67

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Лена виж себе си от парапетчето 14000 лв и бонуси и самолети и какво ли още дето не гознаем нямат мярка нямат граници жадни да власт алчни

66

Ъхъ !

преди 8 месеца

Дръж здраво парапета, моме, че падането ти ще шумно и болезнено !

65

Чудо, другаре !

преди 8 месеца

Една проскубана патица , със самочувствие на папагал , изразява скудоумни крякания и ние защо трябва да ги четем ???

64

Тази

преди 8 месеца

...не е ли полуполитически "орган", че да се изказва с крайно мнение кое не ,кое да ? За разлика от нея, за толкова години в политиката ,Десислава Атанасова нито веднъж не е попадала под прожекторите с някой скандал! Което е рядкост! Друго си е сексвоайяж с правителственият самолет, и всички медии да мълчат само ***!

63

Анонимен

преди 8 месеца

ППДБ са пълно разочарование и се надявам никой да не гласува повече за тях. По-големи шарлатани в политиката не съм виждал. Не само оневиниха Борисов и го отърваха от правосъдието, но и гласуваха за Атанасова за съдия в КС - партийна кандидатура, без всякакъв опит и професилани квалификации. Това им беше според мен, повече избори няма да спечелят.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Сглобката е все едно бебе с ДНК от трима.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Тая Калинка не е ли творение на управляващите с команди - отвори, затвори с комунизъм бaджaцитe на баджaнаците? С подскоци Лена с кpачка напред, кpачка назад си облещила бaджaкa пред очите на бaджaнака! А той кoтарaка на бaджанака, така му настръхнал и отишал и гальовно я целунал и после с настръхнал боздуган отишал да управлява нашта прекрасна родина, за да има народа баклава, халва и пържени пържоли в тиган и да пие за здраве ракия с очи искрящи към бaджaцитe на Лена с настръхнал бoздуган

60

Йордан

преди 8 месеца

Не вярвам на жена, която не знае кой е бащата на детето й.

59

баба мара

преди 8 месеца

какво каментирате кого коментирате не мислите по изборите кои ги избра тезинегод.......ци аз не съм я стига вече слезте пред блока и почистете снега много еприятно навън

58

Веселинъ 7112136860

преди 8 месеца

След тези на царистите,а после на комунистите сега и на тая ще и отглеждаме домочадието. Ненакрадоха се.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Гледа влажно,милата.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Лено, ти си само един автор на статуси и човек, правещ грандиозни грешки - това си показала досега. А тази, срещу която роптаеш, е личност с характер, дисциплина и много спечелени битки, помисли върху това, ако имаш с какво.

55

абе

преди 8 месеца

Много тежък компромис, спор няма. Те от ППДБ направиха толкова много "тежки компромиси", направо да им се чуди човек как още се гледат в огледалото. На онези от ГЕРБ и ДПС също им е много тежко, горките. Дева безродните и алчни сглобкаджии, дева! Продадоха България за едно потупване по заднека.

54

пенсионер-ветеран

преди 8 месеца

Евтини ПараПетки - Бол, ама Толко Гр0зни, дори Мязащи на Мъж с Грим, да не кажа на Травеерс - Рядко!

53

Пепи

преди 8 месеца

Думата е "СРАМ". За всички ония гл...ци, които Ви подкрепиха.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Така,така Ленче,знам че ви е тежко ама пък авантата е голяма,ама много голяма и направо те разбирам ,че крадете ама с отвращение...

51

Гражданин

преди 8 месеца

До даа. Искам да чуя какво предлагаш вместо сегашното правителство. Че ми е писнало от ганььовци като теб, които само знаят да плюят и нямат грам идея в куххата си кратуна какво идва после.

50

до Лена

преди 8 месеца

Лена, пишеш ти, защото имаш ПРИВИЛЕГИЯТА да не си от гласувалите за герберската креатура ДАтанасова. Другите от ППДБ май нямат очи и една дума да кажат и напишат. Ако от мен зависеше и можех, щях да ви изкрещя в лицата - Махайте се, но и като прочетеш коментарите на ХОРАТА, и те, общо-взето, това ви казват. Предателите никой не ги обича, Лена! И всичко това е заради избора на Атанасова.

49

Анонимен

преди 8 месеца

То поне да беше хубава

48

Феята на мустака

преди 8 месеца

Тая има магическата способност, да превръща мъже от колеги в баджанаци!