45

Пижо

преди 5 месеца

Дидко ,къде това чете това,в медиите на Прокопиев.?))Лавров каза ,че при помощата към Украйна са изчезнали 1 милиард и всякой може да си купи М16 за крипто .Това не пишат л в медиите на Иво ?)или пък ,как американците буш младги си е помисли,това момченце Путин е слабак и ще си го сложим във вътрешният джоб и ще си правим каквото си искаме .,а ?

44

АМАН ОТ ТОЯ БАХМУТ

преди 5 месеца

....2 години само това слушаме ...ХАХАХАААА....егати руската армия, егати руската ко чи. на.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Великата рушшка армия 3г. се опитва да превземе едното село Бахмут и още не е успяла,ай сиктир,да та таковам в армията.

42

ГанYOвци Рус0роби

преди 5 месеца

43 Не това са фактите

41

По същество

преди 5 месеца

Бая на запад от Бахмут са. С тия новини ни подлъгват украинците.

40

До ГанYOвци Р.......

преди 5 месеца

Това звездите ли ти го нашепнаха или само се роди в празната ти чутура?

39

Анонимен

преди 5 месеца

С помощта на отановски експерти, ВСУ бяха изготвили перфектен план за контранастъпление. Да, но главната пречка за осъществяване на плана, се оказа линията Суровикин. В този момент весеушниците усилено изграждат точно копие на тази руска линия.

38

ГанYOвци Рус0роби

преди 5 месеца

Не разбрахте ли че ако Украйна падне Путин ще дойде в България да окупира убива и унищожава?!!!

37

Еврейн (Да де, ама..

преди 5 месеца

да де, ама преди укронацистите тръбяха, че "осъществявли контра-офанзиви", а те всъщност нищо не правеха - избиваха ги на място, като мyxи. А сега като твърдят, че "последните седмици се отбраняват" и "координирали по-нататъшната отбрана" - значи само че бегат със страшна скорост, кой накъде свари, и колкото по-бързо, толкоз по-добре...

36

Анонимен

преди 5 месеца

Абе нали уж смелчагите укри се бяха сдобили с леопарди,гепарди абрамси,патриоти еФки и тем подобни супер-дупер ЖилИза,оти бягат като дръгливи псееета?

35

Анонимен

преди 5 месеца

Две години само за Бахмут четеш, защото такова четиво ти предлага пропагандата и агитацията. В този район руснаците са пред вратите на Часов Яр.

34

Дидо

преди 5 месеца

А би дайте малко информация от ООНЕ - то , че да си повдигнем настроението в мразовитата сутрин. Лавров изнесъл доклад в който се посочва,че до сега Русия се е отбранявала от агресивната и нападателна мощ на украйна.. Доклада бил посрещнат с бурни овации,продължителни ръкопляскания и голям смях.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Пак ли Бахмут на река Бахмутка? Това беше миналата година по това време.. Не адекватнитте руски фашисти за никъде не са.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Бай Дрън, чакайки 50 Ф16, Окрайна получи десетки Абрамси, за да преобърне войната, но къде са те? В дълбока нелегалност ли са?

31

ВСУ

преди 5 месеца

бяха изготвили с помощта на НАТОвски експерти перфектен план за контранастъпление. Да, ама първо попречи пролетната кал. После летните жеги. После есенните дъждове и есенната кал. После настанаха големи студове и западната техника се оказа непригодна. А на всичкото отгоре, някой ги излъга, че руснаците свършили снарядите и ракетите. Тц, тц, тц.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Превзеха ли Бахмут най-накрая след 2 години тез пусти руснаци? Две години само за Бахмут четем. А Киев за три дни взеха уж.

29

Бай Дрън

преди 5 месеца

Ще свалят якой друг Су34 със С300, ще го представят за свален с Ф16, както стана с А50, дето първия патриот бе на стотици километри. Ама рекламата още по-голяма, щото виждате ли, пТриота може да ги нацели и от Каспичан ако се налага.

28

Бай Дрън

преди 5 месеца

Тия стари кошници Ф16 ще бъдат свалени за две седмици, ако имат неблагоразумието да ги пуснат на фронта. А ако са умни, ще си ги държат в бункерите, както Абрамсите. Поне докато Локхийд Мартин сключи е няколко договора с агнетата.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Върнаха ли си Крим вече ?

26

Анонимен

преди 5 месеца

А то имало яко бомбене тая сутрин, включително по Киев...