204

Боби

преди 4 месеца

До 123 Умнико Портфолиото на формиране на руския бюджет се променя. Това ти не разбираш или пропускаш. Асимилираш ли че РФ има по-голяма печалба от продажбата на Храни от колкото е Воения износ? Практически 40% от всички АЕЦ се сроят от Росатом, 50% са Вътрешни и външни поръчки на Китай а целокупния останал свят има 10%. Газ Неон - кво е това - Основата за производство на всички чипове по света. Сега се контролира от РФ и Китай.(Да има някакви запаси по света а след 2 години???)

203

Анонимен

преди 4 месеца

Рушшките тролеи тип боби вече погребаха ЕС и САЩ. Абе др0гаре нали щяхме да фалираме без рушшка газ? Нямало да се къпем и не знам какви глупости още... Е къде е армагедона обещаван от Джудже и тролеи, че не се сещам? По добре си вижте блатото, дали ще изкара 5г. като в Афганистан преди да фалира и се разпадне, как мислите?

202

Историка

преди 4 месеца

Гледай филма-Катин- после се Изказвай.

201

Историка

преди 4 месеца

До Алекса:ами това не е вярно-Сталин напада Финландия през 1939-40,после заедно с Германия нападат Полша,нещо по въпроса да кажеш.По добре се подготви по въпроса защото се Излагаш.:

200

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 219 Руснаците са си мислели: Ние ще ги освободим. Те ще назначат за Княз наш човек и ще купуват оръжие от нас. Освен това цялата им селска продукция лесно ще я разменим за други суровини въглища, нефт и прочие. (Стандарна схема за асимилация прилагана от Руснаците) Да Ама НЕ Нъцки. Избраха Българите Батенберг(да бяха някой друг избрали че тоя ли) а не Руски дворянин. Купиха оръжие от Запада. Търговците хукнаха към ЕВРОПАТА. Това се казва неблагодарност както и да го погледнем...

199

123

преди 4 месеца

До Боби. Боже слез и си събери версиите. Пич казах ти спри да четеш новини от фейсбука на Киро Брейка и да ги пробутваш за истина. Влезни на сайта на Руското министерство на финансите и виж огромните спадове в руската икономика. Баси глупостите. Като всяка копейка и ти не четеш официална информация, а слухове. Според руското правителство спада в проходите от газ и петрол е 39 %, па ти ми обяснявай как са цъфнали и вързали.

198

Анонимен

преди 4 месеца

да в Калининград има ракети но са само ракети. дори pycнаците не са толкова глyпави че да оставят ядрени бойни глави на територия която може да бъде превзета рамките на 10 - 15 мин.

197

Анонимен

преди 4 месеца

Къде е Волжка България колонизирана от русия кой ни напада в гръб когато падаме под владичеството на Византия кой не праща помощ при битката в Варна когато другите лоши западняци се коалират срещу османското нашествие защо всички оръжия след освобождението са германски френски че само два типа са ни оставили а сърбите се руски генерали са командвали а при нас едно капитани ако бяха толкова добри още тогава щяхме да сме плътно зад тях защо ?

196

Боби

преди 4 месеца

До КЪСНО Е МОЙ ЧОВЕК В Калининград са разположени Искандери с класически боеприпас имат обсег 500км а с Ядрен... Половин Европа ще бъде унищожена след 30мин в които се включва Издаване на бойна заповед. Стратиране на машините. Преместване на ракетите извън укрития/бункери на бойна позиция и времето за долитане до целта. Половин Европа просто я няма. А ПВО на Калининград е достатъчна да осигури тези 30 мин на своите ракетни Войски.

195

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ще си говорим за съд, то всички американски президенти са за съд. Не могат да се изброят войните, превратите и политическите убийства по света извършени от САЩ. Дори в момента го правят в Украйна и в близкия изток, а може би и другаде, кой знае.

194

Боби

преди 4 месеца

До 211 1. Знаеш ли какво е операция Морски Лъв? НЕ? Инвазия на Германия през ВСВ на Албиона. Подготвени са стотици десантни средства. Ако не бяха се Официално присъединили Прибалтите(по договора Риб-Мол) немците на 2 седмица от войната щяха да са стоварили десант до Ленинград(30% от военното производство на СССР тогава) 2. Войната с Финландия преди войната Сталин предлага 2:1 земи само отдалечете границата от Ленинград - НЕ - СССР атакува натириха им задниците, Научиха се и Жуков спечели отново.

193

КЪСНО Е МОЙ ЧОВЕК

преди 4 месеца

ХИЛЯДИ МАШИНИ ХОРА И БОЙНА ТЕХНИКА ОТ ФРАНЦИЯ И САЩ, СА НА УКРАИНСКАТА ГРАНИЦА !!!!!ВЪВ ВАРНА ПОДГОТВЯТ И НАШЕТО УЧАСТИЕ !!!

192

Атмаджа

преди 4 месеца

Хората следва да се научат,че не може да считат едни хора за по-важни от други или че техните жертви са по-свидни от чуждите жертви.Именно тези двойни стандарти и лицемерие водят до нескончаеми войни и конфликти.Някои управници си мислят,че като заблудят или спечелят симпатиите на част от обществото и че могат да действат безогледно и без да се спират пред нищо.Ако така се разсъждава,цялото човечество е застрашено,а конфликтите и бедствията ще бъдат постоянни спътници.

191

Анонимен

преди 4 месеца

Моля Наполеон воюва с русия щото видиш ли и тя искаше да намаже от водената война та после Англия трябваше да ги спасява и Хитлер също ако не беше той кво щяхте да се жалвате тази територия не се създава с мир а с кръв и колониите Неси е освободила още преселват народи и мн други същите са като другите че и по-лоши в някой все пак до скоро че и продължават да са крепостни селяни

190

Smurf

преди 4 месеца

Проста работа изтеглете си окупационните войски от Украйна и никой няма да може да използва Украйна срещу Русия

189

asd

преди 4 месеца

Тоя що не се пенсионира и да сеи седи вкъщи при внуците да ги научи на руски език?

188

До алекса

преди 4 месеца

Алекса, Виж миналия век кой се разбра с Германия и си поделиха Полша. Кой напдадна Финландия с цел анексиране? Кой анексира балтийските страни? Само Русия остана в миналия век на емпериалистическите брутални диктатури. А обвинява запада, че нещо бил я заплашвал. Чия армия е в съседна държава и анексира територии и избива хора?

187

Анонимен

преди 4 месеца

Ако искат мир, руската армия трябва да е извън границите на Украйна, а Джуджето на съд в Хага.

186

Алекса

преди 4 месеца

Русия щяла да напада Европа и България ? Винаги е било обратното тя е била нападана и след това е триумфирала в Париж и Берлин ! Такава лъжа може да измисли само дементния Байдън !

185

Гризел

преди 4 месеца

Човечеството веднъж завинаги трябва да се отврати от войната и враждата.Добре е да се знае,че кръвта привлича кръв,както и че безмерната вражда и злоба са врагове на мира.С насилие и подтисничество никога няма да се постигне нито мир,нито стабилност,нито единство.Дори хищниците и като цяло животните имат мярка и не стигат до такава жестокост и крайности,до каквато стигат някои злодеи в човешки образ.