169

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки себеуважаващ се гей няма да парадира със себе си, да ходи по паради и да създава борби за "права". Това с "правата" е просто едно було, за да се маскира борбата всъщност за парадиране с гейщината. Нямам нищо против гейовете, такива е имало хиляди години, но в 21 век много от вас станахте крайно нагли и гадни с опитите си, ако може да промиете мозъка на повече деца да са като вас. Това е отвратително. За това казвам евала на Русия, а запада е кухо дърво както винаги с неговите уж свободи

168

180

преди 4 месеца

Ти ли си народа?!

167

Анонимен

преди 4 месеца

дано да ни няма когато получат всичките си права тия де би ли

166

Анонимен

преди 4 месеца

Четейкинжалките ви коментари - мога само да цитирам един от най видните български поети - не сте народ а ***!

165

...!

преди 4 месеца

В Русия право да са гейове имат само тези, на които им се кланят! На единият мумията му е във фризера в Мавзолея, а другият е със запазено място! Много истини ще излязат по късно!

164

Анонимен

преди 4 месеца

Гърците са измислили трите най вредни неща - излишното философстване, мъжката любов и демокрацията.

163

Анонимен

преди 4 месеца

Хомосексуализмът трябва да се преследва от закона, а не да се рекламира!

162

Цъ до 168

преди 4 месеца

Съгласен,няма как всички да бъдем "спасени".Винаги има нещо друго...

161

та тъй

преди 4 месеца

бе и ленин е бил от ЛГБТК+ в Русия ама се е крил , факт ! тия от кпсс кво толко се възмущават сега .

160

Чекай малко

преди 4 месеца

Ама съдбата на сексуално различните изобщо не ме интересува, защото приоритетно обществото има много жизнено важни проблеми за решаване. В Газа умират деца, а нашето съзнание трябва да се ангажира с душевните травми на социално извратените някъде по света!?

159

Цъ до 168

преди 4 месеца

Проблемът е, че гействато вече АКТИВНО се рекламира като нещо елитно. Но не е така всъщност. Тоест , прави се нещо като зарибяване. Защото гейството НЕ е само вродено, но може и да е придобито!!!! А те знаят как! Вроденото гейство не може са бъде поправено. Но придобитото може да бъде предотвратено!

158

заключение

преди 4 месеца

проблема на ЛГБТК+ в Русия идва от ЛГБТК+ работещи в кремъл ! яд ги е че трябва да се крият от путин и обществото :)

157

Схванах

преди 4 месеца

В заглавието на статията е налице антипод.

156

..

преди 4 месеца

....аз това ЛГБТ-то,го разбирам така,всеки си решава на кво да вярва,кво да прави,и с кой/коя да се сношава.В крайна сметка човека не е роб на некви закони,измислени от хора,само така искат да мислим! Това,разбира се не изключва факта,че Господ накрая ще съди!Така,че не съдете ако искате да бъдете съдени,после...и не забравяйте че,това,закони,държави и т.н са ала-бала за да има контрол,живейте си живота,бъдете добри,не завиждайте,не се сравнявайте с другите,и се молете!

155

Цъ до 165

преди 4 месеца

Точно така е! Още повече, че има един милион инфекции, които тръгват от гей практиката. Жалко че много хора не го осъзнават. Страшно е положението.

154

Анонимен

преди 4 месеца

Такива нелепи статии само ме убеждават колко двуличен е западът. Грозно. Самоубиват се хората , когато вече са там, не в Русия, вие го пишете!

153

Атмаджа

преди 4 месеца

Всеки да си прави каквото реши у дома,но да не си натрапва вкусовете публично.Въпросните ориентации си имат медицински диагнози и не е нужно да се пропагандират като нормални.Против съм да ги тормозят,но също така съм против тяхната показност.Пороците и покварата не трябва да се демонстрират,сякаш са нещо похвално.

152

Анонимен

преди 4 месеца

Що за бавноразвиваща се статия е това?

151

Анонимен

преди 4 месеца

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАААХАХ! ТАЗИ НОВИНА Е ВЪРХЪТ! ЗАПАДЪТ ЗАПаДА!!!! :DDD

150

Бай Гъзе

преди 4 месеца

А гейпаради в суадитска Арабия?