56

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 57. Къде ще ходят ?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Тоест 76% така смятат.

54

Анонимен

преди 4 месеца

След някое и друго поколение ще е ок. Като си заминат комунистите и русофилите до 20има години. Хомофобите в България са предимно русофилите и скритите гейове

53

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Нали си спомняте скандалът с опитите за промяна на конституцията в Израел? Ще Ви обясня какво се случва.Не по-различно е от в България,но има съществена разлика.И в Израел и в България СЕФАТДИТЕ САБОТИРАТ ПРОИЗХОДЪТ И ДЪРЖАВНОСТТА НИ,чрез перверзия.В Израел обаче управляват НАШИ АШКЕНАЗИ,а в България турко- сефарди.СЕФАРДИМ значи ИСПАНИЯ.Това са евреите! Не Израилтяните,а испанците,под чието робство перверзни сме от ШЕСТОТИН години. Съборете "Шалом" веднага!

52

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Най-лошото че стават все повече,а не могат да се размножават по естествен начин!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Извращения

50

Всеки е различен!

преди 4 месеца

Всеки има своите странности, но не вее знаме на площада за тях! В обществото има правила за добро поведение и отношение към другите! Само, че в България се опитват да го наложат като основна ценност, а то не е! Какви са основните ценности в демократичните общества - семейството, отношенията между хората, религията и спазване на общоприетите правила, обективирани в нормативни актове и наложили се практики!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Гейовете много добре знаят, че не са нормални и затова много често се прикриват и крият. Те на подсъзнателно ниво разбират, че са сбъркани. Затова е тази истерия и паради покрай тях. Искат одобрение отвън, което да заглуши съвестта им.

48

Мишо

преди 4 месеца

24%????? Лъжа, долнопробна лъжа!!! Поне 95% от българите не възприемат тези хора, не само не ги възприемат, а ги асоциират с нещо нечисто, развратно, извратено и противоестествено. Не на обратния начин на живот, Не на неговата пропаганда. Който иска да е такъв да си седи тихо и спокойно, никой не му пука с кой си ляга вкъщи! Права, те имат същите права както всички останали хора, нали са просто хора, какви още права, никой не ги репресира или ограничава?!!!!!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги ги е имало, просто до 89та се криеха и отричаха. За хомофобство и задръстени лелки и чички, фенове на Путин и Копейката няма място - 2024та сме, не 1972ра. Във всяко едно семейство има поне по един такъв по-особен човек. Децата на някои от вас ще са такива, помислете за това.

46

Анонимен

преди 4 месеца

"ЛГБТИ хората, с техните проблеми " За тия проблеми има психолози ,за по-тежките случаи психиатри .:))))

45

Демек?

преди 4 месеца

Ще спрете да ни вменявате вина, че всички са хомофоби ли?

44

Анонимен

преди 4 месеца

В lgbt+ общността всеки има сериозен личен вътрешен психологически проблем. Всеки от тях знае, че е различен и не е ок със собствения си вътрешен мир, затова са тия истерии. Имат нужда постоянно някой да ги убеждава, че всичко е наред, че е нормално и външни хора постоянно да спират вътрешния им глас, който постоянно им казва: ти не си ок. Искат постоянно да чуват от другите, че ги приемат, защото те самите не се приемат.Затова са лудостите с многото полове и изискването другите да те успокояват

43

Анонимен

преди 4 месеца

Хомосексуализмът и неговото демонстриране трябва да се забранят със закон. Това е заболяване, а не различие!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Представям си как питат някоя баба какво мисли за ЛГБТИ хората и тя се чуди какво е това и казва,че няма нищо против. Тези 24% са далеч от реалните поне 80%

41

Анонимен

преди 4 месеца

Значи 76% са ЛГБТИ

40

Анонимен

преди 4 месеца

После що имало демографска криза. Как да няма? Гей дете не ражда. А младите са масово гейове. Целта е унищожение на България.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Тамън бях забравил че съществуват,пак ни ги натресоха!

38

Лъжити

преди 4 месеца

Нимой да бъди! Това е долна пропаганда с тия 24%!!!! Повичи сме и ние християнско-патриотичните ценности няма да задгърбим! Долу НАТО! Меркел е виновна, Путин е велик!

37

Анонимен

преди 4 месеца

гей.....ове е имало от римско просто да не ги гледат хората,нека си правят парада в някоя гора не на центъра на София