71

Анонимен

преди 4 месеца

Що ли ?!?

70

баба Пена

преди 4 месеца

тоя министър требе да получи награда, мноо ясно че няма нищо да се разкрие, че лелята на балдъзата по линия на свакото вземал кинти и ги давал на шурея на лелята по майчина линия от второ ниво на сестрата на лелята, дето й се пада баба

69

Герен

преди 4 месеца

ПЕРАЧИ ВИЕ КЪТ ТУЛУПОЛЕСКУ ВСИЧКО ЗАМИТАТЕ. ПОПИТАЙТЕ КАКВО КАЗА ЦАРИГРАДСКА???. ТАМ ИМА НАМЕСЕНИ И ОТ ВАШЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ. МЕНТОРА ШИШИ МАГНИТСКИ. ДВА ПЪТИ ГО КАЗВА ЖЕНАТА И ПРЕДК 5 ГОДИНИ И ПРЕДИ ДЕН. ТЯ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР И ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗПЛЕТЕ. И ДЕ Е ТУЛУПЕСКО ДА ЗАЩИТК ОНЯ ОТ ОГЛЕДАЛОТЛ.МЪЛЧАТ КАТО .......?!!??!.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Убиха нотариуса, за да спасят Лорер и слглобката.

67

gg

преди 4 месеца

Мерси, че ни казваш очевидни неща. За убийството на трактора ще ни светнеш ли?

66

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Не могат нищо да направят, магистрати, министри, Винету, Киру Украинеца и Делян Магнитски. Обаче пробвайте да откраднете една кокошка от някое село и ако ви хванат тогава ще видите как работят българските институции, полиция, съд , данс, манс и т.н. Да , България може.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Ми раследвай ко чакаш,по бТВ е неделя в 120 минути даваха една съдийка от Плевен ,каза много неща за тоя ,който можецдаьвръща назад телевизията да го гледа ,та тая съдийка каза че още преди няколко години била притискана и заплашвана ,тоя и казал че имал протекции от Пеевски и бившия гл.прокурор,виждаме че кори го убиха ,Пеевски изчезна не е се показвал от тогава ,явно е така

64

незнайко

преди 4 месеца

Жена му щяла...Тя нали каза,че 50мин.ГЛЕДАЛА КАК ЛЕЖИ,А НЕ РЕАГИРАЛА,а искате да разследва.

63

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Като мине Референдума всичко ще си дойде на мястото и всички заслужили в панделата. При джудиста тия номера не минават. Няма да чакаме сто години да се размърдат и само да ги гледаме как имитират дейност.

62

Анонимен

преди 4 месеца

И този, както и други като него, някои от които вече покойници, все свързани с нелегална дейност и незаконни милиони, са стари познайници, приятели или партньори на Бойко, Гешев, Пеевски.

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Ром и сок мангоИ още нещо, мисията за ликвидиране на Главния прокурор. 2 дена дирижираше ВПС и не мръдна, докато не го отстрани.

60

Гошо

преди 4 месеца

Г-н Славов, ти министър ли си или какво. Ако на теб не ти е ясно , че всичко се дирижира от.... То не си за там. Всичко се знае но не всичко се показва, въпрос на едни пари...

59

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

При афроатлантизма е така. Мафията си има държава. Простолюдието бачка за мафията. Винету, Киру Украинеца и Делян Магнитски начело на бандата.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Ние може и добре да го знаем, но политици, министри и магистрати говорят сякаш са странични наблюдатели, сякаш единствената им работа е да си получават заплатите.

57

Анонимен

преди 4 месеца

всичко което е на власт още от тошово време, всичко е изцапано до ушите в ****, само физическа смяна на поколенията в България ще промени нещо.

56

Анонимен

преди 4 месеца

До БебчоТой говори в бъдеще време, какво обмислят, какво ще направят. Обладаха съдебната система политически и в момента сякаш няма такава.

55

Мда

преди 4 месеца

Do 59--Кой е кезал че не са престъпници--Та ние това много добре го знаем---!!!!

54

Анонимен

преди 4 месеца

никой не назовава истинската причина, а именно, че - висши магистрати СА ПРЕСТЪПНИЦИ !

53

Ясно

преди 4 месеца

Жена му е наела килър.Любовника и е мноооооооооооого голяма акула и той е организирал и финансирал всичко.С един коршум два заяка.тАКА се прави.Тя ще наследи и парите му ,които са много милиони.

52

Анонимен

преди 4 месеца

У нас ще настане правосъдие,когато се появи българският Фалконе.Засега надеждата умира последна.