38

стига бе

преди 3 месеца

Краварите няма да си седнат на задниците докато не запалят света или те не бъдат изпарени. От много време търсят повод да ударят Иран. И кой е атакувал техният народ? Завзели са територии в Сирия и Ирак, направили са бази и ми излизат с лъжата, че са били атакувани. Значи Русия не може да защити руснаци в Донбан, а краваристан трябва да отвръща за убити войници разположели се без разрешение на Сирия на сирийска територия. Много нагли тия бе!

37

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са мръсно племе гадняри,не ходете там и не си пращайте децата в тая наркомания. Не се залъгвайте, там няма просперитет .

36

Анонимен

преди 3 месеца

"Не само обсъждайте Ами ги ударете тия чалмосани терористи,тогава да ги видим рашистите кой ще им дава шахеди" - През 70-те години Иран е напреднала държава. Сравнено с България пък е на светлинни години напред. Европа, САЩ и Русия искаха да им взимат нефта и газа за жълти стотинки. Християнските терористи им разбиха държавата, направиха им война с Ирак даже, за да си продават оръжията и днес пак не им харесва. Е, нали европейците и САЩ това искаха? Иран сега е по принуда с Русия. Политика си е!

35

САЩ

преди 3 месеца

единственият начин САЩ да бъде отслабен е като му се отнеме хегемонската функция. Путин се сети за това още през 2007, но е доста трудно да се осъществи. Реално и самият Путин не среща подкрепа. Китай е прекалено обвързан със САЩ и не смее да мръдне встрани. Индия е със САЩ, Европа е със САЩ. Просто външната политика на САЩ е брилянтна. Отслабиха Либия, Египет, Ирак, Афганистан, Сирия. Все развити държави. Ходехме да работим там! Разделяй и владей. в Ирак плащат с долари. За какво говорим...

34

хм

преди 3 месеца

От кога булгаришен idioten стана иранофил , поради незнание как изглежда иранския флаг , ще веем руски ...ех късмет ако по време на бай Тошо някой вее американско знаме !? Намерили та примерили русоробити да застават на страна държава която е обявила Родината им за враг , освен ако не я чустват такава ! И още нещо , русоробите са на път да се отрекат от наши революционери герои , борили се за свободата на България , но са били против Русия .

33

САЩ

преди 3 месеца

Иран са притиснати до стената. САЩ имат 2 коза срещу Иран. Единият се нарича Ирак и проамериканското правителство там, съчетано с антиирански настроения. Другият сериозен коз е Турция. САЩ държи Турция за гушата чрез Кюрдския въпрос. С леко финансиране от Америка и с Турция е свършено. Затова Ердо се подчинява. В Турция има и бази, което прави Иран доста уязвим, както за сухопътна операция, така и за ракети с близък и среден обсег, които са най-трудни за прихващане. Много хора го казват, че

32

САЩ

преди 3 месеца

Стратегически външната политика на САЩ е най-добрата в света. Но тя е и географски обоснована. САЩ са сами на континента - Мексико и Канада не ги броя даже. Т.е. на САЩ не им се е налаго и няма да им се наложи да водят сухопътна война. Десант не може да има, тъй като американския флот е прекалено силет и двете крайбрежия се пазят на макс. Това им дава супер самочувствието да ръчкат навсякъде от дистанция чрез прокси държавици, в които има и американски бази. Към момента са над 700.

31

Иванов

преди 3 месеца

Не само обсъждайте Ами ги ударете тия чалмосани терористи,тогава да ги видим рашистите кой ще им дава шахеди и други неща а сев. Корея също може и трябва да бъдат военно притиснати

30

Предлагам работа

преди 3 месеца

Спешно търся химик и физик, да работят в екип и да обяснят как най-дoлната утaйка на България все симпатизира на Тръмп, на агресията на Русия, възхваляват израелците детеyбийци и искат Иран и Турция да бъдат нападнати, ударени, унищожени.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Само приказки и театър. :) Да минава времето.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Днес Иран, утре Русия а след това Китай

27

тук сте

преди 3 месеца

Тук сте абсолютни лаладжии. Ако САЩ решат могат "да спрат тока" на Иран точно за няколко месеца. Прави се една коалиция Британия-САЩ и евентуално Франция, което са 3 от 5-те велики сили и ще ги изтърбушат. Въпросът е какво печели света от това. Най-вероятно трета световна. Аятоласите ще пререват на Путин за подкрепа, САЩ ще ангажират Турция и какво правим. Пак сме прекалено близко до зоната. Ако се закачат Индонеция и Малайзия все ми е тая. Но тук е прекалено близо и ще ядем шпека с мигранти...

26

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън надали помни какво е казал, склерозата много го мъчи, но да не нападат Русия му е в приоритета :)))

25

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Лъже! От години се повтарят всякакви заплахи,които остават неизпълнени. Печелят време.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Тъй тъй....като не можете да ударите Раша, почвате да нападате по-слабите, за да се изкарате отново нъмбър уан :)))

23

Анонимен

преди 3 месеца

Те могат, Русия не може хахаха

22

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленофили имате право да мълчите, не дразнене Путин ,че е много ядосан.

21

До 22

преди 3 месеца

Е ми, че то Памперсиан е и с двата крака в гроба ти за преизбиране бълнуваш. От къде ви намират такива @диоти?

20

Анонимен

преди 3 месеца

На байдън му трябва почивка ,той е много изморен психически,време е Дони да поеме контрола в негови ръце.

19

АнонимеН

преди 3 месеца

РЕЖИМА В ИРАН ПОДКРЕПИ ОТКРИТО С ОРЪЖИЕ РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ДЕЙСТВИЯТА СИ! СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ НИЩО ЧУДНО И РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗА БЪДЕ СВАЛЕН АКО ОСТАНЕ ВРЕМЕ СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА РЕЖИМИТЕ В ИРАН И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !! РЕЖИМА В СИРИЯ СИГУРНО И ТОЙ ЩЕ ПАДНЕ ПРИ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН!