73

Анонимен

преди 4 месеца

Защо да се съмнявам че украинците сами избиват своите след като само преди няколко дни го направиха на пазара в Донецк а там бомбят 10 години .

72

Анонимен

преди 4 месеца

Когто Зеленски иска еждународно разследване, всички стават на крака, пляскат, викат ура и тръгват. Когато Путин иска международно раследване ... се чуват щурчета само.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски се опитва да изкара Руснаците виновни но не му се получава.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Нацистите по заповед на господарите си свалиха самолета без да ги еня кой е на борда. Ако е имало ракети на борда те не са се взривили сами. Мисля че за втори път нацистите избиват сами своите пленници. Имали са заповед .

69

не може да бъде!

преди 4 месеца

С този тежък инцидент украинците се злепоставиха много тежко.При това особено във вътрешен план.Не малко хора от Украйна ще питат Зеленски и компания защо това се случи!?Този случай води и до разколебаване на подкрепата за Украйна ,а най-вече налива вода в подозренията ,че такава държава не трябва да съществува - станаха твърде много случаите в които Зеленски и компания се представят като една сбъркана човеконенавистническа шайка ,която повлича със себе си и Европа в бездната!?

68

Телата са намерени

преди 4 месеца

Телата са намерени, някои на километър и половина от мястото на катастрофата. Ще си ги получат в ковчези. Та тия приказки, че някой били живи, и не били в самолета, са просто шум в публичното пространство. Украинската арммия за пореден път ликвидира украински военнопленници.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна си играе с живота на всички хора в Европа която стана заложник на Зеленски поради това че елитите не са в състояние на нормална преценка още от К19 насам. Те искат да тъпчат народите си безкрай.

66

Боби

преди 4 месеца

В нета има видео последните моменти от полета на самолета. Как пилотите отклоняват самолета в полето за да не падне на обикновено селце и спасяват още няколко живота. А във въздуха все още виси дима от взрива на ракетата свалила самолета. Още нещо Версията че в трюма е имало 8 ракети С-300. Как смятате когато го порази ракетата самолета тези изключително взривоопасни неща няма ли да се взривят и разкъсат самолета на части.(За сведение С-300 ракета в Донбас беше взривена от изстрел на картечница)

65

Манолски

преди 4 месеца

Този изтрепа собствения си народ, еггати фейляка. Според мен трябва да го обесят на площада в Киiв

64

Костя

преди 4 месеца

По нашите медии пак надуват дитирамби, че бил7 С300. Слугинска история

63

Анонимен

преди 4 месеца

"и обвини Москва, че "си играе с живота на украинските военнопленници","-----------Е нали киевската пропаганда твърдеше, че самолетът бил натоварен с С-300 а не с украински военнопленници?

62

Sotir

преди 4 месеца

Да бе и Пригожин го свалиха украинците, пишем всичко на другите и после лесно. Гаден дикаторски режим е путинския

61

Анонимен

преди 4 месеца

Ненавиждам улрите от 2014, когато видя хх как палят хора Чудовища Първо вище за какво става въпрос Има лидруги такива диваци в нашия век✓

60

Анонимен

преди 4 месеца

РУСИЯ СИ ИГРАЕ С ЖИВОТА НА ВОЕННОПЛЕННИЦИТЕ,А ЗЕЛЕ ГИ ИЗБИВА. ХАК ДА ИМ Е - ДА НЕ СА СЕ ПРЕДАВАЛИ!!...

59

Анонимен

преди 4 месеца

Зелето днес има рожден ден.Направили са му подарък като са разчистили територията за Нов Небесен Йерусалим.Много добре са знаели,че е имало военнопленници.Руснаците са ги предупредили предварително.Думнали са самолета,за да всяват страх на фронта и да не се предават лесно.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Кървавият клоун май е предозирал с... Домусчиевата

57

Дзивко

преди 4 месеца

Има и друго показателно, там всичко се следи от спътници на НАТО, вероятно и руски, ако беше свален от Русия, веднага натовците щяха да извадят доказателства

56

закономерно глупави

преди 4 месеца

Да не вярваш, че руснаците сами са си свалили самолета. Тъп4те украинци са го свалили и тоя сега маже нескопосно. Неслучайно Чернобил се случи в Украйна

55

Идеалист

преди 4 месеца

До Зеления се гърчиУ нас има просташка и долна пропаганда. Цял ден цитират оня *** Пеевски, за когото баща му казва:"Делян Пеевски може да отиде в кошчето на историята и той рано или късно ще отиде. И мисирките ще са там!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Ти му гоносиш, они ги избива. Типичен твърд украински фолклор и песни "Венеца на главата го плета мама от марихуйята"