235

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 240 - Напротив, драги ми смехурко. Точно тогава, ще стане най-лесно. Предтави си Бъглария без армия и служби ... Кажи ми, какво ще спре 200 души с танкове, хеликоптер и няолко гаубици, да завземат София, ако няма армия?

234

Анонимен

преди 4 месеца

"погрешно се концентрират върху обвиненията към поколението Z, че е непатриотично и немотивирано." - Слад като им казаха, че Аз съм българче, не хубаво да е в учебниците, защото било "пречка за имиграните" и ако не си искал имигратни си бил лош човек, а после нарекогха всеки, който не му хареса цялата история, едва ли не краманьонец, какво очакват?

233

Анонимен

преди 4 месеца

Когато всички хора (не само младите) откажат да са част от която и да било армия по света, тогава богатите тарикатчета управляващи света няма да могат да правят войни, защото няма да има кой да воюва. За съжаление много хора по света са толкова глу_пави, че са готови да убиват за пари.

232

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е луд да умира за крадливи ли...ли..п..ти. България отдавна е продадена от гнусните комунисти.

231

Анонимен

преди 4 месеца

До За пари ли? "...култивиране на любов към Родина (патриотизъм), възмъжаване и др. важни за МЪЖА неща, които от никъде другаде не можеше да дойдат..." - ***, поживей 10 години в чужбина и да видиш как ще станеш по-патриотично настроен, как ще възмъжееш, понеже там няма "чакай да звънна на батко, чакай да звънна на кака", а трябва да се оправяш сам. Та... не е вярно, че не могат да дойдат от другаде тези неща. Това са стари мохабети от средата на 20-и век. Предполагам си пенсионер вече.

230

Анонимен

преди 4 месеца

"Защо младите хора не искат да са част от армията?" - Ами защото младите хора за разлика от останалите осъзнаваме, че войните се правят от изкуфели старчета, които нямат акъл как да се разберат цивилизовано и поради липсата си на акъл искат от младите да се избиват заради техните глу_пости. Защо да съм част от армията? За да защитавам интереса на Байдън и сина му или може би за да защитавам този на Путин, на ББ и Пеевски? Да бе... хахаха ... като не могат да се разберат да ходят и да се гръмнат.

229

Анонимен

преди 4 месеца

Да одим по гъзо на Тагаренко ли?!

228

За пари ли?

преди 4 месеца

До 214 - Така е, но по това време престоя в армията имаше положителни страни като култивиране на любов към Родина (патриотизъм), възмъжаване и др. важни за МЪЖА неща, които от никъде другаде не можеше да дойдат. А сега като отидеш и разбереш, че възмъжаване не ти трябва (то се знае и отнапред, че може да си остане човек лигав и толерастен), а също и че трябва да защитаваш НЕ наште интереси на БГ, а тези на британския крал, Зеления райх и др. неадеквати - то защо да се ходи в армията? За пари ли?

227

СССР

преди 4 месеца

Ако влизам в Армията ще съм на руска страна. Поне ония са истенски патриоте, а не продажници, като Зеления и всички западни елитни Кuрви

226

ьаьаьаьа

преди 4 месеца

Аз съм за парите. По 1000 btc на година. Иначе не се хващам. Като парите се заключват към системата и се дават на мойте деца след време. Дори и да ме гръмнат. Заплатата трябва да се плати предварително.

225

Ъ

преди 4 месеца

Много просто не искам да умирам за някой психопат

224

Понеже...

преди 4 месеца

...за разлика от преди, сега има интернет, видео клипчета си вървят там съвсем свободно и става и на най-неуките ясно колко струва човешкият живот (тук няма значение жена мъж войник), в окопът на бойното поле. Мисля, че средно-статистически на младите американски войничета им даваха 16-18 минутки живот на фронтовата линия в директен бой! Никой не е хлупав си дава животът, на никой той не е подарен...

223

Комендантство

преди 4 месеца

Че да не са луди, да ходят и да умират за краварските интереси?

222

Анонимен

преди 4 месеца

Ами на карайте децата на елита да служат те имат милиони, милярди забогатели изключително по "честен" начин, нека си защитават имуществото а и бежанците на Сорос да пращат това да едно от усливията освен безплатни жилища 600 лева на човек и безплатни здравни осигуровки.

221

Путин

преди 4 месеца

Аз ще върна патриотизма в цялото планетно кълбо! Разбира се, ще помогна и на англичаните щом се нуждаят от нас, руснаците! Тук трябва да уточня, че при некои енглизки младежи, лечението на непатриотизма, няма да протече по очакваният начин и те ще се простят със своите непатриотични характери, завинаги;))) Не искам да ви плаша, но руското лечение е такова, а вашето не работи. Английската нация се нуждае от спешно спасение и руснаците идат!;)))

220

Анонимен

преди 4 месеца

В армията има чанч, не плащат много. И изобщо, за каво ни е всчко това? Ако има желаещи да заповядат.

219

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата yбиBa децата ни от 30г, прогонва ги от домовете им и ги експлоатира икономически. После тези смачкани от стрес, изцедени от корупция и обезверени деца искаме да ходят да се бият. Какво имат да защитават? Корумпирания елит? Имотите на наемодателите? Може би фирмите, чиито шефове всяка година си купуват по-голям и по-скъп джип, ни никога нямат пари да вдигнат заплати? Или вечно поскъпващият живот от който не могат да си поемат дъх?

218

ФАЩ

преди 4 месеца

ще се борим с русия за украйна до последниот <s>украинец</s> българин

217

Анонимен

преди 4 месеца

защото не искат да са пушечно месо на големиот брат и не им се оди на екскурзия в украйна. а и за кои млади говорим. държавата до 15 години нема да я има и ще са два автобуса индийци и концлагерите за синовете на меркел дето дойчистаня им омръзна да ги храни. и денко като вожд на племето и туловището като жрец.

216

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Авен,Милер,Чорни,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Усманов, Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.