345

Анонимен

преди 4 месеца

"Ах колко щяхме да бъдем доволни ако бяхме взели Грипени" - Грипените са в пъти по-скъпи и изобщо не са толкова разпространени. С F-16 можем да си набавяме резервни части от която си искаме държава, защото това е най-произвеждания и най-разпространен изстребител в света в момента.

344

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 364: Къде ни върна далеч в историята. Дай нещо по темата. Първия сблъсък на ф16 е в Афганистан, с пакистански пилот. Виж за ф14 също при войната м-у Иран и Ирак 80те. Краварите много бой ядоха във Виетнам и тия самолети са плод на тоя опит. Руснаците тепърва ще преправят су57, който е толкова на хартия колкото фките които чакаме. Су 35 си остава най-добрия им самолет. И пак нещата опират до пилот и обучение.

343

Анонимен

преди 4 месеца

Народът не може да се зарадва- все му си привижда частичен Шенген....

342

Щастлив васал

преди 4 месеца

Като лоялни васали трябва да се снишим и да сме доволни. Ах колко щяхме да бъдем доволни ако бяхме взели Грипени - и самолети щяхме да имаме и работни места а 10 млрд. евро в България. Но така реши Боко Чекмеджан Сглобенков който управляваше васалната територия тогава в угода на суверена.

341

Идеалист

преди 4 месеца

Тъкмо навреме ще дойдат и одма ще се изолзват за провокация срешу Крим. Тази провокация трябва да се извърши от бъгарин с български самолет!

340

Анонимен

преди 4 месеца

До Деди: дедо дедо, наще серсеми докато се наканят, сума ти държави пуснаха поне 200 бройки преди нас. Само Гърците чакат части за 83 самолета, отделно от близкия изток има поне още толкова чистак нови, мисля че Кувейт беше. Може лесно да се провери.

339

Bg

преди 4 месеца

Очаквах анимационни филми, тея надминаха очакванията ми. Сигурно са го завели в хангар на Наса или Илън Мъск и са му дали няква стара тенекия от Ф16, която е била пребоядисана от американски индийци и са му дали да я подпише. За милиарди толкова. Да се прекланяме пред великодушието на суверена ! Голям рахат пожелаваме на амеиканския падишах !

338

Анонимен

преди 4 месеца

МОСКОВСКИЯТ АРКАДАШ ТАГАРЕВ

337

Деди

преди 4 месеца

Да, види се, подписва на тенекия! Кога тази "тенекия" ще стане Ф-ка за употреба, Господ знае, важи поговорката "Не пито, ама платено". Трета година, че и повече за подпис на "тенекия"! А казвате, че БГ е бедна, не, бедна е фантазията на Таргата!

336

Анонимен

преди 4 месеца

Двете индийски държави: Индия и Пакистан, от време - навреме влизат във въздушни конфликти. Пакистанците губят редовно F-16 в дуел с МиГ - 21. Забележете - 21, а не 25 какъвто имахме и нарязахме преди 3 десетилетия. Или пък 35 и нагоре, каквито има в руската армия. Та, тази стара и неособено мощна машинка, дето сега я имаме само на чертеж, не е никакво въоръжение, а начин да открием производство в САЩ. Чист рекет.

335

Анонимен

преди 4 месеца

Русофили, скоро ф16-ките ще са в небето и ще пазят България. Вражески самолети ще летят над вашите главите, дано това ви даде тласък към блатная. Айде, другари, чемадан, вокзал, Маскве. Не чакайте, решете проблема си сега.

334

Анонимен

преди 4 месеца

До 372 Никой няма да идва и сами ще се справим стига никой да не се меси.Ние българите обичаме да вадим разни неща и хубавото е ,че го правим като няма кой да се меси .Иначе работата става като е Украйната или,както беше в Сърбия наскоро

333

Игор Конашенко

преди 4 месеца

Тагарев е пионка на Доган и Тиквата..ТЕ ИСКАТ ВОЙНА С РУСИЯ. И ЩЕ Я ПОЛУЧАТ, КОГАТО РУСКАТА АРМИЯ ДОЙДЕ И БЪДЕ В ЗАЙЧАРНИКА В БАНКЯ НА БОЙКО МИЛИАРДЕРА, И ГО ДЕНАЦИФИЦИРАТ ЛИЧНО НЕГО.....ТАГАРЕВ Е НИКОЙ, ТОЙ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА ТУРЦИТЕ И МАФИОТИТЕ ОТ ГЕРП И ДПС .

332

Анонимен

преди 4 месеца

До369 Е то и тук имаше толкова укозащитници ,ама нещо намаляха.Нвюа да се плашиш и тоя ред щеше дойде щото тук не ти е Украйната,а за паметника ми дреме важното е да ти се начупи наглата кофа щом не разбираш

331

Анонимен

преди 4 месеца

До 367 Е ти ще кажеш на теб ти влиза уркопитек за това ревеш и се пробутваш в нормалните страни

330

до 365, Защо имаше

преди 4 месеца

20 мочазащистици?... впрочем и фашугите бяхте толкоз някъде.

329

Анонимен

преди 4 месеца

До 365 Ами щото си се объркал бе тоя паметник няма нищо общо с това дали харесваме украинците или не .Е няма го и ние пак не ги харесваме тия нагли същества .Обаче руснаците са си прави да ги бият и даже им е малко щото тия нагляри заслужават повече бой

328

Анонимен

преди 4 месеца

Предлагам вазелин и др. лубриканти, другари! Победете болката!

327

Анонимен

преди 4 месеца

До 356 И що украинците се оплакват ,че им трият коментарите,а сайта не е проруски.Явно на някой му е писнало от украинските простоии.А кой какъв е българите сами си решават и не са украинците тия дето да казват .Е като си в България е така щото си в чужда страна .Пък като дойда в Украйна тога ти можеш да казваш ,както го виждаш

326

Анонимен

преди 4 месеца

Абе защо когато рязаха м.о.ч.а.,имаше 20 мочазащитници?