48

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

За по младите сигурно ще е интересно да знаят, че по време на комунизма в България нямаше нито една банда, нито един мафиот. Защото "лошия" комунизъм не търпи на територията си нито мафиоти, нито наркодилъри. Които сега имаме в изобилие и при нас и съседите. В България по време на лошия комунизъм нямаше наркомани и търговия с наркотици. Просто липсваха.

47

бай чипик

преди 8 месеца

До Анонимен вярвам, че е така! само като прочетох заглавието, и ми беше достатъчно, за да си направя труда да гледам, разни театрални постановки! че са го свитнали, е ясно, ама 97 проектила ми дойдоха множко!

46

Анонимен

преди 8 месеца

До 49 - Ужад сме просто ...

45

Анонимен

преди 8 месеца

До 45 - Това е за служебното ти оръжие. Тук всичко е за еднократна употреба. Първите няколко кушума са били фатални. Останалото е било или твърде липно или опит за заблуда на полицията, че е било твърде липно.

44

до 47 от АААА

преди 8 месеца

До Анонименда и аз съм го изпитал на гърба си с новата ми кола дори не беше толквоа скъпа/лукозна бях с нов СЕАТ ИБИЗА навремето ! надраха ми и 4те врати спукааха ми и 1 едната гума ! УЖАС е у БГ ....няма смисъл от тоя "народ " и тая "държава"

43

бай чипик

преди 8 месеца

До До бай чипик не съм правил огледи на трупове, не ми е било работа! не исках да сравнявам с кайма, щото все пак се храним с нея!

42

Да се трепят,

преди 8 месеца

Лошо няма!

41

бай чипик

преди 8 месеца

До Анонимен знам! и не до 30, а 25! защото при 30 патрона пружината на пълнителя се деформира и не подава правилно патрона, поради което автомата засича! повярвай ми, доста съм поживял с това творение на техниката, и не съм го носил празен или с халости патрони, а винаги и само с бойни! и до тоалетната ходехме с него! такава ни беше службата!

40

аааа

преди 8 месеца

лошото е че са мн такива не са 1 и 2 *** по улиците на СОФИЯ . видите ли Г-класа и поне 1 кола охрана с нея бягайте наделече . освен проблеми друго няма да имате ! ЗНАЙНИ и не знайно герои са у БГ-то и всичките плащат някъде ...

39

Анонимен

преди 8 месеца

До бай чипик. Гледах видеото. Автоматите много пушеха. Сигурно са стреляли с халостни. Много стрелба много пушек а прозореца на вратата се вижда само една дупка. Абсолютна инсценировка. Че са и палили колата да не се разпознае кой е вътре.

38

До бай чипик

преди 8 месеца

Безформената каша е като кайма за суджук. Там няма нищо интересно или плашещо. Каквото било - било. По-плашещо изглеждат тези с един проектил в главата. И то като правиш оглед час-два след смъртта. Те са си като заспали. Тогава много по-лесно и бързо осъзнаваш смъртта.

37

SS

преди 8 месеца

Направили са го с един килограм по тежък,метафорично казано

36

бай чипик

преди 8 месеца

А, бре, драскачи, вие виждали ли сте, човешки останки надупчени от 25-30 куршума от "калашников"? А, аз, за разлика от вас съм виждал! гледката на безформената каша от плът и кръв, е меко казано отвратителна! И какви ги каканижете, 97 куршума! Айде у лево, че се оливате!

35

Това само в България

преди 8 месеца

може да стане! Само у нас поддържавата се избива! О, ужас! :D

34

Анонимен

преди 8 месеца

До 32 - Защо не е опаквал удър от други банди. И вероятно не е такъв голям бос.

33

Българин

преди 8 месеца

Щом ходи без охрана, никакъв бос не е тоя. Още повече, че са го стреляли и преди

32

СВД

преди 8 месеца

Сериозна е била тъз Шунка!Или пък стрелците са доста кривогледи?!

31

Анонимен

преди 8 месеца

30 милиона за отвлипане на човек, навътре в гръцката политика с мног връзки ... Даже много е изкарал. Кой знае колко още близко, освен тая любовница са пострадали покрай шунката.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Прави впечатление факта, че се е движел без охрана!? Що тъй???

29

Анонимен

преди 8 месеца

Сега се сетих за Алексей , нещо по случая