73

от БАН

преди 4 месеца

Годт е една провалена държава. Провалена от бездушния народ и свинските му дерибеи.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Този е Национален Предател !

71

Езоп

преди 4 месеца

Конституционният сън е завършен. Партиите напълно побеждават държавата и избирателите. Завеса. Край на първо действие. Антракт. В салона публиката спи.

70

Анонимен

преди 4 месеца

РАДЕВ ,ПУТИН те търси, за проваления преврат в България, по проекта : Решетников ".... Кра.вата от село КРУШОВИЦА Нинова ,също се издирва ..

69

Ужас

преди 4 месеца

За миг хората помислиха , че са преборили мафията преди - кирчо и асан да се окажат менте борци

68

прав е прасчо

преди 4 месеца

Копейката президент се изложи отново! Янаки Стоилов!

67

Деди

преди 4 месеца

Ех, дебел прасчо, грухтенето ти по адрес на Президента няма да те "извади" от Магнитски!С този "медал" на гърдите ти си заникъде колкото и да грухтиш! Америка е изградена на ЗАКОНИ, а не грухтене наляво-надясно!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Квото сами си надобрите сега ще си го ядете.А Дилянчо пак ръси мозък ,нещо което определено го няма!Има нещо сбъркано в таз демокрация,как на власт се озоваха всички внуци на комунистите изпрани кат нови Евроатлантици?Никой от тях не казва ще ще защитава интересите на България и Българският народ! Всички от тях се избиват да се хвалят какви са Евроатлантици.Що така?

65

Бай Магнитски

преди 4 месеца

След списъка Магнитски 1 и 2 , видно е че Мафията дава свещенна битка за своето съществуване по всички правни фронтове и институции!!!Войната е безмилостно жестока!Това е война между Мафията и българските граждани, които не теглят каруцата в една посока!

64

Вьзмутен

преди 4 месеца

Човек уличен в корупция до ушите - нежелан в сащ по сьщата причина се изказва за президентаТой бил гост а ти какьв си неизбиран от никого и чии го дириш в турска етническа партия - ром ли си турчин ли какьв

63

Анонимен

преди 4 месеца

Не ми се струва, че този господин на снимката ще си отиде от материалния свят по естествен начин...

62

Анонимен

преди 4 месеца

Какво пък да очакваме от нашите съдии, те правят три неща: не си вършат работата, корупция и отвод.

61

Черепа :

преди 4 месеца

Фигурант е.... има го записано...

60

Ром"с

преди 4 месеца

Абк няма ли кой да го озапти този самозабравил ...... в таз страна от политическият елит? Бат ни Бойко -голямият шерия се скри ,ДЕЛЯНЧО се покри ,но той само да "лаее кучетата" -пешка ,тези от ПП са мекотели,тези от ДБ -нагаждачи ...май посолството управлява таз наша територия и е Делян е назначен за протектарат на територията ни ,фактически той готов да се "бори" с Радев само и само да го извадят от Магнитски ..авоарите са блокориани,не е играшка работа това ..а България ..България...

59

Анонимен

преди 4 месеца

Никаква реакция, НУЛЕВА, от страна българските съдии. Приемат безропотно в съд, който пази и тълкува конституцията, да кацне същество с 4-годишен юридически стаж, доколкото е такъв в Русенската психиатрия. Съдиите мълчат и не смеят да шукнат! Деса се нареди сред 12-те мъдреци. От страна на "мъдреците", нито дума против... Е, и после австрийците ни били виновни! Ще ни мачка, който си поиска, робско племе! Щом най-просветената част сред нас са без капка лично достойнство... и професионално, също.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Май ти си гост, Делянчо, и май не помниш протестите срещу себе си. Впрочем защо не те пращат на визити в САЩ?

57

Честито

преди 4 месеца

Този току що направи Трети Март първа политическа сила със пълно мнозинство.......

56

Анонимен

преди 4 месеца

Пред Радев, има две възможности : да влезе в лудницата, или да отиде на село !!!!! В краен случай ,може да избяга в Русия ..

55

Анонимен

преди 4 месеца

чл. 100 , ал. 5. един бърз Народен 2.0 и сме се оправили за под месец....

54

Анонимен

преди 4 месеца

След катарзиса е станал мн умен.