индия, но Еквадор просто няма къде да продаде такъв огромен обем нетраен продукт.

197

1

преди 4 месеца

Еквадор в паника иска спешна среща с руския Росселхознадзор. Преди това властите на страната решиха да прехвърлят старо съветско оборудване в Украйна, като в замяна получиха американско оборудване. След това Еквадор подигравателно заяви, че това действие не се счита за предаване на оръжия на ВСУ, тъй като те им дават "руски скрап". В Москва шегата беше оценена, след което внезапно беше открита Apocephalus borealis(паразитоидна форидна муха) в еквадорските банани, поради което износът им за Русия беше спрян. Еквадор вече предостави документация за премахване на ограниченията и заяви, че няма пр

196

1

преди 4 месеца

Шолц отказва да признае, че НАТО воюва с Русия. Според германския канцлер членовете на алианса не се стремят към конфронтация с РФ и "ще се съпротивляват" на опитите НАТО да бъде въвлечено в конфликта в Украйна. Шолц не вярва, че самият алианс се е включил в това с доставките на оръжия за Киев. В същата статия обаче канцлерът се похвали с "най-голямата" военна подкрепа за Германия и целия ЕС. "Германската военна подкрепа е на второ място след американската.

195

Анонимен

преди 4 месеца

Както се оказа, Зеленски и Хитлер, освен общата страст към нацистките идеи, имат още нещо общо... Трудно е за вярване, но Елена Зеленская и съпругата на Адолф Хитлер, *** Браун, са родени в един и същи ден - 6 февруари! Освен това...и двете двойки бяха на корицата на британския Vogue. Но за обективност си струва да се отбележи разликата. Адолф се погрижи за войниците си... А за Зеленски явно неговите определено не са украинци. Но, разбира се, тази точка няма нищо общо с Русия, защото за руснаците няма значение колко внимателен е врагът с личния си състав.

194

Анонимен

преди 4 месеца

До Пояснявам костя гледай си максуда и родата южно от калкута и не се напъвай да смяташ

193

Анонимен

преди 4 месеца

До до 241 хм и нали знаеш къде под кръста ще ти го поставят тоя руски флаг ако един Немец На име Ото и Авсриския император не им разрешиха да ходят зад дунав Един крим 2.0 тип 1854 но тоя път с Прусия и Австрия като добавка към Британия Франция Сардиния и Турция как ти се вижда )))

192

само факти

преди 4 месеца

До Анонимен 238 на Един НЕМЕЦ от 12 поколения в държавата На по това време от 78 милиона в която имало едно етни4еско малцинство от 27 милиона московити разбирасе ако същата тая държава не бе попре4ила на Египетските мелюци 50 гопдин по рано да минат босвора и да довършат Отоманската империя би станало и половин век по рано да не говорим за разните ромски изпълнения от блатостан попре4или в крайна сметка на Империята на Хадсбургите да вземат Константинопол 2 века по рано ..

191

до 239

преди 4 месеца

Принципно е така. Третата българска държава е създадена де факто от руската империя. Нали затова 3 март е националния ни празник? Защото много лесно е можело да продължим да съществуваме, но под руски флаг примерно. Вместо това обаче, сякаш на пук на османската и британска империи - Пляс! - България в центъра на балканите. Така че не се засягай толкова от този факт.

190

Зозо

преди 4 месеца

.... четирите украински региона, за които Русия твърди, че е присъединила, но няма пълен контрол над тях.... Хахахааа е това руската психиатрия :)))))))))) Даже са първата икономика в Европа с БВП по-малък от Италия :)))))))))))))))))

189

До Анонимен 246

преди 4 месеца

На това ли ви учат в Санкт Петербург, че Русия е създала България??? Дори и Копейкин ще се откаже от вас!

188

Анонимен

преди 4 месеца

До 245. Хан Аспарух доста ще се о4уди, че за 5 века всички българи са го забравили. Забравили са даже, че са имали държава. На кого дължим факта, че я имаме отново?

187

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 245 ще отвори задния вхот на путин Един ссср завот неможете взе и ви се вижда окрепена линия мажино на квадрат

186

до 240 Колко години

преди 4 месеца

ще трае битката за Авдеевка ли? Мисля, че до месец ще е приключила. Всичко сочи, че ВСУ не могат да удържат повече, най-вече заради липса на личен състав. Логистичните причини също са сериозен фактор.

185

Анонимен

преди 4 месеца

До 267. Не те ли е срам? А България е държава, създадена от Русия и това е исторически факт. Не знам дали е изкуствена и какво разбираш под това.

184

Анонимен

преди 4 месеца

Защото Авдеевка е много силен укрепен район и превземането му ще отвори оперативен простор до Днепър. Отговорих ли ви?

183

Анонимен

преди 4 месеца

Пише за 10000 на украинска войска в града, предвиждани загуби 70%, с огромно политическо значение.

182

Анонимен

преди 4 месеца

русия е искуствена държава създадена с декрет на кпсс 1991 година

181

Анонимен

преди 4 месеца

До селянин бе ще си седите там просейки хуманитарна помощ в резерват 200 км блата около москва накрая

180

Случаен минувач

преди 4 месеца

Украйна е изкуствена държава, създадена с декрет от Владимир Илич.

179

Колев

преди 4 месеца

Тази Авдеевка ще влезе в учебниците на руските военни резили,