79

Анонимен

преди 7 месеца

Този поне направи избори, а зеленчука не посмя и избори да направи, че ще го отведат.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Ще ви се да е така ама няма никакъв шанс. Никакви млади не са против Путин освен лгбтитата. Колкото и да смучете от пръстите, 5% не можете да съберете за този.

77

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ

преди 7 месеца

Продавам онлайн препарати за увеличаване на Пениса и др. За да ми върви търговийката си измислям мнения на доволни клиенти с цел маркетинг. Въпросните коментари на младите Руснаци ми приличат точно на моите коментари за фалшивите продуктите които продавам ! Понеже клиентиТЕ се логват със фейса ,виждам че повечето са евроатлантици. Освен че пиш.ките са им къси са и адски про.сти ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХАХХА

76

Въпрос

преди 7 месеца

Вчера Надеждин беше отстранен от изборите, защото му намериха 15% недействителни подписи. Другата седмица Днес може и да го съобщи.

75

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 89. Постигат обратният ефект подпомогнати от назначените демократи. Всички работят за Русия. Скрити лимонки са те ааааааа...

74

пияница мистик

преди 7 месеца

Добре му изглеждат антивоенните послания на Надеждин, ама няма да го бъде. Правилно си мислят младите, че или ще го убият или ще влезе в затвора за тероризъм и държавна измяна, защото е против войната. Спомням си на едни от предишни избори имаше един куриоз, дето самите руснаци се бъзикаха и подиграваха. В избирателна секция от 100 000 човека, 150 000 бяха гласували за Джyджанka :))))))))))))

73

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 7 месеца

В България Надеждин е по известен отколкото в Русия !

72

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става във Франция?

71

до Грамотен

преди 7 месеца

Ти си грамотен само за твоето жалко обкръжение. Ся да знаеш ерата на Горбачов и Елцин мина. Русия не е това което е и което и се искаше да бъде на сащ и Англия. В момента Путин не може да загуби защото издигна Русия неговия заместник вече се знае в случай на смърт. Много сге жалки да коментирате Русия всички знаем как се купуват изборите в България и как се фалшифицират в сащ. За да си лидер на най силнага държава в свита трябва да си твърд.

70

Дармаданов

преди 7 месеца

А най-новия фонтан с *** прелести показаха ли му?

69

а Чирило Педерило

преди 7 месеца

обяви Такър Карлсън за заплаха за човечеството.

68

Анонимен

преди 7 месеца

или че Пригожин е решил да се жертва за приятеля си Путин?

67

До 62

преди 7 месеца

Не разбрахте ли, че Настъплението на Пригожин беше театрална постановка, която завърши малко неочаквано за самия Пригожин.

66

Цвинокио Шестака

преди 7 месеца

Кой е този карлсон? Да не би да е таткото на буратино, дето спи с дървета и ги запложда?

65

Грамотен

преди 7 месеца

Всеки грамотен българин знае, че във Феодална русия, която се е запътила към Каменната ера, никога не е имало избори...

64

Пълни олигофрени

преди 7 месеца

"Кой е този Тъкър Карлсон и защо трябва да ни интересува..." ----- ----- ------ Търси с Гугъл бе нeграмотен oлигoфpен! За мен е унижение да пиша коментари в сайт, където е пълно с прocтaци и тъпaнaри като теб.

63

до 69

преди 7 месеца

къде няма гета? и в София има едно близо до ЛяоЛин

62

Анонимен

преди 7 месеца

някой чете ли цялата дълга пропаганда? по къси ги пишете ,няма смисъл от повече

61

Анонимен

преди 7 месеца

Живота на всяка се е прекрасен когато си известен и роден със сребърна лъжичка в дупето

60

До 68

преди 7 месеца

До до 63 Айде стига с тези опорки за лековерни плиткоумници. Тъкър видя само Москва и вече вади заключения. Нека да попътува малко, та дори и в Москва да мине по забутаните квартали и покрайнините. Ако наистина е обяктивен, в което много се съмнявам, няма да казва, че животър в Русия е прекрасен. Защото наистина е много далеч от това определение.