63

Анонимен

преди 3 месеца

Добре,че за пръв път разкритикува баджанака!

62

Анонимен

преди 3 месеца

България е член на НАТО от 2004 г. и на ЕС от 2007 г. Няма никаква нужда от 'евроатлантизъм' понеже той винаги е бил тук. Това неуспешно правителство до кога ще говори едно и също? При явен провал свързан с членството в Еврозоната на 1 януари 2025 г. то веднага трябва да си заминава. Няма никаква причина да стои повече. То твърдеше, че има две стратегически цели : Шенген и Еврозоната. Шенген е проввал, Еврозоната предстои да стане ясно, че е провал. Резултатът от управлението им - провал.

61

До 66

преди 3 месеца

А Вигенин пред гинеколог ли е чакал? Или за женски консултации?

60

Ами добре

преди 3 месеца

Свиленски, искаш ли да ти дадем на теб цялата власт и ти да оправиш България? Хаха майтапа се, никога няма да гласуваме за БСП.

59

Спора

преди 3 месеца

Радев -БСП е за наследството, евентуално Радев да изхвърли Кори, те са си руски изтривалки, външнополитически нямат разлика, даже се конкурират кой е по -голям лакей!

58

До 66

преди 3 месеца

Е, не чак командва, но се опитва със слугите си като тоя, те не се махат без да им останат слугите! По всички медийни канали те дезинформират, лъжат, спекулират със страхове и сред по необразовани хора хваща дикиш! Например взривения самолет с 65 украински пленници, по всички медии, е защо не покажат тленните останки.....защото няма такива!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Баба чака пред кабинета на кардиолога. Излиза лекарят и пита:- Вие за ЕКГ бяхте, нали?- Не, не, аз съм за БСП!

56

Случаен минувач

преди 3 месеца

До БСП в упадък 56"ние му казахме на президента и той ни послуша" Ами аз ще кажа така - какъв е този президент, който няма собствено мнение и се съгласява да бъде кукла на конци? Той не виждаше ли, какво е положението? Не усещаше ли, че го заблуждават? Ама истината е, че и той много си повярва. Каза си - щом 69% от хората на втори тур гласуваха за мене, значи аз съм велик и мога да управлявам сам! Можеш, ама не можеш! Не сме президентска република! Има си Конституция все пак!

55

още нещо

преди 3 месеца

на криво и микроскокопично о БСП евроатлантизмът виновен

54

Анонимен

преди 3 месеца

москва командва в България. И такива като тоя са нейни протежета

53

Анонимен

преди 3 месеца

Още навремето 1986/1987г. (преди да го застрелят) - Луканов каза, че "ако ще се строи капитализъм, нека капиталистите да сме ние". БСП са един дол дренки с измислените евроатлантици, които до вчера бяха деца на комунисти и агенти на ДС. Сега се правят всички на евроатлантици. Закон за Лустрация ще спаси България.

52

Анонимен

преди 3 месеца

баджанака доста добре лобира за демократа путин!!!

51

До 61

преди 3 месеца

Не е вярно, турците са приятели на Путин, те с Ердоган са гейдвойка, следователно такива са и краваророб и хомосексуалист!

50

да ама не

преди 3 месеца

Евроатнантизма и номенклатурчиството са несъвместими другарю свиленски , а Б -то във БСП е само смокинов лист прикриващ рашистката им и путлеристка същност.

49

До 51

преди 3 месеца

Те отдавна са сменени с руски ама не ти прави впечатление, сега им сменят руските имена с украински

48

Анонимен

преди 3 месеца

51- ОБЪРКАЛ СИ СЕ- РУСКИТЕ ФАШИСТИ ИЗБИВАТ УКРАИНСКИЯТ НАРОД ОТ 24 ФЕВРУАРИ 2022Г- А ОПОРКАТА ТИ Е ЗАДАДЕНА ОТ МОСКОВСКА

47

бсп в упадък

преди 3 месеца

" Ние му казахме на президента и той ни послуша , знаеш ли на кого принадлежат тези думи " , на един провалил се " лидер " , търсещ сламка да се хване за нея , късно е , но поне за идеята го сменете , защото ТЯ няма доблестта да се разкара сама . Вкара ви дори на хранилка във " властта " на шарлатаните , да се понаграбите , врътка , *** , едно правеше , друго вършеше , а това нямаше как да бъде представено пред обществото с лъжи и измами в положителна светлина , защото имаме очи и разум .

46

Случаен минувач

преди 3 месеца

Именно защото няма достъп до кокала, затова сега БСП реве като млада вдовица за мъжки полов орган. Защото те са си добре само като имат достъп до властта. И до далаверките на управлението. А сега - пари нема, действайте! Аз малко се чудех защо Нинова спря партийната им телевизия - БСвТ, ама явно са закъсали с парите.

45

Лошо

преди 3 месеца

От партията на бай Тошо 99,9%, останаха 8-9 %! Бяха към 20-22%, но авера им Коцето ги прилапа другите!

44

Анонимен

преди 3 месеца

51- ТОВА ДОКАТО РУСНАЦИТЕ ГИ ИЗБИВАТ ЛИ?