31

Киро Канадеца

преди 3 месеца

Как прекарах всички ! Най съм умен и съм шмекер ! Прецаках президентчето, прецаках гласоподавателите си, прецаках народа ! Как лъжа майсторски ! Каква коалиция направих с мафията! Как пък Лена шморцах ! Къв съм умен! Гласуващите за Дпс и Герб са т*пи, но гласуващите за ППДБ-ЛГБТ са най-т*пи ! И пак за мен ще гласуват ! Ала-бала и се аз ще съм на власт ! Всички ще прецакам и ще съм Парламента до края на света !

30

бачи кико

преди 3 месеца

Този имам чувството че идваше от афтър парти.Кристали са му изпържили мозъка.Направо му насичаше мисълта.

29

Анонимен

преди 3 месеца

За Кокорчо е лесно да се сложи гейт без й

28

Анонимен

преди 3 месеца

Още по-лесно е да се сложи Парапет и Гейт.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Като харесва Т.Тагарев, КП след извършване на ротацията да го вземе за съветник или лична секретарка. Не може един доста напреднал с годините човек да бъде министър на МО и да изразява непрекъснато мнение за помощ на Украйна, дори тогава, когато фермерите протестират за намаляване на доходите и премахване на необмислени ограничения. Не може МО да обира военните складове,за да сме помогнели на ВСУ. Не може една седмица след връщането си от САЩ отново да пътува за там на разходка.

26

Анонимен

преди 3 месеца

"Революцията" почна с фотошоп снимки и някакъв дрон на рундьо. После докараха 3 автобуса футболни фенове и кибици да ядат кибабчита на площада. Маяма дето пази сега моооча беше заедно с отровното трио :)) и всичките амеби на паветатааа. После дойдоха на рундьооо червения хората и ги направихме партия. Влезна про100 и първата му работа беше да обижда боко и пеевски. Излъга хората и сега е в СХЕМИТЕ ИМ. Няма вече дела срещу боко, купуваше руска газ през посредници. КОЙ Е КОПЕЙКАТАА смешковци:)))

25

шмatka

преди 3 месеца

До Анонимен 24 Ми що го читеш тоз парццал??

24

нали знаеш

преди 3 месеца

Кире, тотално изгуби и малкото доверие на хората като се съюзи с Бойко и Пеевски. Това прекрачи всичките ви обещания и закани. И вместо едно ново начало за България сега получаваме още от старото, че и в по-лош вариант.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Много е лесно вместо да изложиш убедително и разумно обяснение да дрънкаш като Киро - бъра дъра, плю пле

22

?!?

преди 3 месеца

Далаверите ни не са като далаверите ви! Нашите са честни и почтени. Бягай се гръмни бързо Киро, от теб няма нужда голям провал си.

21

Божее

преди 3 месеца

Каква светлина, бе Киро? Та ти си човек на Спас Русев и Радев. Асен василев е човек на Доган. Христо Иванов е човек на бобоков. Всички се кланяхте на Алексей Петров. Ра вие всички сте свързани с олигархията и обслужвате тях.

20

ГГ

преди 3 месеца

Е то не беше трудно да се сложи и Цветанов, Барселона, чекмедже гейт. Всеки си приказва каквото си иска. Въпроса е кога, кой е на пангара.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Едва мина 8ч, а копейките вече са пощурели. Другари, до 18ч е сигурно че ше *** някоя вена от яд и злоба.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Киро умното пак се прави на ни лук ял ни чесън мирисал

17

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо може би не го осъзнава, понеже си мисли, че заблуждава някой със сертификата от Харвард, но той е еднодневка. След следващите избори ще мрънка да прави правителсвто на малцинството с проценти под тези на Възраждане. А на по-следващите ще се бори въобще да влезе в парламента. Ще бъде заменен от следващата еднодневка. И така трябва, защото не е за там. Ако искахме Бойко и Шиши, щяхме да гласуваме за тях. Голяма грешка да се откаже от канадското гражданство.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Пътя и към Канада,чужденец! В България не щем мушенници!Хващайте се за крадливите ръчички и.дим да ви няма.

15

Измамата ПП

преди 3 месеца

Абе Киро, тъпо парче, защо Спас Русев не звани на мен? Ко ще му дам аз? А от къде се познавате? Пие кафе в Канада? От 5 километра се вижда, че лобира, а ти му пазиш интереса. Даже най-гордо излизаш по медии, защитаваш му интереса и гордо му казваш, виж Спасе, чак в медиите ме снимаха, как си заработвам платената комисионна! Нагли сте, не се прикривате. Нямам представа как народа може да спре такива като теб във властта, но задължително трябва да се направи нещо и да се изчистят всички стари поли

14

Анонимен

преди 3 месеца

Какво се прави кирчо на интересен. Всички знаем, че без ГЕРБ ще гледат властта през крив макарон. Затова сега да си предадат постовете и да благодарят за този огромен жест.

13

Народъ

преди 3 месеца

Верваме ти Киро, ох как ти верваме! Ох как оправдаваш мошеническите номера на съпартийците си ! А как обеща че няма да си коалиция с Герб и Дпс ! В коалиция си с Боко и Шиши -баш мафията ! А Магарефф е най-мразения човек в България ! Хващай пътя кухчо и у Канада да миеш чиниите на Трудо и да му пиреш гащичките !

12

Анонимен

преди 3 месеца

Изчезвай чужденец! Вземай си парапетката и дим да те няма! Хранилката за случайните минувачи през България свърши!