184

Щерю

преди 3 месеца

До Анонимен 237 - Да, където е минал (или все още е) юдо-комунизъм е настанено правилото на работниците-роби да не се заплаща справедливо, а минимално, колкото да остават живи...

183

далавера с келепир

преди 3 месеца

До Анонимен 231 Сегашните виетнамци нямат нищо общо с предишните!Работливи,амбициозни и нагли са!В изт.Азия не ги обичат,че са алчни и жестоки!Дойдат ли тук ще подпалят държавата!

182

Анонимен

преди 3 месеца

До ЩерюПрав си Щерьо- на бизнесът му трябват роби като в Русия, Северна Корея, Китай, Бразилия, Куба- там непрекъснато ги плашат с "лошият колективен запад"- те да работят здраво защото иначе западът.....ами те така със страшни наративи се оформя евтина работна ръка- а милионерите в Лошия запад- виж къде са Руските олигарси!

181

Фен

преди 3 месеца

Има една стара поговорка:Интереса клати феса.

180

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли някой да работи в Раша- едва ли- там инфлацията е огромна а 20 000 000 руснаци живеят под прага на бедност- 288лв, има и милиони затиснати от огромните лихви на банките- 15%

179

Щерю

преди 3 месеца

"Бизнесът" дали няма пряка роля в това, че робите, слугите, мачканите, унизяваните и ниско платените балами намаляват?!

178

Анонимен

преди 3 месеца

93 не знам колко да им ниски заплатите , но лекарите които познавам карат скъпи коли.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко се намира лесно, ако се обявяват нормални заплати и отношението на работа е човешко. Всякакви специалисти се намират. И общи работници се намират и всичко се намира.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Българите с изброените професии работят във "фалиралата, лоша" Европа, вземат 4/5 пъти по високи заплати, а след години ще получат и по висока пенсия, а тук ще внася от Виетнам- те са кротки, добри и изпълнителни.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва точен пазарлък, - за тая работа толкова. Има ли сделка или няма сделка. Толкова. И много важно е, да се спазва договора за работното време и почивните дни. А не, ама и това, и онова, да се добавят задължения. Това са проблемите.

174

Анонимен

преди 3 месеца

В Бургас все по малко наемаме българи. По некадърен работник от българинът почти вече няма по света, за по младите говоря. Никакво наемане на българи повече. Щом украинци и грузинци бачкат по качествено от нашенец, затова ще седите гладни и бедни.

173

Бай Гъзе

преди 3 месеца

Най-трудно се намират готвачи, продавачи, шивачи, шофьори, строители...То най лесно се намират депутати...

172

До питанка

преди 3 месеца

Еми за културтрегери като вас - ти изнасяш халтури на импровизирани сцени в ***'алата, а жена ти им изслушва проблемите и им помага да попълват разните молби и декларациии за безкрайния социал на по задните редове. Публика ще има със сигурност. Аз друго приложение в тоя технологичен свят не виждам.

171

Анонимен

преди 3 месеца

С пари опитахте ли да намерите?

170

Анонимен

преди 3 месеца

Най-трудно се намират готвачи, продавачи, шивачи, шофьори, строители...и кадърни управляващи...Да не забравяме , че вече 35 години търсим.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да си луд да откиеш бизнес на село. На има много безработни, но те не са никаква работна ръка. Ще ти затворят бизнеса за два месеца.

168

г-н ПЕТКО ТОДОРОВ

преди 3 месеца

Как са баджанаците на г-жата новата конститхуционна съдийка. Както и на тази от БСП-то им Корвелия? Ами, с толкова много баджанаци, как няма да толкова важни личностки ? Дори и пенсионер си избраха за КС. Ами, то с такива малки пенсии живее ли се. Те и затова генералите все в политиката се тикат. Борисов, Радев, Мутафчийски и много други, все не им стигат парите, а искат освен пенсии и заплати да получават.

167

Most Rich Bulgarian

преди 3 месеца

Ами, г-н Сретан Йосич го търси мутрата Борисов. На мен не ми трябва. Но пък, с изброените ШОФЬОРИ, А И С ОЩЕ НЯКОИ, ще му го намерим мутреското. Безплатно г-н СРЕТАНЕ. Има неща в живота, които са по-важни от премиерстване, пари и богатства. Или ще е в Банкята си или в Н им Събрание. Тези са ми големи приятели. ШОФЬОРИ СА, ПРОФЕСИОНАЛНИ. А и са от специиалните служби на БЪЛГАРИЯТА НИ. На тях, както и на г-н ПЕПО МАГЕРАНА, може да имаш пълно доверие. Както и на мен.

166

Взвода ПСД

преди 3 месеца

За да им подскажа на мисирките от Днес, чорбаджи ПЕТКО ТОДОРОВ Е ОТ БЪЛГАРСКИ ИЗВОР. ШОФЬОРИ И ПРИЯТЕЛ ОТ ОКООЛ 40 ГОДИНИ. Знам, бе Пеца., както и ти ги знаеш. КЪЩИТЕ НИ, АМИА и имотите. Всепо-скъпистават. А ние все по-богати БЪЛГАРИТЕ. За разлика от търците с тяхната инфлация. Шофьорите ами. Стефан е от ДГ-то. АМИ ТРАНСПОРТНАТА ИМ РОТА БЯХМЕ. Гришата Топаловси ни беше и той СТАРШИНКАТА. Много сдтаршини, много нещо, а няма кои да им ги карат камионите.

165

Анонимен

преди 3 месеца

Я вижте в държавните структури как бързо намират роднини, близки и т.н., там ядове няма.