62

Анонимен

преди 4 месеца

Реакторите практически ги ПОДАРИХМЕ... Вложените милиарди в доста напредналия проект Белене просто бяха зачеркнати, защото трябва да дадем 3 ПЪТИ повече пари на американците....

61

До 66

преди 4 месеца

Ние да си вземем милиардите за реакторите, пък Украйна да прави с тях каквото ще.....важно е да се ограничи русия да прави нещо в БГ.

60

До 65

преди 4 месеца

Продаваме реакторите, да си върнем милиардите прахосани от БСП дрогарите.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Става ли ви ясна картинката ?! - Юдохазарите ще си правят електроцентрали на наш гръб, а ние ще плащаме 70 милиарда на презокеанските им ръководители и идеолози за нови реактори. Понеже ние сме истинските урийци, всички ни дерат по сто кожи, защото юдохазарите са яхнали всички западни държави, даже си сътрудничат с хитлеровите последователи, претендиращи да са истински арийци.

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Американ 51. И как точно ги шиеш? Трепеш ги със стотици само с едно натискане на левия бутон на мишката?

57

до 62

преди 4 месеца

Продаваш нещо, когато си на печалба. А ние ги дадохме на загуба!!! Това не е продажба, драги!!!

56

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна ще строи ядрени централи, а ние перчици в морето...тотален дебилизъм от нашите управляващи!!!

55

До 60

преди 4 месеца

ПРОДАВАМЕ РЕАКТОРИТЕ, НЕ ГИ ПОДАРЯЕАМЕ.

54

До 55

преди 4 месеца

Кво ни интересува кво ша правят украинците с реакторите. Важно е да си върнем милиардите прахосани от БСП дрогарите.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна, която е във война с Русия, може да строи руски централи. А ние, които не сме във война с Русия, не можем да строим с вече платените реактори, а трябваше да ги подарим и сега да даваме 30 млрд за нови.Само аз ли виждам тоталната шизофрения и национално предателство от нашите управляващи?!?!?!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Ами тя Украйна реално не е във война с Русия. Нито едната нито другата страна е обявявала война. Просто от 10 години спорят за някакви глупости и се стрелят от време на време. От друга страна ние си обявихме вече война на Русия и Русия ни обяви нас за вражеска държава. Така че не се учудвайте че Украйна ще си ползва руското оборудване. Даже ще си купят още оборудване от Русия. А ние понеже сме много умни ще ядем хурката!

51

До 57

преди 4 месеца

ПРОДАВАМЕ ОБОРУДВАНЕТО....другарю.....на Киев.

50

Стига лъжи

преди 4 месеца

Стига фалшиви новини. Украйна наложи санкции на всичко руско.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Подаряваме оборудването, а после ще купуваме ново. Нали вчера писаха тук, че е взето решение да се строи седми блок на АЕЦ Козлодуй? Наистина няма такава държава.

48

бай Бай

преди 4 месеца

да де, ама не се знае за какво са им теа реактори. Или по-точно - знае се, като се има предвид кой им нарежда и подкокуросва теа световни и дори интергалактичски мега-aбдaли, които за чужди интереси си разбрицаха бившата държава, разхвърлиха и унищожиха народа там, и продължават да правят това...с ускорени темпове. А от радиация нема страшно - всичко туй ще бъде превърнато в скрап преди се сглоби, още като го стоварят и бъде локализирано отгоре, барабар с нашите реактори, дето им ги харизахме.

47

да уточним

преди 4 месеца

С Руско оборудване искате да кажете. Украйна строи ядрени реактори с руско оборудване. Докато ние си го раздаваме в знак на солидарност с ТЯХ. Хубаво го прочетете това отново!!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Това е чудесно, но освен реактори и ядрени ракети да си направи, че иначе нас ще окупират ***.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Още ли не сте разбрали - на България не е позволено да си направи втора атомна централа защото Турция, която отново ще я погълне вече си прави 3.

44

Някой

преди 4 месеца

Имат капацитета да не са зависими от Русия,и могат да си го позволят! Докато при нас, ще излезе един Фелдфебел да размаха юмрук, и не се знае кога България ще осъмне като азиатска държава! Колкото по-дареч от колхозниците,толкова по-добре!

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Мутрофанова. Не разбра ли че не стааш бе. Некадърник си и тва е.