151

Професионален съм

преди 4 месеца

Хайде Драго, просто ги поведи ШОФЬОРИТЕ НИ. После, тези с пчеличките ЩЕ ГИ ДОВЪРШАТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ И ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ. Просто защото сме много повече от тях, а те си гласуват законите, с които си просяг субсидиите. Кларинетите. Аз ще им ги пея, когато няма елекрификация, както по времената на другаря им от БКП и Правец. ПОБЕЛЕЛИ СМЕ, но си ги можем. ШОФЬОРЛЪКА И ИГРИТЕ. ХАЙДЕ СИБИЛЕ. Хайде шофьорите ни.

150

sorry

преди 4 месеца

Радев и Михайлов се срещнали да обсъдят твърденията на Плевнелиев,че е бил президент

149

Ефрейтор, от УБО-то

преди 4 месеца

Г-н Драго Драгомански е доста по-важен за мен от държавните ни глави. Той просто не знае, колко много приятели има. Аз съм един от тях. Ами, републикански шампион е на БЪЛГАРИЯТА НИ ПО АВТОМОБИЛИЗЪМ, а преди доста години излежа 3 дена арест вместо мен. Изключително добър човек е. Колкото е висок, толкова е и ДОБЪР. Със сбогом МАРИЯТА, г-н ДРАГОМАНСКИ. Само това искаше от мен. Да му я пускам.

148

Мдаа

преди 4 месеца

Десиславке, пак ли го изпусна тоя ***? Да ходи за изоглав по медиите и да ръси глупости.

147

Анонимен

преди 4 месеца

На този гли ст защо му дават думата?

146

МАРКОВ Е

преди 4 месеца

Тази бивша държавна глава защо не вземе да се скрие в някоя джамия ? Нерде Гоцето му Делчев, нерде Банкята. Те нека си ги търсят книжките от БКП, аз НИКОГА, ама never indeed, не съм бил от тях или пък от партията им. БЪЛГАРИЯТА НИ СИ ПРАЗНУВА. Не тяхната, а нашата си. Има си разлика между партиите им и НАРОДА НИ. Този, който си ги знае хората и особено ръчениците.

145

тоя

преди 4 месеца

трябва да го показвате всеки ден - сутрин, обед и вечер. И като почва да говори първо да казва: АЗ СЪМ ОТ ГЕПИ. БУЦИ Е МОЯ ПАТРОН. Само така поколенията ще помнят унищожаването на държават България.

144

Евроатлантик

преди 4 месеца

От както е заел поста президент (с изборна измама "Ала-бала"), Румен Радев постояно и целенасочено погазва конституцията и законите на страната! Време е прламентарното мнозинство да започне процедура по импйчмънт. Имат необходимия брой депутати за да гласуват импйчмънт на Радев!

143

Истина

преди 4 месеца

Язък за Банова ,че се ожени за този чехлю..Радев в най добрият президен на България след 1989 та година.

142

Радев е лъжец!

преди 4 месеца

...Радев не действал "задкулисно"? Да паднеш от смях! Че той си назначи Яначко директно, без никакви изслушвания! Сигурно щото Яначко никога не е бил от БСП? При Радев всичко е лъжа! От това,че бил натовски офицер ,до това ,че му пукало за Конституцията!

141

Анонимен

преди 4 месеца

Радев предварително, а не задкулисно, обяви с кое не е съгласен с кандидатите за КС. За разлика от него предишния, плевнелиев действаше задкулисно и постъпи грозно и некоректно. И сега, най- арогантно се осмелява да критикува радев. Какъв морал, какви ценности.

140

?!?

преди 4 месеца

такова турско име като йоан няма, но пък президентската епимология има проблеми още от Гоце Седевчов, но сега заради този "йоан" син на медицинска сестра се чуват някакви неща, what so comforting about these medical sisters they are criminal

139

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото много глупости дрънка , толков повече пари му дават, колкото по- малко ефир му се дава по-малко пари ще получава това надоразомение.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Радев не отиде на клетвата което е резонно защото Президента е внесъл жалба по процедурата на избора и по същността му. За разлика от него Плевнелиев излезе точно преди клетвата на един от избраните за съдии като клетвите нарочно и задкулисно са били разделени за да може да постъпи така. Тука виждам много грозно задкулисие и корист , докато Радев постъпи открито и коректно както винаги. Няма нарушение в случая.

137

Анонимен

преди 4 месеца

офф как си е легнала последната му жена с него...пусти пари.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Мене Плевнелиев ми е безразличен. Повече ме притеснява това че нямаше реакция от народа затова че се издигат кандидатури които нямат наведнъж едновременно двете изискуеми качества професионализъм и нравственост.

135

баба Пена

преди 4 месеца

Тоз да не се обажда че и той ги направи едни кат беше у президенството

134

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв е тоя мерак непрекъснато да ни тикат ***, онова Ленче крадено кремче, една известна като хубавото Наде, да раздават акъли? Намерете хора с авторитет, които има какво да кажат така, че да им повярваме или поне да се замислим. Изброените дори интерес не могат да предизвикат.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Ох на мпма старата пантуфа.

132

Вихър

преди 4 месеца

Пак ли ни навирате в очите това недоразумение!?