30

Анонимен

преди 7 месеца

Красимира Трифонова е израснала и учила в най тежкия Соц. режим .Самочувствието и идва от връзките / те бяха основните за развитие/ с които е действала. Семейството и мъж с брак бяха формални. Мъж за брак бе излишно . Жената с връзки получаваше всичко. Познавах елитни п р ос т иту Ки , които бяха на служби . С мълчание и послушание разтяга в кариерата си. Професионално бяха н у ла.

29

Ангелина

преди 7 месеца

Преобладават индивиди под биологичното название "човеци" ,които са изродени същности и много често те са "жени- майки" ,които при методите и средствата ,които използват в насилието си , проявяват меко казано жестокост,по- често това е напълно съзнателен садизъм.Още по- фрапиращото е ,че при такива индивиди ,без значение на пола ,не само ,че не изпитват никакви скрупули и са безчувствени ,но те изпитват удоволствие от своят ВАРВАРСКИ САТАНИЗЪМ ,който осъществяват,за да причинят болка и смърт.

28

Анонимен

преди 7 месеца

На жените са дадени прекалено много права, всъщност привилегии. Стига вече мракобесен феминизъм, не може да се отказва достъп на баща до дете му!

27

Да кажа

преди 7 месеца

Забележете как на този протест плакатите са ръчно написани . Помните ли протестите за Дебора . Всички плакати бяха принтирани ламинирани и с еднакви послания . Естествено те бяха от ППДБЛГБТ .... И сега какво излезе . Майката назанчена от ГЕРБ , Дъщерята кандидат от ППДБ. Калсически евроатлантици(престъпници) . Само Пеевски липсва. Мале представете си ако някоя от тях беше от Възраждане. Щеше всяка секунда да се пише за това. Мъртвият евроаталнтик е спасено дете

26

Аз

преди 7 месеца

Се чудя как са се намерили цели двама мъже в държавата, които да спят с това невзрачно същество. Вероятно са имали някакъв интерес, не мога да си обясня такова стъпване на пръсти около толкова семпла на външен вид жена, която явно е и луда.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Не ,не е възможно ,абсурд! Жените не убиват . Толкова викане в народното събрание за закрила на жените, еми ето сега българският съд ще ги закриля от предумишлено убийство ! Ще въртят делото ще го отлагат с години и накрая с някаква нищожна присъда . Гледах видеото , човека се бореше до последно за глътка въздух докато го душът ! Затова и не си търся жена, по добре да съм сам отколкото някоя да ме упои и убие за имот или пари! Закона не ме защитава ! Аз ще се пазя сам !

24

Спас

преди 7 месеца

До АнонименБащата дядото вероятно са от онези с навущата дошли 45 година от шумата.За поколенията им няма спирачки.Затова и умните българи емигрираха.Познайте само кои останаха в мнозинство.

23

Боби

преди 7 месеца

Болни мозъци. Да ги пратят в психото. Досега мъже убиваха жени, а сега стана обратното. И жените страдат от психични проблеми и болести.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Жените, също като мъжете упражняват домашно насилие, но то е най-вече е емоционално и за това не се говори много. Не се коментира, че има много на брой луди/ненормални жени и кротките им и работливи мъже биват тормозени ежедневно. Това се приема за едва ли не нормално и даже обществото се подиграва на мъжете, докате те не биват удушени в буквалния смисъл.

21

Анонимен

преди 7 месеца

МАЙКАТА НА ГАБРИЕЛА НАЗНАЧЕНА КОНСУЛ В ТАЙЛАНД ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Продължавам да се чудя кой е бащата на Габриела и къде се е дянал, та не се чува никакъв. Все някой щеше да знае нещо за него и информацията щеше да изтече поне под формата на клюка в социалните мрежи. Журналистите също биха захапали с ентусиазъм подобна тема и щяха да изприпкат да го интервюират. Цяла мистерия е това, кой ли е този Славов?

19

Анонимен

преди 7 месеца

ДВЕ ГЕРБАДЖИЙКИ

18

Анонимен

преди 7 месеца

Това е света на хищниците. Там е сурово. Те ни ядат по всякакви други начини. Тук просто убийството излезе наяве. Именно хищниците се стремят към власт и притежават власт. Продължаваме промяната са продължаваме хищничеството, сменяме хищниците. Няма как да бъде другояче. И овцете винаги ще бъдат наивни. И те няма как да не бъдат заблудени винаги. Гласувайте пак, народе от мили овчици. Когото и да изберете, ще сте избрали хищник, който да ви папка.

17

Анонимен

преди 7 месеца

45 години най-високте постове в държавата биваха заемани от елементарни хора и техните потомци. Децата на такива хора са като родителите си - елитните ергени от времето на соца бяха такива, npocтoвaтu, елементарни, арогантни. Обикновено успяваха да ги оплетат в мрежите си моми, които бяха на тяхното ниво - елементарни. Днес внуците им са олигарси, макар и да са в повечето случаи npocтaцu.Така че, Красимира Трифонова е имала известни основания да се надява, че щерка й може да си хване някой такъв

16

До 19

преди 7 месеца

3 поколения сами жени живеещи под един покрив само по себе си е диагноза. Аз пък залагам, че ролята на Велико е била да ги дари с женско пра-внуче.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Направи ли ви впечатление, че Габриела се е отдалечила и от Велика по време на втората си бременност и дори е станала враждебна? Това ме кара да мисля, че и в двата случая целта й е била да забременее, но не и да живее с тези мъже. Двете с майка й явно са търсили принц на бял кон, но не мога да разбера защо са си мислили, че жена с две деца от двама различни мъже ще има големи шансове да си хване елитен съпруг? Това доказва, че тези две жени са наистина много елементарни.

14

Анонимен

преди 7 месеца

В главите на въпросните жени присъства не мисълта за баща, а представата за приемлив съпруг. Беше ясно казано преди няколко дена защо майката е била толкова зле настроена по отношение на Пейо - бил "*** инженер и дори не е заможен". Според майката, брак с такъв човек щял да попречи на кариерата на Габриела. Няма смисъл да коментираме колко налудничаво звучи това от гледна точка на страничните наблюдатели. Но Красимира Трифонова е била убедена, че е права.

13

мда

преди 7 месеца

отдавна пиша че смъртната присъда трябва да се върне .

12

Лекар

преди 7 месеца

Къде са тия от "нито една повече"

11

Отвратително

преди 7 месеца

2 жени от политиката. Децата им са разменна монета. Пътуванията на държавна пара - право. Семейството - безразлична стара идея. Живота - евтина монета. Кариерата - най-важното.