63

ха ха

преди 4 месеца

аз знам един ХР лийд, мъж по егн, но вършеше работата на хрките и секретарките, просто един от шефчетата налягаше мъже.

62

HR лидер до 59

преди 4 месеца

Яд те е, че те затапих и разбираш колко безпомощен си.

61

Анонимен

преди 4 месеца

HR лидер я кажи като си толкова могъщ ти ли назначаваш управителя на компанията? Идва някакъв *** при тебе и ти заявава, че е дошъл на интервю да ти става шеф? :) Ти ли избираш шефовете си и определяш доходите им?

60

Анонимен

преди 4 месеца

Трудно е да уволниш служител или работник, нали после Инспекцията по труда ще ти тресне глоба и няма да я платиш цял живот. Много амбициозни, ноооо, има сериозно санкции.

59

Анонимен

преди 4 месеца

До HR лидер до 51. Въри си гледай животинчетата в обора стига драска глупости.

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Страх мъ йе. Тролингена го питах какви са тия много възможности за да си намериш работа за 5-6 К на месец и млъкна като бит елгебетеераст. Всички писатели са такива. Сао ги бъзикай и се гъбаркай с тях.

57

Дон Кихот

преди 4 месеца

Ми те повечето HR не могат да говорят, докато те питат нещо, с 300 зора го казват, неграмотни са масово, не можеш да им разбереш въпросите. Завършили с преписване, някои дори с купени дипломи, ама извъртели по една сФирка на шефа и айде, настанили го.

56

HR лидер до 51

преди 4 месеца

Да, жена съм. Първото ми висше е по психология, магистратура по организационна и трудови психология и специализации по gender diversity. В момента мога да уволня всеки само като напиша в досието му, че не се вписва в екипа поради това, че е против разнообразието на работното място.

55

Страх мъ йе

преди 4 месеца

До HR лидерИскам да мъ интервюираш.Тъй изплашено ща гледам ,че ще ти увисне марсольо.

54

Анонимен

преди 4 месеца

До HR лидер до 45, не виждаш всички заплати. А и да ги виждаш нямаш влияние върху заплатите. Има други хора, които ги определят. Ти си "Yes, master". Свиквай. Обслужващ персонал!

53

Анонимен

преди 4 месеца

До HR лидер до 45. Въшки виждаш само.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 49. Бе той се обажда от село бе какви компании. Много се връзвате на писанията на тролингените. Те са нарочни за да подкрепят дадени внушения в статията.

51

Анонимен

преди 4 месеца

HR-тата са 95% жени, и то все някакви нереализирани психолози.

50

HR лидер до 45

преди 4 месеца

Само така си мислиш. Виждам всички заплати. Най-много винаги получава оперативният мениджър, точно толкова колкото получава HR лидер. Ние назначаваме и ние уволняваме. По някой път е страхотно да знаеш, че държиш съдбата на хората в ръцете си.

49

Анонимен

преди 4 месеца

До HR лидер, проблемът ти е, че нищо не можеш да проследиш. Освен това няма как да сложиш някого в черен списък за всички компании. Стига се прави на голямата работа :) Знаме, че си бюракратично индивидче без власт :)

48

Страх мъ йе

преди 4 месеца

До HR лидер до 31 След като си толко безстрашен,открий се уе.HR лигньор.Много като тебе вече се сещаш ,или и токоз акъл нема във "всемомършата" ти личност.

47

Анонимен

преди 4 месеца

HR лидер всъщност е жена. Тази професя е изцяло женска. Дори и мъже, които се правят на жени не съм срещал с такава професия.

46

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 44. Колко много бе КЪ-говорящ ? Изброй няколко възможности.

45

Икономист

преди 4 месеца

HR взимат по-малки заплати и от останалите служители. Истината е, че в една голяма частна компания най-високоплатените са главните счетоводители. Познавам такъв, който получава брутно заплащане в порядъка на 12 хиляди лева. Ама това да отговаряш за финансите на цялата фирма, не си е работа. Един лев да липсва - или в затвора или уволнен.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Сега бедни са само мързеливците, некадърниците и тези без образование. Има толкова много възможности да изкарваш поне 5-6 К на месец.