29

Анонимен

преди 4 месеца

До 25 . Пиши ясно и точно . По времето на Т. Живков имаше ДЪРЖАВА СССР . Никога не е споменавано Русия. Сега Русия е СТРАНА не е държава. Тя няма международни права. Тя е в изолация. Такива Страни са Сомалия , Палестина,Еритрея , Мианмар и подобни. Като незнаещ какво е било в Социалистическа България , първо прочити изучи и тогава пиши

28

До 26

преди 4 месеца

А ти умнико, знаеш ли ЗАЩО имаше режим на тока 70-те и 80-те години? Защото по това време навсякъде в страната се изграждаше електропреносната инфраструктура благодарение на която сега имаш ток! Затова се налагаше често да спират тока за да могат работниците да свързват далекопроводите, подстанциите, и всичките тия съоръжения които ние сега дори не можем да ги поддържаме и сме ги подарили на разни чужди фирми.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 25 И ти си бая простичък. Всъщност руснаците използват Бухово, защото им трябва спешно и само там (и в Чехия) вече е имало готови мини и е можело да се добива веднага. Впоследствие и другите държави откриват свои мини и нашите залязват.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До20 . Нищо не ставаше без разрешение от Москва . Да но след смърта на Брежнев . Вечната ни Дружба със СССР започна да скърца и да дава дефекти 1980г. Заместникът му ген. Громико известен като мистър НЕТ . Без опит забъркваше каша след каша . И нашето БКП оставаше само с мераци , че ще дръпне социализма нагоре от дъното

25

Анонимен

преди 4 месеца

При бай Тошо имаше много планове за АЕЦ, много уран и режим на тока 2 на 2. Да живее комунизма.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Малко хора знаят че голяма част от ядреният арсенал на Русия е направен със уран добит в България. Голяма част е от мина "Бухово" която преди това е експлоатирана и от Германците по времето на Хитлер. Реално никой не знае какви количества сме изнесли за Германия и после за Русия но явно са били достатъчни големи за си позволим да строим и АЕЦ и да почнем втори. България е много богата страна със изключително просто население.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Айде, форумната копейка на мутрофона пак ще дигат революция.

22

Германец

преди 4 месеца

"Хайде, да се вдигаме!" -- Ми айде де. Още по ковида започнахте да се плюнчите. Трибунал, народен съд, а, у :) Предполагам, че "скоро" ще се материализират тези планове :)

21

Анонимен

преди 4 месеца

До 14. Е защо не е изпълнен този проект. ?Тогава имаше само една партия. И се решаваше винаги с 99% съгласни . Дори опозиционното на Ужким БЗНС и то гласува с БКП . Питам

20

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко, Бойко, съвсем си изкукуригал и оглупял. Искаш да изкараш още извън затвора, и тези от Подмяната те рекетират и искат да унищожат старините ти, да ти отнемат натрупаното. Ще търпиш, няма къде да одиш. Еххх, старият лъв вече чака само милост от дошлите нови от Харвардския София прайд. Не смее да изреве дъртия лъв, че Просто Киро и Беевски го държат в златна клетка.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Един блок като тези в Козлодуй за една година произвежда ток колкото 20 000 перки. Глупавите комунисти имаха план да имаме поне 6 такива работещи блока по всяко време като уранът също да се добива в България щото сме на първо място по залежи в Европа и по едно време дори бяхме на четвърто място в света по добив.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Българчета, нали знаете, че нямате думата

17

Анонимен

преди 4 месеца

"Виа Понтика" се отменя и забранява от Просто Киро, Бойко и Беевски. Нито една птичка няма да премине и прехвръкне. Да си намират друг маршрут.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тези централи ще нарушат миграцията на птиците и екологичното равновесие в Черно море.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Обръча "Сглобка" ООД е взела държавата на концесия, включително вземат Черно море на концесия.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Хора, подиграват ни се. Хайде, да се вдигаме!

13

Анонимен

преди 4 месеца

По времето на лошия социализъм беше разработен план които ако го бяхме изпълнили сега щяхме да имаме почти безплатен ток примерно 2 стотинки на киловат и без вредни емисии. Но понеже сегашните "демократи" са много умни затова сега ще плащаме все по скъп ток които отделя емисии. Ще продължим да горим въглища и да сме зависими от външни доставки на петрол и газ защото сме ***!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ще търпите ли още тези продажници? Те могат още много. Отворете си очите и вижте що за измаммници са дошли тука да ни унищожават природата.

11

КОМУНЯГИТЕ

преди 4 месеца

ЩЕ СТРОЯТ, ПРОСТОЛЮДИЕТО ЩЕ ГИ ГЛЕДА ОТ БРЕГА.

10

Браво, Кире

преди 4 месеца

Кирчо е слушал на вчерашната среща със Спас