251

Анонимен

преди 4 месеца

Скалъпена провокация и точно когато Лавров е в Сащ в ООН да налива масло в огъня но имат един голям проблем руснаците вече никой не им вярва на лъжите Украйнците ако са уведомени няма да си избият плениците

250

Анонимен

преди 4 месеца

Това е военен самолет, води се война, тоест е легитимна мишена.

249

Анонимен

преди 4 месеца

И от кога карането на пленници в сибир за изтезания и гавра с тях е хуманитарна мисия?

248

Анонимен

преди 4 месеца

Хаха колхозниците изпълнявали хуманитарни мисии в държава която те нападнаха от 3 страни. Важното е да се говорят глупости за пред копеките та не питат как така самая могучая па 2 год пълномащабна война срещу 25 пъти по-малка държава

247

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 238 На видеото ясно се вижда, че горят и двата двигателя на самолета, най-вероятно основният сноп от поражаващи елементи е ударил фюзелажа в средата и обшивката се е разпорила. Виждат се и отломки, които се откъсват от самолета преди да падне. Нещасниците са се сипали като жито от пшеничен клас. Да не говорим как са се разпръснали части от човешки тела при взрива.

246

неразбрал

преди 4 месеца

А кога ще върнем на Зеле Наркомана нашенските укропи ,дето вмирисаха курортите ни?До кога тези пияници ще нарушават нашите закони и ще ни се подиграват?Всички дезертьори трябва да бъдат върнати във Оссрайнината.

245

Приятел

преди 4 месеца

Жал ми е за руските пилоти.А укропитеците са отишли на едно по-добро място ,където е мястото на всички фашисти.

244

Бай Дрън

преди 4 месеца

А и руснациге водят все още СВО, а не война. Затова и изпълняват хуманитарни мисии. За запада това е война и затова на никой не му пука за животите на украинци инруснаци. Сега ясномли тинстана за хуманитерните мисии? Ако не, пак да повторя.

243

Анонимен

преди 4 месеца

За първи път чувам подобен "бисер" - руснаци да изпълняват "хуманитарна мисия",особено след 24.02.2022г.!?

242

Бай Дрън

преди 4 месеца

Прав си за Путин. Моят шеф-Цербер се разболя и отдавна не е на работа, но подгласниците му такова натискане да се доказват, че стана два пъти оо-зле. Преди както го псувахме, така сега си викаме,дано се оправи и се върне. Та и с Путин така ще бъде-ще го търсите след време.

241

Анонимен

преди 4 месеца

Тея от ЦИПСО- то още немогат да се разберат какво да лъжепропагандират за да замажат гафа на гъзоръкото си ПВО. Голям смях, едните твърдят едно, а другите друго. Официалните укр. СМИ пък в началото твърдяха, че ВСУ са го свалили, а сега - Не. Бе ние не сме толкова глупави нито кьорави. Айде по- бързо братушките да ви видят сметката, че на всички дотегнахте вече. Американците ви показаха вече среден пръст, Блинкен ясно заяви, че и ЕС ще ги последва. Блинкен казва това, не аз. Айде къш да си съгла

240

Бай Дрън

преди 4 месеца

Пак почват Амстердамските лъжи :) А аз питам, къде бяха телата на Малайзийският самолет.

239

Много

преди 4 месеца

Им е вежлив президента! Ще вземе да се сбъдне някой ден мечтата на путинофобите да го няма и тогаааава такъв Нетаняхов ще дойде на власт, че отвсякъде ще им залипсва Путин!

238

Анонимен

преди 4 месеца

В Ютуб имаше днес доста кадри.Ама ситото ги преся!

237

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 235 - Така е, затова е нямало да кацне на някоя "писта", откдъето излита самолета с двигател от запорожец, на бай Володя.

236

Анонимен

преди 4 месеца

Ама самолета се разби на земята,а не във въздуха! Какви разхвърляни тела на 2-3 километра?

235

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 235 К'во се чудиш - от Чкаловский(военното летище) е излетял до Белгород. За военното летище няма да ти обяснявам, а летището в Белгород е международно. Това да ти го обяснявам ли какво означава?

234

Анонимен

преди 4 месеца

До факт 234 къде видя ясна снимка? Дай линк, чакам. Телата са посипани на 2-3 километра, споко, ще ги върнат в чували.

233

Анонимен

преди 4 месеца

Чудно на Кое летище са качили пленниците,а още по-чудно е на Кое са мислели да ги стоварят за размяната? Тежък транспортен самолет не каца на всяка писта..

232

факт

преди 4 месеца

Затвора с азовците беше взривен от рашистите , това вече отдавна е доказано . Впрочем от снимките и видеата от мястото на катастрофата се виждат само няколко тела с униформи на екипажа , къде са тези на още 76 човека ????