298

Анонимен

преди 4 месеца

Как е? Топлите ли се на северномакедонски ток!!! Аз поне отидох в Аржентина - сега е лято30+ градуса и плащам за квартира по малко отколкото ще ви е тока тая зима

297

Кака Ася

преди 4 месеца

Искам в затвора при бай Ставри!

296

Анонимен

преди 4 месеца

Е как така бре? То нямаха храна за повече от три дни, байрактарите ги съсипваха, хаймарсите им разказаха играта, блек шадоу им разруши летищата и кримския мост, леопардите ги разбиха, страйкърите и те, свършиха им чиповете, санкциите им съсипаха икономиката и т.н............ и сега положението става критично? Путин умира от кво ли не, Шойгу го смениха и кво.....? Вервате ли си бе хора?

295

:

преди 4 месеца

Асенчо , ситуацията в България е още по-критична , хората ви гласуваха доверие на теб и на оня въздухар къде е като терлик у главата Кирчо , вие се занимавате само с альоши , мальоши и украйни , управлявате заедно с тия дето щяхте да изчегърквате , държавата заръва !

294

Браво на Асенчо

преди 4 месеца

Aсен Василев знае много добре, че загуби ли Украйна, или откаже ли се САЩ от войната с Русия ПП, ДБ, ДПС и Герб загиват. Статуквото се закрива, идва ново време.

293

Анонимен

преди 4 месеца

Да, на курортистите им се услади да си ги отглеждаме ......... но са неблагодарни, нагли, нахални, капризни , че и ПЛЮЯТ ПО БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ! ........ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

292

Анонимен

преди 4 месеца

И да осигурим безплатен транспорт на всички техни курортисти. Две години ги хрантутим - стига толкова! Крайно време е да си заминат за Украйна - в по голямата част няма военни действия. Но на тези пара,зити им се услади да си ги отглеждаме ...

291

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да помогнем на Украйна - КАТО СЪБЕРЕМ ВСИЧКИ ТЕХНИ БАНДЮГИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ И ГИ ПРЕДАДЕМ НА УКРАЙНА

290

Възмутен

преди 4 месеца

Асане Асанеееее....тайбе който те фане!Пука му на някого за украйната ти!Антибългарин проклет!

289

Българин

преди 4 месеца

Тагаренко,Кокорча,Тулупа,Кирчо,Лорер и компания да повеждат смело колоната от наркоманчета,комплесарчета и наакани момченца от агитките към Авдеевка.Да съберат и Глиги по пътя и там да последват съдбата на ония ''бг''нацист на,който вече не му помня името.

288

Българин

преди 4 месеца

Хасанчо,ситуацията е много трагична за една част от тялото ти и то отзад

287

Тоя престъпник

преди 4 месеца

Що се изказва

286

Property Pansy

преди 4 месеца

Ехаааа, най-успешният търговец на имоти е специалист по всичко. Дори журналистическата клоака Дойче Зеле е надушила вонята: https://google/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwimh4v5guWDAxXCSfEDHQAyCf4QvOMEKAB6BAgJEAE&url=https%3A%2F%2Fdw%2Fbg%2Fapartamentgejt-20-skandal-s-asen-vasilev-i-daniel-lorer%2Fa-67981701&usg=AOvVaw2B2xPU-swQFJ2T3eESPmd0&opi=89978449. А бе, който си може, си го може. Хак да са ви ППДБ, кирчо + ленчето, кокорчо, лорер, лорерица

285

Анонимен

преди 4 месеца

ТОА *** ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ И ЗАПОЧНА ЗА УКРАИНА ДА МИСЛИ ДА СЕ ГУШНАТ С ТАГАРЕНКО И ДА ЗАМИНАВАТ ЗА ФРОНТА

284

Миньор

преди 4 месеца

Ако ме съкратят ще се запиша в армията, ама искам този да ми е новобранец.

283

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев нали е военен пилот, да грабва чертежите дето му ги купихме от НАТО и да върви да бомбардира Мацква.

282

Запознат

преди 4 месеца

Асен Василев като е толкова загрижен за Украйна може да продаде цялото си имущество и изтегли спестяванията си и да ги дари . Там имат нужда от войници , така че може да се запише доброволец. Така ще даде личен пример пред Европа и света . Лесно е да дават чужди пари и други животи щото някой бил казал и така решил.

281

Бай Лазар

преди 4 месеца

Нищо друго не искам, само Асенчо да ми е новобранка. Ще го гоня само по служба. На плаца по 12 часа ще марширува и зимно време ще разбере какво е да направи кръгом в кубинките. После ще го пратя на Бай Ставри, за да го утеши.

280

Анонимен

преди 4 месеца

Пълна глупост! Ситуацията в Украйна е между Украйна, САЩ и Русия. ЕС няма място да се бута където не ни е работата.

279

Лили Барута

преди 4 месеца

Тоя и подобните му...при Навални...завинаги