115

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ Е ВЯРНО!... Украинките ектовно се размножават ОТВЪД границите на страната си. В Турция, например, е пълно с украинки на всяка крачка, повечето работят в туризма. Особено, по вреве на сериала "Великолепният век", много станаха рекламирани и модерни за невести. Ама Хюррем Султан е била наистина начетена жена дипломат за времето си, а те идват от кол и въже от Украйната. Ако искат да спрат демографската криза, да запрат жените в страната си, да се размножават там.

114

Панта

преди 4 месеца

Добре, че са укрите! Държат твърдо първото място за най *** нация в света. Ако не бяха те, щяхме да сме ние. Което е доста съмнителна стъкмистика. Българите без война, всяка година даваме 120 000 липси. Това в всички военни хриники, е по малко от жертвите на фронта. Вместо да се борим за човешко здравоопазване, ние воюваме срещу паметници и историята си. Вместо да даваме преференции на семейства с деца, ние хвърляме милиарди за въоръжаване и изграждане на бази за чужди войски.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Тия които дезертираха ядат и пият само без да работят в ЕС и тук по черноморието ,а по бедните са в Украйна ,и а прословутите БТР потеглиха вероятно за наша сметка ,да бяха и подарили и 10 цистерни с бензин в казармата съм карал бтр горят доста ,с два двигатела на газ 53 А,пиша го за много знаещите писатели тук

112

Случаен минувач

преди 4 месеца

До 120, 127А тука в София гледам почват работа по магазините, особено по веригите - Т-маркет, Фантастико, Билла, Лидъл, Кауфланд. На касата или на щанда - застанала някаква какичка или лелка, която ми говори на българоруски. Само щом я чуя - казвам си - ясно.

111

Анонимен

преди 4 месеца

България е в демографска криза. Ще бъде ли спасено населението ни. До къде ни доведе демокрацията по американски.

110

Анонимен

преди 4 месеца

До Случаен минувач Не, в София

109

Георги

преди 4 месеца

А България не е ли? Дали ще прочета идея някъде, някога как ние да се спасим? Всичкото медия е центъджии

108

Случаен минувач

преди 4 месеца

Убитите украинци са над 500 000. Но това не го коментират нашите медии - те са соpосоидни. Украйна действително е намаляла до 25 милиона от 50 милиона преди войната. Но тази година ще има развръзка, сигурен съм. Най вероятно на Зеления ще му се наложи да бяга със семейството си в САЩ или някъде другаде. А тези, който са се изселили от Украйна - няма да се върнат, особено ако са започнали да работят там, където са в момента.

107

Случаен минувач

преди 4 месеца

До честно казано 120Във Варна ли си? Там наистина са много в момента.

106

Анонимен

преди 4 месеца

аа голяма грижа -а българия е преди украйна една трета от населението го няма ама така са наредили от посолството и не се коментира

105

честно казано

преди 4 месеца

Точно вчера се опитвам да мина по тесен тротоар, препречен от украинка и детето й. Не се помръднаха, не го дръпна, та трябваше да стъпя на платното. Гледаше лошо. В тази връзка, спасението им не ми е приоритет. Важно ми е да се разкарат от България.

104

Анонимен

преди 4 месеца

за краваршингтон това е разходен материал от промити мозъци-никога не са ги броили за хора -както и нас

103

Бог да пази славяни

преди 4 месеца

Това беше подмолната цел на ЕС, САЩ и НАТО - да насъскат Украйна да започне война срещу Русия, за да я обезлюдят и да завладеят територията й. Бог да пази славяните и дава сили на другаря Путин, да победи и да спаси поне Източна Украйна. Под натиска на САЩ, Наркоманът Зеленски първо саботира Минските съглашения, а през 2022 година и мирният план за Източна Украйна. Братушките стигнаха до Киев и ПОСЛЕ СЕ ИЗТЕГЛИХА ДОБРОВОЛНО само да има мир, а наркоманите фашистки пак започнаха война.

102

Путин В.В.

преди 4 месеца

На мозе да баде!

101

Анонимен

преди 4 месеца

Колко трябва да си проост и подкупен всекидневно да слагаш заглавия под аметикански диктат за бившата вече крайна, а да се правиш че не виждаш до какво довежда това в България?

100

Анонимен

преди 4 месеца

Трагедия.

99

А

преди 4 месеца

Как да е иначе... ЕС и САЩ не мислят. Спонсорират луд, той хвърля милиони мъже на смърт. Кой ще отиде в кафе, нали ще го отвлекат и на фронта. Половитата им жени в Европа. Не ги ли виждам във Варна. Тъжни, с малки дечица се разхождат по пража. Опора никаква. Спрете тая война. Русия да взима Донецк и Луганск. Крим си е винаги с руснаци и руски. Спрете безумието, че ми се плаче от тая трагедия, на гърба та която идиииоттти правят пари в името на думокрация.

98

маалата

преди 4 месеца

Ами...., попитайте Наркомана, "екстрасенса" Бай Дън, Наденичката Шолц, Акушерката Урсула, Трибалтийските Умирати, Полските санитарни работници (на тоалетни чинии) и продължете по списъка!!! Всъщност, Борката Джонсън го каза - "до последният украинец"!!!

97

Цецо Кинжала

преди 4 месеца

Ама това е и основната цел на Путин.Да срине демографски Украйна.Както казваше Сталин:Има човек,има проблем,няма човек няма проблем.А Вова казва има укри, има проблеми,няма укри,няма проблеми.Хитър е Вова.

96

До Българин

преди 4 месеца

Никакъв българин не си ти, ти си фен и гъзолизeц на руснаците. Срам ме е от такива предатели.