27

Анонимен

преди 4 месеца

Ако помните преди години една майка беше удушила до смърт малкото си момченце в кв. Хиподрума, след което беше вдигнала цялата държава на крак с измислена история за 'отвличане'. 2 седмици имаше полицейски кордон в София и проверяваха всяка влизаща/излизаща кола в града. В един момент психопатката рухна и призна, че е изхвърлила тялото на детето в малко езерце в Южния парк. Познайте дали е била и ден зад решетките за убийството и блокажа на града? Не. Ето ви идея за истинска статия.

26

Анонимен

преди 4 месеца

А колко мъже са убити във войни за миналата година?

25

HELL

преди 4 месеца

2 дни жена убила мъж - 10 статии и до 20 колано. 1 СТАТИЯ ВСЕ ЕДНО ОПРАВДАВА ЖЕНАТА!!! Нито една повече прекалява с ФЕНИНИЗМА си

24

Съдила ви е

преди 4 месеца

Мария Габриел кажете какво направихте с Анета Петрова - безследно изчезнала!?

23

Анонимен

преди 4 месеца

А колко мъже и най-вече деца са убити от жените/майките си в България за последните 10 години, я си направете една справка. Жокер: доста са. След това направете справка колко от тези жени са се озовали зад решетките. Жокер: нито една.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Защо жените надживяват мъжете си? - Защото си нямат жени.

21

Пак пропаганда

преди 4 месеца

А колко мъже са убити от жените си? И колко са нерегистрираните случаи на домашно насилие на жени над мъже?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Дам, жените имат право да вилнеят, обиждат, обвиняват без доказателства, ругаят, бият и дори да убиват АБСОЛЮТНО НЕНАКАЗАНО, просто защото са жени. Мъжете нямат права и такива привилегии, просто защото са мъже.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Е за 20 жени ли бяха тия платени протести на феминистките?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно как решихте да пускате тази поръчкова статия точно в този момент, хм? Ето какво се нарична медийно промиване на мозък. За справка, от тези случки в статия всеки един си е получило адекватно наказание зад решетките. А колко женици има зад решетките за подобни деяние, че дори при сегашната случка, едната вече е на свобода, при доказано убийство?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Беднотията убива още повече, срещу нея няма ли протести?

16

Анонимен

преди 4 месеца

#НИТОЕДИНПОВЕЧЕ

15

НСИ

преди 4 месеца

А колко тъщи утрепаха зетьовете си - има ли статистика?

14

Драгалевци

преди 4 месеца

А колко мъже са убити от жени, ето вчерашния случай на депутатка от Промяната, която удуши в Драгалевци мъжа си!?

13

Лошо, ама

преди 4 месеца

домашното насилие може да е в различни посоки. Мъж към жена му, жена към мажа и, мъж/жена към децата им и още много други комбинации. Наскоро четох за момиче, което убило баба си. Интересно защо точно за тоя вид домашно насилие са се хванали? Малко като казуса с холокоста - над 80 милиона са загинали през ВСВ, но акцента е върху еврейския етнос, който представлява нищожна част от общия брой жертви.

12

Анонимен

преди 4 месеца

А, така. Отдавна имам съмнения, че по оправните мъже умират заради парите си. След всяко знаково убийство остава наследница. А във всяка порция могат да им слагат нещо за бавна умирачка. И за 100К може да се случи. Това са 5 дена в мола.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е България да ратифицира Истанбулската конвенция!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли статистика колко жени вкараха мъжете си в гроба?! На психически тормоз мъже подложени от жеите си! Заплахи с полиция и т.н. Ммммм???? Има ли статистика???

9

Анонимен

преди 4 месеца

Статията сякаш призовава жените да се вземат в ръце и да подходят като посланичката убийца и дъщеря й. Луд народ!

8

Мхм

преди 4 месеца

Не е добре. Но в България голям проблем с това няма. В Турция на ден се убиват по няколко жени и те наистина имат проблем с това. Годишно са стотици. В България има проблем с тормоза на жени над мъже. Не им дават да виждат децата си, заплашвани са с развод, побои и убийства, а нерядко се стига и дотам, като последния случай. Разбира се, това няма да го чуете публично, защото не е полит коректно. Докато мъжете си мълчат, ще става и по-зле. Идеята е на мъжа да се вмени вина по дефолт и успяват.