86

красота

преди 3 месеца

На плажа- бетон, в морето- перки. И всичко за да се облагодетелстват шепа "бизнесмени".

85

РОШИЛД ПРОЧИТ

преди 3 месеца

ЗА 30 ГОДИШНИЯТ ЮБИЛЕЙ НА МАНЧЕСТЪР 1878 ЮНАЙТЕД английската ПОЛИЦИЯ им уговорили мачовете и ги направили Шампион през 1908...................... ТВОЯТА 1878 България е същият червен Сатана ФАЛШИФИКАТ като Ман Юнайтед и окончателно ще умре през 2030 година.................то ест точно 2030 КРАЙ

84

Мамудун сики

преди 3 месеца

То не стига,че е пълно с кебапчета па се га и перки сложете да вей миризмата до Стамбул!

83

До 90

преди 3 месеца

Ми не е смях в залата, не само Англия и Германия и всички се бетонират яко, скоро кат вземат да дават фира перките и станат за смяна, нямам идея кво ша ги правят, много е скъпа преработката, засега първите ги редят по разни поля, но са малко още далите фира.

82

До83

преди 3 месеца

Ми ти понеже си кравофил ги слагаш перките без бетон ли.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Значи Великобритания са се бетонирали отвсякъде с тези перки, смех в залата :)))

80

Анонимен

преди 3 месеца

Царя ще построи АЕЦ в Бг. Бг му дава доста пари.:))

79

До 81

преди 3 месеца

ПАВЕЦ-а е направен да акумулира излишъците от АЕЦ-а и ТЕЦ-овете през нощните часове когато има ниска консумация на енергия. Те са 4 в България. Чаира е счупен и не работи в момента, другите 3 работят. За да акумулираме ефективно енергията от соларите и перките ще трябва да построим още доста такива ПАВЕЦ съоръжения. А пък те местата които стават за това не са много. Трябва между двата резервоара да има голяма денивелация на близко разстояние. Иначе не е ефективно.

78

до 73

преди 3 месеца

Бате перкай на ракия и не се занимавай с тия бири. Колкото до кръвното ,май не е бил само гленфилиджа играл си и с носа. Такаче гледай си здравето и не се занимавай с простотии.

77

Боксьор без мозък

преди 3 месеца

АВСТРИЕЦА Арнолд ШВАРЦЕНЕГЕР по-голям американец от Рейгън,Буш,Тръмп............Оня другия приятеля на МИЛИЦИОНЕР Бойко Силвестър Сталоун има филм за ОГРОМНАТА заплаха от Полицията на САЩ англоезична..................Синя 1908 Италия чрез червеният Октопод Стефан Данаилов от БКП директно си обвиняват че шефа на италианската МАФИЯ и Ал Капоне е Английската ПОЛИЦИЯ уговорили мачовете и подаряват Шампионата през 1908 г. на Манчестър Юнайтед

76

Анонимен

преди 3 месеца

Какво бетониране е да сложиш перки в морето, само русофил може да го обясни :))))

75

Нали ППДБ

преди 3 месеца

бяха за екология? Защо не ги сложат тези перки на майките си в задните дворове. На къщите им? В центъра на София.

74

За Витков

преди 3 месеца

До 70-ти . Виж ся ,аз съм от хората които никой не би обвинил в любов към Московията, но в случая едното няма общо с другото и трябва да се мисли. Нека да слагат перки ,но да са на растояние което е далеч от полезрението. В България и най-доброто намерение се превръща в ужасна действителност. Да оправят първо ПАВЕЦ-а и тогава да мислят за перки и панели. В крайна сметка нямаме ли възможност за акумулация на енергията, мощностти излишни не са ни нужни

73

Барай го...

преди 3 месеца

Както пееха едни продуцирани от Криско жрици на платената песен. Не беше за вярване, ама след Ковид ваксините + 5G, народът е в ступор! Това не можеше да се случи преди 10 г.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Бетона и стъкло пласта са еко маТрял, вижте колко екологично застроихме крайбрежието, що да не бетонираме и морето, също и гори и поля трябва да се секат и да се засипят с еко бетон, желязо и стъкло за слънчопеците.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да строят и перки и солари! Друг начин няма. Вече е ясно че АЕЦ няма да строим, Евтин газ от Русия няма да дойде никога повече, ТЕЦ-овете ще ги затворим до 10-15 години. На ВЕЦ не може да се разчита освен като акумулиращи мощности. Остават само перките и соларите. И газта в Черно Море ама за там още нямаме акъл да я добиваме.

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен71 Искам Американска АЕЦ. Обещаха да ни оставят отработеното ядрено гориво! И още щели да докарват на аванта да ние!

69

Анонимен

преди 3 месеца

До хм И няма да се виждат? Толкова ли си плоскоземец?

68

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре, една красива, руска АЕЦ на Шабла!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Ахмедчо е кадър на ДС, едва ли е най-важния фактор в БГ :)))