16

Анонимен

преди 4 месеца

Представяте ли си ако двама мъже бяха удушили по същия начин украинка, или каквато и да е друга жена, какъв медиен отзвук щеше да има по световните медии. А този случай си го знаем само ние от махалата. На това му се казва междуполово НЕРАВНОПРАВИЕ В ПОЛЗА НА ЖЕНИТЕ. Някой да е чул и видял нещо по международните медии за случая?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Закон за женското насиле над мъже

14

Анонимен

преди 4 месеца

Дано да се съберат повече хора на протеста. Много бих се радвал онези с плакатите "нито една повече" да са там и да викат "НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ". Все пак на феминисткия протест имаше и мъже, логично е сега да има и жени. Но едва ли, защото мъжът винаги е бил дискриминиран във всичко, не само по закони и присъди, но и от обществото и общественото мнение.

13

Анонимен

преди 4 месеца

То у ПП се все закони коват но не и за българите ,обръщат голямо внимание на украинците повече ,каза че са им удължили престоя ,на гърба на българския народ

12

Габито

преди 4 месеца

И к'ва е файдата от протеста?!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Значи протест срещу ПП

10

Анонимен

преди 4 месеца

Брей тоя Пейо бря ,памет се право на гробище,чак пък протест

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Наблюдател 7 - Знам два случая, при които в такова положение се е оказала майката на детето. Родителските права са буквално заграбени от бащата благодарение на връзките и влиянието на семейството му. После детето го гледа неговата майка, докато той си живее отделно и се прави на ерген, а на майката на детето не се дава никакъв достъп до чедото й, защото според бившата й свекърва тя не е от достатъчно авторитетно семейство и внучето не бива да има нищо общо с тези хора.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Такаа! Мъртъв мъж е намерен в кола на Витоша. Според *** и разследващи са го убили 2 жени, като за място на умишленото убийство са избрали входа пред блока си. Надделели са му с голи ръце и са го удушили. Здрав, прав мъж на 40 и няколко просто не е могъл да им се съпротиви. Защото те са си злодейски Всички в кадрото се движат в политиката. От общинско равнище, през национално, че до международно.И т.н., и т.н.

7

От 4

преди 4 месеца

Разбира се, ако бъдат одобрени адекватни мерки спрямо безотговорните мъже, които посочвам, същите мерки ще важат и за безотговорните жени, които изоставят децата си и дори не плащат издръжка за тях.

6

Анонимен

преди 4 месеца

От ПП не забраниха ли протеста?

5

наблюдател

преди 4 месеца

Бащите действително са дискриминирани. Когато жената реши да прави проблеми и да не дава достъп до децата въпреки съдебно решение за режим на лични контакти, държавата не защитава бащата по никакъв начин. Не се прилага предвиденото в НК наказание от 6 месеца лишаване от свобода. Бащите са принудени да обикалят оградите на детските градини и училищата за да зърнат децата си, защото озлобената ку-ка даже и една снимка не изпраща

4

баба мара

преди 4 месеца

в този случаи е друго децата не трябва да се виждат с маика си и баба си защотоне се знае дали ще останат живи видяхте снимките голо и босо в студа и снега

3

Бог да прости Пейо

преди 4 месеца

Още много има да се прави по отношение на узаконените права и задължения на разведените и неженените родители. Но аз питам кога най-после ще се вземат ефективни мерки по две направления: 1. Бащата решава да си доергенува, напуска семейството без да е разведен и не дава нито стотинка за издръжка на децата си; 2. Някой прави деца, но тъй като вечно е в категорията "Трайно безработен", финансовото подпомагане на децата му е от джоба на данъкоплатците. За такъв - принудителен труд!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Той не е спорил за попечителство!

1

Дърти Сталинистки

преди 4 месеца

Нйет Пейо Нйет Проблем