39

Турист:

преди 5 месеца

Поредния *** с психични проблеми...!

38

Varg

преди 5 месеца

***

37

Manaf

преди 5 месеца

Скоро четох, че някакъв мъж бил изнасилен от друг мъж в лондонски парк. После се оказало, че изнасиленият не само не се бранел, а дори помогнал на изнасилващият. По тези причини, case closed.

36

Бай Илийчо

преди 5 месеца

Пфууу гнус бря.

35

Анонимен

преди 5 месеца

През половината ден ти обясняват как не трябва да вървиш против майката природа и че трябва да опазиш богатството й, през другата половина на деня ти казват, че било 21-ви век и било нормално да плюеш на ролята, която природата ти е отредила.

34

Анонимен

преди 5 месеца

С помощта на новговор (новото говорене) как всичко се променя и звучи ,а?-транс мъж е бременен ,роди или транс жена оплоди ,осемени .ДА точно така. Транс мъжете могат да забременяват от биологични мъже или транс жени ,а транс жените НЕ МОГАТ да раждат , те само оплождат биологични жени и транс мъже ! НОВГОВОР по Джордж Оруел или Ерик Артър Блеър. Ех господин Блеър да бяхте жив да видите за какво служи вашата книга 1984 ..за наръчник !

33

Анонимен

преди 5 месеца

Жената си е Жена и мъжът си е Мъж. Джендърството НЕ може да го промени.

32

Та

преди 5 месеца

И кога е разбрала, че е мъж, като до последно е била жена? Това го правят за пари.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Авторите на статията толкова небрежно агитират за права на тези индивиди, забравяйки, че детето е жертвата в случая.

30

Анонимен

преди 5 месеца

"Тук еднополовите семейства все още са безправни, само си представете дете, родено при такива специални обстоятелства.".............Само си представете детето когато разбере, че майка му се е тъпкала с хормони по време на бременността за да заприлича на мъж.

29

Анонимен

преди 5 месеца

И след като е преминала през процедура на асистирано осакатяване и половината менделеева таблица, очаква да я наричаме мъж?

28

Анонимен

преди 5 месеца

Тия са тотални ненормалници. Щом е способно да причини това на себе си... не ми си мисли какво може да му щукне да причини на други хора. Това ако тръгне с нож да сменя половете на хората по улиците?!? Тухла в главата, събуждаш се в локва кръв - честито! Не си жена... Мъж без шнур си.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Европеец а ти си болен брат!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Да режеш плът от жив и здрав човек, защото на него нещо му има с мозъка не знам как не е противозаконно и наказуемо! Да го тъпчеш с хормони, които увреждат здравето му, жлзезите му, и това да е ок. Този свят наистина отива по дяволите...

25

Анонимен

преди 5 месеца

"Италианец, който е бил в процес на преход от жена към мъж, се оказал бременен в петия месец"----------Местоименията в текста ви са тотално объркани, така че нека да внеса яснота. Италианка, която е била в процес на самоосакатяване се е оказала бременна в петия месец. Точно процесът на самоосакатяване представлява опасност за детето й.

24

Европеец с главно Е!

преди 5 месеца

Копейките как надават вой - жената не е ли до печката по цял ден в малката панелна кухня, а мъжът да лежи на дивана и да се налива я с бира, я с ракия по бял потник - това е ужас за русофила! Той не зачита нито права на хора, нито на свободи, нито на нищо! Той иска да си живее в 18 век ако може аборигенът! Повдига ми се от вас, какви обиди, какво нещо! Добре, че цивилизована Европа все повече мачка такива античовеци и се развива с темпове, които руските мозъчета не могат да възрпиемат!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Марсел Попов е кльощав хомосексуалист, който обикаля фризьорски салони в Париж и прави тръби на клиентите. И дори е горд от това.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Това се нарича да мразиш себе си! Толкова да се лразиш как си се родил, че да се самоунищожиш от омраза. Тъжно ми е за тези хора! Сигурно живеят в ада

21

Анонимен

преди 5 месеца

Жена иска да е мъж, но продължава да прави секс с мъже...Осакатява се, самонаранява се защото не харесва себе си и иска да е друг човек, може би да прилича на някой комшия, актьор... Шизофрения! И такива ще променят света...Боже!!!

20

Преход от жена към

преди 5 месеца

мъж и обратното - такова чудо в природата нема. Има преход от младост към старост, от лято към зима, от живот към смърт, но жена да стане мъж или мъж да стане жена, нема как да им се получи. Щото новоизлюпения "мъж" току-виж забременял, а "жената" да търси доктор за проблеми с простатата.