17

Анонимен

преди 3 месеца

Гешев, ти кога го разбра това?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Никаква еврозона и Шенген няма да помогне щом от 44 година насам на власт е партията на червените б...ци.Не може да правиш едновременно комунизъм и капитализъм.Да гониш християните, а после да казваш, че си православен.Не може да смачкваш истината и да говориш за свобода на словото.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Гешката накланя каскета според ситуацията ,тарикат си е той

14

Гад мръсна

преди 3 месеца

Гешев, ти сега ли разбра, че корупцията е държавна политика. Толкова години като главен прокурор, защо не направи нищо. Или тогава, когато ти беше част от държавното управление, корупцията ти беше удобна.

13

Психиатър

преди 3 месеца

Всички, които се захващат с политика, първо да минават през мен.

12

Боко

преди 3 месеца

Айде и този Ка п *** взе да ляга и става с Борисов. Не знам този човек като умре кого ще дъвчат от сутрин до вечер, щото сега 90 процента от политиците го правят.

11

корумпето

преди 3 месеца

Тя корупция не се бори, в ЕС е същото. Вижте великата ваксинаторка и офшорките и ще разберете.Същото е, но му казват лобиране. Лобито на спринцовките, зеленюгите, авто производство. Всичко плаща под масата.

10

Тук позна

преди 3 месеца

Борисов е няма кой друг, поръчал е стотици хора!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Този слабо умник докога ще ни го показвате? Използван и захвърлен и сега реве. Абсолютен профан, случайно попаднал в прокуратура, по-скоро неслучайно, а за да бъде използван. Сетил се сега. Жалко, че не гръмна тази бомба по-добре.

8

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Гешев ги разбира тези работи, защото той беше един от стълбовете на корупцията в държавата. Сега се е сетил, че са го уволнили щото се канел да започне да работи. Но както се казва " късно е либе за китка ".

7

Жалко

преди 3 месеца

Жалко,че тази гнида Гешефф не беше неутрализиран от Баце ! Този взрив,ако беше успешен,сега Ваньо щеше да си пише мемоарите при Свети Петър,а не да демагогства тук!!

6

Ц

преди 3 месеца

Кой си ти че да бориш корупцията бе? Само който има пари може да бори корупцията! И Галя от посолството!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Гешев, Гешев, не се прави на умряла лисица и жертва, всички помним колко години имаше неограничена власт, и какво направи, само пози и интервюта. Този *** Божанов, 20 години вилня из цялата съдебна власт, ти не знаеше нищо, нали?

4

Гешев

преди 3 месеца

Ти нали беше от тази държавна политика?Жалък си!

3

Боко Т.

преди 3 месеца

Нали си Гл.Прокурор що мене питаш ? :)))

2

Патриот

преди 3 месеца

Тоя боГлук,колко политици вкара в затвора? Бойко му го натика с 200 и сега вие кат Ра zпоретина за Ой! Ако има Народен съд,този да е от първите!

1

Бля бля бля,

преди 3 месеца

...никой не ти вярва вече Гешев! Черепът се поръча да те направят "Фигурант" /като Радев/, и успя! Какво лаеш срещу Борисов и закриването на Специализираната Прокуратура, като точно той я създаде, а да я затворят, беше първата работа на питомците на Радев! И ти беше на пост , на който имаше всички лостове да направиш нещо и се оля! Сега и да лаеш, полза няма!