93

108 хей простак кръг

преди 4 месеца

ъл. Прочети кой, кАгда и къде е създал първата атомна централа без рушкитеРесурси....русофилскитеИдиоти нямате стигане поПростотия.

92

рушката курва обрАн

преди 4 месеца

е на ход.....да избира между и блатнаяКлоака....тик так, тик так. РусофилскиКурветини, вие кое мислите че ще приеме?

91

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "А да питам ко произвежда Блат..ная" -------------- много неща! Отваряш уикиедия и четеш! Аз само ще спомена обаготен уран, без който любимите ти краваристан и педроврропа щяха да седят на тъмно и студено!

90

свобора=диктатура

преди 4 месеца

Хахахахахахах.. това ли са обещаваните европейски ценности и свобода - "ако не изпълняваш каквото ти казвам ше тъ фалираме". Мисля, че е крайно време нормалните хора да се замислят с кой искат да са приятели! Днес е пари за 404, но утре може да е македония, след това унищожаване на енергетика, земеделие, приемане на жендартството, въвеждане на евтаназията и какво ли още не... и ако посмееш да кажеш "не", ти спретват това, което спретнаха на Жан Виденов като отказа да им играе по свиирката!

89

Анонимен

преди 4 месеца

До 104Аз не знам какво произвежда ЕС, ама по време на Ковида си спомням, че се оказа, че и маски не може да произвежда....Почти на всички неща, които имам пише - made in China, Taiwan, Vietnam, Indonesia, Malaysia///Само, че по време на Ковида и в тези държави имаше недостиг на маски.България на 100% се подсигури със собствени маски , даже изнасяхме за ЕС.

88

Анонимен

преди 4 месеца

На два стола трудно се седи. Скоро ще падне и от двата.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не знам какво произвежда ЕС, ама по време на Ковида си спомням, че се оказа, че и маски не може да произвежда. Специално заради вас направих справка в къщи. Почти на всички неща, които имам пише - made in China, Taiwan, Vietnam, Indonesia, Malaysia. Освен да съм пропуснал момента в който тези държави са ги приели за пълноправни членки на ЕС, друго обяснение нямам.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Не се занимавайте с paшиста Орбан. Изключете Унгария от ЕС. Още повече че унгарската парламентарно представената партия Наша родина крайно ляво-дясна партия също като Путин предяви териториални претенции към Украйна.

85

Войната е мир

преди 4 месеца

ЕС изостави идеите на Робер Шуман и прегърна Оруел.

84

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО изби милиони цивилни Афганистан, Ирак, Сирия, Либия... но всичко е ок, защото е в името на демокрацията.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До ПроизводствоЕхаааа, не ги мисли ти Ес ко произвеждат, щото със заработените ти копейки за тр0л3н3т0 ти, я си купиш *** яйца , я не..... А да питам ко произвежда Блат..ная??? Не какво добива а какво произвежда? Освен оръжия за убиване на мирни хора? Може би и освен Москвичи и Лади които никой по света не им ги иска? Или може би електромобила който започнаха да произвеждат...и на който самите ватенки се присмиват... , щото по-грозна кола досега май никъде не е сътворявана...бухахаха... н

82

Анонимен

преди 4 месеца

До ПолитикатаМдааааа, тоно така си е. Лесно е да сравняваш произвжданото в Ес и в Северна Корея...Особенно ако не се налага до констумираш, онова "второто" от азиатските ваа.рвари нали. Що не идеш да питаш блатняците дето ползват тези един милион снаряда.... , колко от тях са години и колко НЕ ?

81

Производство

преди 4 месеца

Какво произвежда ЕС днес - джeндъри и корупция

80

Заключение

преди 4 месеца

До АнонименМхмхмх, добре, че поне Вие, кремълските мишоци знаете как се "гради ЕС" и сте наясно с всичко, та ни отваряте очите. Всепак сте всестранно развити комунистически таланти. как можахте да се родите такива "таланти"? За копейки ставате велики дървени философи по Всичкология !!!

79

Политиката

преди 4 месеца

е производна на икономиката. ЕС внася и чесън от Китайската народна република. САЩ и ЕС обещаха на Украйна 1 000 000 тежки снаряда за 2023, доставиха 300 000. КНДР не обеща нищо, достави 1 000 000 за половин година.

78

Анонимен

преди 4 месеца

ДО Ти си обикновен панелен плъх /// Прав си и представа си нямаме как се гради ЕС. Как да имаме, всичко което виждаме е как се руши. Проблемът е че евролидерите също нямат представа как се гради

77

Чао

преди 4 месеца

ЕС се превърна от икономически съюз в ОПГ, управлявано от антиселекция от провалени на национално ниво политици - преди ги пращаха по посолствата, сега - в ЕК.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Как е новата демокрация в ЕСсср. Имаш право на мнение стига е правилното.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Нагледен пример за истинска демокрация. Имаш право на вето, но нямаш право на вето.

74

BGexit

преди 4 месеца

ЕС работи за интересите на оръжейните компании. Време е да му бием шута на тоя прогнил съюз.