31

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 25 - Да ти кажа, Европа е била "лява" едва в 30-40 години в многхилядната си история ... И си мисля, че е просто фазичка ;) ... Да се збаранят социалистите!!!

30

първите 36 часа

преди 4 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chairman of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

29

Анонимен

преди 4 месеца

Икономиките на страните от ЕС минават на военни релси.

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов - Уоу ... геноциде нещо, май май, а? Взеха да ти се показват истниксите намерения. Май се оказа, че в оаня кисийка, с играчките, не е имало само топчета, ами и доста нацистка меморабилия .. хи хи хиии ... Наци Ици!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Писториус: Въпросът не е толкова в подготовката за нападение, колкото в изчакването му. Но това може да се очаква. И ако трябва да се подготвите за опасност, която не знаете дали и кога ще се случи, тогава това означава, че ще трябва да се въоръжите. И това правим заедно с нашите съюзници от НАТО и е необходимо.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане нали бяха против ЕС защо ще ходят на евроизбори?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Рецесията бавно действа. Населението на Европа все повече обеднява. Нови ресурси няма, нови енергии няма. Размирици и насилие по улиците. Нарастващи притести. Но не се притеснявайте, Европа ще се оправи, Европа си е Европа, ще се оправи, няма проблем, спокойно, Европа е люлката на цивилизацията, ще сменят лево с десно или десно с лево, може нещо центриско такова, и всичко ще се оправи, ако нищо не стане, тогава ще дойдат извънземните и ще спасят Европа.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 22 - Освен зелени долари, нищо друго зелено, няма да видиш при десните. Тръмп пак ще каже, че зелената сделка е невалидна, ще го направи и пловин Европа и глей кво става ...

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 18 - То и преди беше така, ама всички станаха десни ... ех, някой доста десни ... И се оправиха нещата, макар и след катаклизъм. Явно сме в нов цикъл. В мометна сме като през 20-те гоидни на 20-ти век в Германия ...

22

Анонимен

преди 4 месеца

За десни правителства трябва да има бизнес, а как ще правят бизнес - съз зелена сделка и слънчеви панели? Фирмите в ЕС фалират.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Хах .. христяндемократи - Тея са демократични, като Мусолини, а християнскто в тях, не знам ткдъе го измилсиха, при положение, че половината са гейове и лесбийки, кланящи се на богинатя майка ...

20

само да вметна

преди 4 месеца

Какво значи " Популистка партия"? Или Партии? Ами аз се сещам само за едно! Че тези,които са имали "властта" години,където и да е било.То Следващите след тях,набирайки Сила да ги Изместят.То Предните ги наричат " Пополисти"?-:) Това според мен е само Наглост и нищо друго,за да се "защитиш" пред Този който Овладява масата избиратели! ЕС трябваше и беше Длъжен,да направи своите "реформи" в Брюксел! Нищо подобно не се случи! Е икономиката не върви на добре в ЕС!ЕС Ще си понесе Последствията!

19

ха ха ха

преди 4 месеца

С мигрантите зле, без мигрантите - пак зле, няма кой да работи.

18

Анонимен

преди 4 месеца

И у лево, и у десно - ЕС го чака само обедняване и спадна жизнения стандарт. Европа няма нищо, бедни като мишки, нито енергии, нито ресурси, бизнеса се изнася в САЩ и Китай, вятърни мелници и слънчеви панели .... ха ха ха , смях...

17

Христо Христов

преди 4 месеца

До 14 Да мрът датчаните! Те са тези дето гласуват за либералния ЕС с мигрантите и НАТО!

16

Анонимен

преди 4 месеца

"След войната Русия няма пак да пусне кранчето" - Не се знае, колега,не се знае. Байдън гръмна тръбата ... то е повече от ясно. Само защото Байдън гое. направил, Тръмп ще разреши обратнот.

15

Христо Христов

преди 4 месеца

А дано направи завой и скъса с демокрациите на либералите, християндемократите и социалистите. В противен случай ЕС трябва да бъде унищожен!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Сори, ама вече и познати в Дания им писна. Първо им писна това "многополство", после им писна, да не може да си намерят жилище в родните градове, а след това правителството да вдига данъците на сградите и да мисли какви ли не схеми, от рода на "ако не живееш в един имот 6 месеца, то се дава под наем", само и само да има за "новите" къде да живеят. И Дания, за разлика от повечето, отказа масово да дава подслон и прочие. Представете си Швеция или Холадния - 403 000 миграна за година ... ЗА ГОДИНА!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Тва жняма голямо значение . Само напускането на членството може да промени нещо . Всичко друго е ровене на дъното . След войната Русия няма пак да пусне кранчето . Ще има големи промени както каза другаря Си . Брюксел създава големи проблеми и не решава никакви даже пречи за решаването .

12

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да покажем на бабесите, че е по-добре да си ходят с мир, ако искат след това да ходят доброволки в Украйна!