86

Анонимен

преди 4 месеца

До 92, казвай бе ла*йно, каква е вината им че не могат да предсказват бъдещето??? Казвай бе ПРЕСТЪПНИКО? Щото утре може и ти да блъснеш някой с колата, и хайде и ти си престъпник!

85

Герен

преди 4 месеца

ПОПИТАЙТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА.НЕ ПСИХО НАЧАЛНИЦИ ОТ ПАРТИЯТА НА ПП СИХО ПЕРАЧИТЕ.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Копейки, никой от вас не ми отговори, за това няма да ви оставя на мира: КАКВА Е ВИНАТА НА ПП ЧЕ НЕ СА ЕКСТРАСЕНСИ И НЕ МОГАТ ДА ПРЕДВИЖДАТ ЧЕ НЯКОГА В БЪДЕЩЕТО Г-ЖАТА ЩЕ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ??? Отговаряйте прокълнати копейки!

83

Анонимен

преди 4 месеца

И тези хора внесоха промени в Конституция относно кой да става депутат.

82

Анонимен

преди 4 месеца

До 93, каква е вината на ПП че преди 3 години не са знаели че г-жата ще извърши престъпление в бъдещето?

81

Анонимен

преди 4 месеца

Това ли е " новият морал" на ПП ?

80

Анонимен

преди 4 месеца

Все хора с психични отклонения привлича тази партия.

79

мдааа...хуморески

преди 4 месеца

Не била "ЧЛЕН" а била кандидатка за дУУУпетат...Шехерезада пасти да яде пред тая хумореска!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте какви индивиди избират ментетата за кандидат-депутати! Немам думи!

77

До еврогея 75

преди 4 месеца

Понеже пространството между ушите ти е празно, ще ти обясня - това, че в ППто ти се събират прелюбодейци като Киро и Лесна Бориславова, хора с аморално поведение и мислене, далавераджии като Лорер и Аси Василев, войнстващи хомосексуалисти като Искрен Митев и накрая убийци като тая, няма никакво значение дали е днес или преди пет години. Извращение не се става за ден, това се гради с години. Няма да разбереш, защото айкюто ти е на стайна температура, не си прави и труда.

76

Анонимен

преди 4 месеца

В тая престъпна организация всички са психо пати.

75

Кирчо

преди 4 месеца

Не не, не е врат, а е шия !

74

АнонимеН

преди 4 месеца

РАЗБИРАМ МОТИВИТЕ НА УБИЙСТВОТО ИМА ХОРА КОИТО БИХА УБИЛИ И ЗА 20 ЛЕВА :D САМО НЕРАЗБИРАМ КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ СЪС МИСЪЛТА , ЧЕ ЛИЧНО Е УБИЛ НАСИЛСТВЕНО НЯКОЙ! ПОВЕЧЕТО ОТ ВОЙНАТА ВЪВ ВИЕТНАМ СА СЕ ПОБЪРКАЛИ СЛЕД ТОВА! ТРЯБВА ДА ИМАШ НЕВЕРОЯТНО ХЛАДНОКРЪВИЕ ЗА ДА СИ КАТО МАЙКАТА ДИПЛОМАТ ОТ ТАЙЛАНД - КРАСИМИРА ТРИФОНОВА!

73

До критичния по-долу

преди 4 месеца

50, съвсем нормално изглеждащо симпатично момиче. Обикновените мъже имат такива жени. Не всеки може/иска да е с Мис Свят бе човек ;)))

72

Анонимен

преди 4 месеца

Щом участва в учредителния конгрес Е член на партията, и ди оти такива!

71

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "при положение че през 2021г. госпожата не е била извършила престъпление, каква е вината на ПП???" ---------- сентаджията, да ти обясна.. знам, че няма да го разбереш, но все пак - морал и ценности не се градят/разграждат за 1-2 години! Също така и к...рва не се става за ей така за 1-2 години. Да не мислиш примерно, че това е било първото ербиенби на ленчето? Та така - пп е партия съставена от хора с липсващи ценности и морал! Панимайш?

70

От 74

преди 4 месеца

Този, който преди малко беше N72, вече е станал N70.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Тази невръстната е била Директор на Дирекция в Общината ????? Ехоооо, как си подбирате хората ? Айде, стига с тези връзкари.

68

Анонимен адвокат

преди 4 месеца

Еееее, чакайте малко! Това са жени с добро минало, не се извършвали никакви престъпления досега! Да обвиниш посланик в сексуален тормоз и да подлудиш Външно не е престъпление, напротив - явно жената го е направила, защото е била жертва... Да не харесваш мъжа си и да не му даваш достъп до децата не е престъпление, напротив - опитвала се е да осигури най-добро бъдеще за децата си... Няма данни жените да са занемарили децата, така че пуснете ги под домашен арест! Иначе е лов на вещици...

67

Анонимен

преди 4 месеца

Копейки, извинявам се че пак ви развалям рахата, ама пак ще попитам: при положение че през 2021г. госпожата не е била извършила престъпление, каква е вината на ПП??? Че не могат да предсказват бъдещето ли?