55

Анонимен

преди 5 месеца

Българските електорати за изучаване бг език на Запад драстично намаляли за сметка на македонските а вие продължавайте да подкрепяте украйна..

54

Анонимен

преди 5 месеца

А какво стана с предната контраофанзива?

53

do 52

преди 5 месеца

"***"* По същия начин по който върви атаката на Русия. Никак.

52

Крундел

преди 5 месеца

слаба работа, игрички си играят, трябваше още миналата година да са дали на украинците, всичко от което имат нужда, без еф-ките, щото трябва обучени пилоти, но можеха да им дадат поне 10х системи за залпов огън и дългообхватни ракети, ето германците и сега си играят игрички, а американците можеха да им дадат томахоук он шоър и да разкарат глупавото условие да не се стреля по руска територия, всъщност точно там трябва да се стреля и то сериозно...

51

абе

преди 5 месеца

Няма смисъл. Вижда се, че НАЦО няма силици да бие Федерацията. Не ми се мисли какво ще стане, ако на Алианца му се наложи да воюва и някъде другаде. А пък и иззад хамериканския ъгъл започва да се подава един оранжев перчем. За Зеления и хунтата му нещата ще приключат много трагично.

50

Бай Ганйо

преди 5 месеца

Как върви контранастъплението?

49

Анонимен

преди 5 месеца

*** протеините вехтушари са тия противни колонизатори. Ердоган там ли е ами нашего брата.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Четвъртия брюкселски райх гледа на изток за жизнено пространство и ще свърши като третия . Ама като имат пари за даванеее ... Русия може и 10 години да воюва без да се напряга много . А колко му остават на ЕС ?

47

Анонимен

преди 5 месеца

До 36 И с какви други начини помагате,с разтворени бузи? И после стисни г ъ. З, води в плен.. Помагали по друг начин,нали сте една каруца хора бе левак,без армия,без работеща икономика. Пароди1 на държава,слугинаж.

46

Атмаджа

преди 5 месеца

България може да с гордее само с част от миналото си.В настоящето и бъдещето нещата никак не са розови.Сега липсват всякакви национални герои и просветители,а са останали пропаднали хора.Срещат се,разбира се,все още честни хора и състрадателни хора,които правят добро на другите,връщат намерени вещи и т.н.,но днешните лоши времена задушават свестните хора и ги поставят под подтисничеството на тирани.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Цар пушка никога не стрелял. Това е огромен сувенир.

44

хе хе хе

преди 5 месеца

И така, излезе напълно вярно, че целият Колективен запад воюва с Русия. И губи войната, въпреки украинското пушечно месо. Дали пък и този път не сме от обичайната страна на историята. Щеше да е много смешно, ако нямаше опасност този път да изчезнем завинаги.

43

Петър Велики

преди 5 месеца

Абееей шматароци , ще взема да ви думна с цар-Пушка от Москва та чак а Париж ще ми се разхвърчите на парчета пишман топчии непрокопсани.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не направите по една *** на дрогирания гном Зеленски

41

до 35

преди 5 месеца

Полша даде на Украйна съветски танкове и Мигове, Чехия даде самоходна артилерия, Словакия даде Мигове и артилерия, прибалтийските страни също дават каквото могат. Всички са близко до Русия и не са силни във военно отношение. И нещо не виждам да са обект на руските Калибри. Що така? Може би защото Русия сама знае че след като вече 2 години фронтът е на 15 км. от Донецк толкова са и силиците?

40

Атмаджа

преди 5 месеца

Евроамериканците да не се правят на прости!Хората са недоволни от липсата на ред,сигурност,мир,справедливост,морал,социално неравенство и т.н.Днешният свят е в духовен и морален упадък.Това което разни пропаднали актьори наричат култура е една простащина и субкултура.Налице е модерно идолопоклонство.В култ са издигнати парите,развратът,пиршествата,дрогата и т.н.Диктатурата може да е лошо нещо,но и покварата също е зло,водещо до гибел.

39

Атмаджа

преди 5 месеца

Време е руснаците да запукат и западната коалиция,която пречи на мира,подкрепяйки един нацистки режим.Докато не се опарят и не пламнат,те винаги ще разпалват войни.

38

Тоест

преди 5 месеца

Важно е да си продадем техниката и сключим договорите ,тя войната може и да свърши. А относно бедните руснаци дето нищо не могат, в момента строят реактор от нов тип,а и вие същите ни обяснявате че Русия ще банкрутира за 6 месеца ,пък тя е на печалба от петрол,айде малко осъзнайте се. Войната ще свърши и повярвайте Украйна няма да спечели, така че да погледнем истината в очите и да помислим за отношенията с Русия.

37

Анонимен 34

преди 5 месеца

И като се събудих пак усетих че нещо ми убива отзад,и разбрах че пак съм говорил глупости насън.

36

Говномет Атлантов

преди 5 месеца

Файъъъ!Файъъъ!