486

Анонимен

преди 3 месеца

ние пък ще ги любим страстно.

485

Анонимен

преди 3 месеца

До 492:Според теб е била против България и в същото време й помага да си има собствена държава?Извинявайте,но какво ви е?В статията не пише как св е заканила.Не може ли просто да поддържате нормални взаимоотношения или трябва да се репчите?Който е агресивно настроен да си ходи на фронта,а не тук да страдаме заради него.А може и да се лекува...

484

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото повече държави се обвържат с украинската криза, толкоз по здраво ще избухне 3та световна война.

483

Тц

преди 3 месеца

Би било чудесно Русия да накаже Тикволандия и на нейно място да възроди автентичната българска държава, но за съжаление сме вече отписани и си оставаме американски подметки и с тикви начело

482

Morski

преди 3 месеца

2024 - Русия Умре! Жуже, не се коси ти си последният!

481

OOoха мамашааа

преди 3 месеца

*** да гледа тоя път да не ги окесат по стълбовете! Като СС-овците след втората световна.

480

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 471..................водата на София, т.н. Рилски водопровод , е дело на завършилият в Мюнхен инж.Иван Иванов ,кмет на София от 1934г. до 1944г. , роден в Сливен. Стига партенки , а се гордей с този българолюбец.

479

Анонимен

преди 3 месеца

По времето на цар Александър Втори целият български народ го нарича освободител и говори с любов за Русия. После идва синчето му - Александър Трети и някак за има няма година-две тук започва да се гледа на този като на "нов кандидат султан". Отношението към братските освободени православни славяни става отношение към неблагодарни крепостници. Това е абсолютизмът - цар=държава, президент=федерация. А да напомня само. Александър Трети е любимия руски цар на Владимир Владимирович дето е в Кремъл.

478

ОМГ

преди 3 месеца

Да ни наказват затова, ЧЕ СИ ВЗЕМАМЕ СОБСТВЕНАТА ЗЕМЯ ОТ РУСКАТА РЕЗИДЕНЦИЯ НА КАМЧИЯ?!? МАЙ ПУТИН Е ПРЕРОДЕНИЯТ АЛЕКСАНДЪР ТРЕТИ?!

477

Историк

преди 3 месеца

Запорираха им 300 милярда $ на Русия и казаха , че ще ги дадат на Украйна за възтановяване , но нищо не казаха на САЩ и ЕС. Следват старата тактика атакувай слабите пооделно- разделяй и владей. Обаче сме в НАТО и ЕС закачат ли нас закачат НАТО и ЕС ...

476

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е частната собственост на господин В. В. Путин. След него това, което наричате днес Русия ще е същото само по име.

475

Теодоро

преди 3 месеца

Слава на Русия!!!

474

Анонимен

преди 3 месеца

В цялата ни история русия е била против България, кога скрито, кога открито...

473

Фашист

преди 3 месеца

Да пробваме новите ф16 с ракети да го свалят за нула време тоя *** альоша

472

анонимен

преди 3 месеца

Този руски Нил Крокодилски да си мълчи там, така и така на техните заплахи вече никой не реагира - кучета си лаят, керванът си върви.

471

Цвета Каранянчева

преди 3 месеца

Москва да накаже разбеснелите се евроатлантици, агентите на КГБ знаят как

470

дураци

преди 3 месеца

какви ***, да си живеят изолирания север и да се напиват с водка

469

гегата

преди 3 месеца

да ми ядът гегата тия загубеняци

468

Анонимен

преди 3 месеца

Нямам нищо против руския народ и руската култура, но руската политика е ужасно двулична. Как можеш да твърдиш, че се застъпваш за християнските ценности и в същото време да поддържаш паметниците на армия, която е воювала срещу християнската религия???

467

Анонимен

преди 3 месеца

да се премахнат съветските паметници. Тук не е Съеветския съюз а България